iPhone 15 Cover

På Capida.dk kan du finde et bredt sortiment af covers, etuier og meget andet beskyttelse til den nye iPhone 15. Denne nye iPhone udkommer i september 2023, og dette fejrer vi allerede nu med gode priser på alt iPhone Tilbehør. Du kan finde alt tilbehør til Mobil lige her. 

pr. side

Viser 1-36 af 138

Faldende orden
Side

Cover til iPhone 15 - Find det bedste beskyttelse her

Alle iPhone-ejere kender den krampende følelse, når man skal samle sin smartphone op fra jorden, efter man har tabt. Telefonen ligger med frontskærmen nedad og man synes at have hørt lyden af splintrende glas, da telefonen ramte asfalten. Tør man overhovedet samle den op?

Hvis det er begyndt at løbe dig koldt ned af ryggen, mens du læste denne intro, så har jeg et fantastisk tilbud til dig! - Hos Capida.dk har vi nemlig samlet alt vores bedste Tilbehør til iPhone, hvor du blandt andet kan finde mange beskyttende produkter. 

Dermed kan du meget hurtigt få ro i sindet, så du ikke længere skal frygte ovenstående situation. Her kan du eksempelvis finde et bredt udvalg af diverse Etuier og Cover til iPhone-modellerne. Her kan du både finde Tilbehør til iPhone 15, mens du også kan finde Cover til iPhone 14 og alle andre modeller. 

Ligeledes kan du også finde hærdede og robuste skærmbeskyttere til iPhone 15, så du kan sikre den bedste beskyttelse af frontskærmen på din iPhone - Dette er yderst fordelagtigt, da det ofte er på frontskærmen, at de fleste ridser og skader rammer. 

Hvis du på samme tid vil undgå fedtede fingre og andet snavs på skærmen, kan du også købe en smart Touch Pen til iPhone, så du hurtigt og elegant kan manøvrere rundt på den store iPhone 15 skærm - dette får dig på samme tid også til at fremstå mere professionel overfor kollegaerne og chefen på jobbet. 

 

Oplader til iPhone 15 - Vi sørger for den bedste strømforsyning

Hvis du er på jagt efter en ny oplader, eller måske blot vil undersøge markedet for mere innovative løsninger, så er du kommet til det helt rigtige sted. Før i tiden fik man både en gratis oplader og et par høretelefoner til iPhone med, når man købte produkter fra Apple - Sådan er det dog ikke længere.

Nu skal du selv ud og investere i en oplader, og selvom dette umiddelbart lyder som en simpel opgave, så kan det til tider godt være lidt kompliceret. Der er nemlig efterhånden et meget bredt udvalg af opladere på markedet, hvor du på samme tid også skal finde en oplader, der er kompatibel med din smartphone. 

De fleste iPhones, lige med undtagelse af iPhone 4, benytter sig at et såkaldt USB Lightning Kabel. Derfor er dette naturligvis helt oplagt at købe, hvis du har anskaffet dig en af de nye iPhone modeller. Ligeledes kan du også bruge denne som en oplader til iPad, hvis du også ejer sådan en.

Derudover kan du hos Capida.dk også finde en lang række andre løsninger. Eksempelvis kan du finde et bredt udvalg af trådløs opladere til iPhone 15. Ligeledes kan du også finde perfekte bilopladere samt alt andet Tilbehør til Bilen.  

 

Apple Watch Tilbehør - Connect iPhone og Apple Watch

Efterhånden med den teknologiske udvikling er det blevet utroligt populært at bære et såkaldt Apple Watch. Dette smartwatch en en formidabel blanding af et traditionelt armbåndsur og en moderne smartphone. Her kan du forbinde dit Apple Watch med din iPhone 15, så du kan besvare beskeder eller bruge kontaktløs betaling med dit ur! 

Hos Capida.dk har vi et bredt udvalg af Tilbehør til Apple Watch, så du kan sikre, at dit Apple Watch vil holde i mange år uden at få skrammer eller på anden vis blive beskadiget. Hos Capida.dk kan du finde tilbehør til alle de nye modeller, mens vi også har alt til de gamle klassikere. 

Her kan du eksempelvis finde opladere, skærmbeskyttere eller nye urremme, som du kan montere på dit Apple Watch. Ligeledes kan du finde også finde tilbehør til  Smartwatches fra andre giganter som Samsung, Sony og Garmin - Find et overblik over alt Tilbehør til Smartwatch lige her. 

 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Her hos Capida.dk gør vi rigtig meget for, at vores kunder altid har den bedste oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os også på, at give vores kunder den bedst mulige hjælp, hvis dette er nødvendigt. 

Derfor vil vi med glæde besvare alle de spørgsmål, som der kunne opstå i forbindelse med et besøg på vores hjemmeside - om disse spørgsmål så omhandler bestemte produkter, spørgsmål om vores hjemmeside eller noget helt tredje. 

Du kan altid kontakte os på telefonnummeret +45 71747081, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hver dag i tidsintervallet 9:30-12:30

Hvis du vil i kontakt med Capida.dk uden for telefontiden, så er du velkommen til at skrive en email til info@capida.dk. Vores email er åben i døgndrift.

Vi glæder os til at høre fra dig.