Telefonholder til bil

Det moderne menneske bruger mere og mere tid i bilen, og for mange er bilen meget mere end blot et køretøj, der får dem fra A til B - Det er en helt særlig del af ens identitet. Derfor har vi samlet en kategori, der er dedikeret til biltilbehør. Find alt Tilbehør til Smartphone her på Capida.dk 

pr. side

Viser 1-36 af 37

Faldende orden
Side

Mobilholder til Bilen

Hvis man skal pege på to ting, som definerer det senmoderne menneske, så er bilen og mobiltelefonen nok to ting, der giver ret god genklang. Bilen er på mange måder blevet et symbol på den vestlige verdens frihed og økonomiske fremgang, og ligeledes er det sjældent man møder et individ, der ikke ejer en telefon. 

Dette lægger naturligvis op til et meget væsentligt problem; Hvad skal man lige gøre af sin telefon, når man kører i bil. Dette problem har vi hos Capida.dk valgt at imødekomme, og vi har dedikeret en hel kategori til alle de bedste mobilholder til bilen. 

I denne kategori kan du være sikker på at finde en solid, praktisk og universal telefonholder til bilen, hvor vi har mange forskellige løsninger, så du kan vælge den holder, der passer bedst til dig og din bil. Herunder kan du læse mere om vores brede udvalg. 

 

Forskellige typer af mobilholdere

Hos Capida.dk har vi indkøbt et bredt sortiment af mange forskellige mobilholdere til bilen, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige. 

Her har vi alt fra holdere til instrumentbrættet, Holdere til luftkanalen, Holdere med sugekop og automatisk åbne/lukke funktion. Vi har sågar holdere med indbygget trådløs oplader eller en holder til cykel. Men fælles for alle disse holdere er, at de er stabile og praktiske, så du ikke har noget at bekymre dig om. 

Her har vi selvfølgelig også sikkerheden i orden. Det at køre bil er ikke en helt ufarlig aktivitet, og derfor er det vigtigt, at du er fuldt ud koncentreret om trafikken, når du kører bil. Derfor har vi hos Capida.dk selvfølgelig også sikkerheden i orden, når det kommer til vores produkter og deres kvalitet. 

Ydermere har vi i forlængelse af hvert eneneste produkt giver en lille forklaring på, hvordan produktet bruges på den bedste og mest sikre måde. Derfor kan du gå på opdagelse i vores hav af holdere med ro i maven. 

 

Utallige fordele ved en mobilholder til bilen

De fleste billister kender følgende scenarie; Du kommer kørende ned af landevejen på en tæt traffikeret vej, og pludselig begynder din telefon at ringe. Du får hurtigt orienteret dig og må erkende, at det ikke er muligt at holde ind til siden. Du prøver febrilsk at fiske din smartphone op af lommen, men må hurtigt opgive. 

På samme tid begynder CD´en i CD-afspilleren at hakke og før du har set dig om, er du kørt forbi den vej, som du skulle have været nede ad. Du er nu fanget i et kaos mellem støjen fra den irriternede ringetone, du naturligvis har valgt til din telefon, en skrattende radio og oven i købet kører du i den forkerte retning. 

Dette er naturligvis en meget ekstrem udfoldning af scenariet, men de fleste forstår nok præmissen - Alt dette kunne have været undgået, hvis blot du havde anskaffet dig en smart mobilholder til bilen. 

Med en mobilholder kan du nemlig holde koncentrationen på vejen, mens du på samme tid har et multiværktøj ved din side. Med en holder kan du både snakke i telefon uden at fjerne hænderne fra rettet, hvilket både er sikkert og lovligt. Du kan bruge din smartphone til at spille alle dine yndlingssange, så du ikke skal døje med en skrattende radio eller CD. 

Ydermere kan du også bruge din telefon som GPS, så du er sikker på aldrig at misse et sving igen - og hvis ikke dette giver incitament til at anskaffe en Mobilholder hurtigst muligt, så ved jeg ikke, hvad gør. 

 

Ønsker du en mere praktisk hverdag? - Find alt tilbehør på Capida.dk 

På Capida.dk har vi meget andet tilbehør, der stikker længere ud end blot holdere. Faktisk har vi under alle vores forskellige Samsung smartphone og Apple iPhones lavet kategorien, der hedder tilbehør til bilen. Her kan du finde alt fra bilopladere, både trådløse og med kabel. 

Derudover kan du også finde mere praktiske ting som bilstøvsugere og adaptere til bilen

Hvis du i stedet er den aktive type, der vælger at tage cyklen på arbejdet, så har vi naturligvis også tilbehør, som gør denne cykeltur mere behagelig. Her kan du ligeledes købe tasker eller telefonholdere til cyklen, der nemt kan monteres på cyklen, så du sikkert kan opbevare din smartphone undervejs. 

Ydermere kan du også finde alt andet tilbehør til iPhone og ligeledes alt tilbehør til Samsung Smartphones.