iPhone 15 Tilbehør

Her kan du finde et bredt udvalg af diverse tilbehør til den nye iPhone 15, hvor du kan vælge mellem flere forskellige modeller. Her kan du eksempelvis finde tilbehør til iPhone 15 Plus, Pro og Pro Max. Du kan finde alt tilbehør til Smartphone her. 

pr. side

Viser 1-36 af 1175

Faldende orden
Side

Tilbehør til iPhone 15

Hos Capida.dk har vi samlet alt vores bedste tilbehør til iPhone 15, som kommer i fire forskellige modeller, hvor du kan selvfølgelig kan finde tilbehør til dem alle sammen.

Derudover har vi hos Capida.dk så bredt et udvalg af tilbehør, at du faktisk kan finde tilbehør til alle iPhone modeller - uanset om du har den ældste iPhone eller allerede nu har forudbestilt den nye femmer. 

Du kan finde et overblik over alt vores iPhone Tilbehør lige her, hvor du kan finde alt fra beskyttende covers og skærmbeskyttere til elegante opladestation og meget andet. Uanset hvad du er på jagt efter, så kan du finde det hele her på Capida. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af vores populære produkter. 

 

Cover til iPhone 15

Hvis du er i besiddelse af den nye iPhone 15, så er du simpelthen nødt til at anskaffe dig et godt og hærdet cover eller etui, så du kan sikre, at din elskede iPhone kan holde sig i topform i mange år. 

Vi har efterhånden så mange forskellige covers på Capida.dk, at det kan være svært at finde det helt rigtige. Derfor får du nu en hjælpede hånd. Vores mest populære etui på hjemmesiden er et praktisk og elegant læder Cover til iPhone 15. 

Med et lædercover fra Capida.dk får du en perfekte All-Around beskyttelse af dit cover, så du kan være sikker på, at din iPhone bliver ramt af ridser eller andre skader. Derudover får du mange praktiske funktioner såsom indbyggede kortholdere og magnetisk lukning, som gør din hverdag lidt nemmere. 

Hvis du istedet er på jagt efter et mere transparent og originalt cover, så kan du eksempelvis også finde et lækkert Silikone Cover til iPhone 15. Med et silikone-cover får du et blødt og fleksibelt cover, der på samme tid tilbyder en super beskyttelse af din iPhone. 

 

Find den perfekte iPhone 15 Oplader

Et andet stykke tilbehør, som du heller ikke kan undvære til din iPhone 15, er en hurtig og kompatibel oplader - og her skal du ikke blot vælge hvilken som helst oplader. En inkompatibel eller beskadiget oplader kan eksempelvis efterlade skader på batteriet. 

Derfor har vi hos Capida.dk samlet en hel kategori fyldt med de bedste opladere til iPhone. Her kan du både finde klassiske iPhone oplader med USB-C Kabel mens du også kan finde mere innovative former for opladning. 

Her kan du eksempelvis også finde en smart Powerbank til iPhone 15, som muliggører at oplade din iPhone, mens du på farten - også selvom du ikke har en stikkontakt i nærheden. 

Ydermere kan du også finde en smart og praktisk trådløs oplader, så du kan undgå at skulle døje med ledninger, der hele tiden går i stykker. Find den perfekte Trådløse Oplader til iPhone 15 lige her. 

Du kan finde et samlet overblik over alle vores opladere til iPhone lige her. 

 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Her hos Capida.dk gør vi rigtig meget for, at vores kunder altid har den bedste oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os også på, at give vores kunder den bedst mulige hjælp, hvis dette er nødvendigt. 

Derfor vil vi med glæde besvare alle de spørgsmål, som der kunne opstå i forbindelse med et besøg på vores hjemmeside - om disse spørgsmål så omhandler bestemte produkter, spørgsmål om vores hjemmeside eller noget helt tredje. 

Du kan altid kontakte os på telefonnummeret +45 71747081, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hver dag i tidsintervallet 9:30-12:30

Hvis du vil i kontakt med Capida.dk uden for telefontiden, så er du velkommen til at skrive en email til info@capida.dk. Vores email er åben i døgndrift.

Vi glæder os til at høre fra dig