Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Højtalere

Højtalere

Her kan du finde et bredt sortiment af diverse højtalere, som alle kan spille festen op og skabe god stemning. Hos Capida.dk kan du naturligvis finde et stort udvalg af Bluetooth højtalere, som du kan tage med dig overalt. Find alt tilbehør til Bolig og Fritid på Capida.dk.

Sorter stigende

1-36 of 75

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sorter stigende

1-36 of 75

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Højtalere til gode priser 

At have en god højtaler er i mange situationer det, som skaber den helt gode stemning - Uanset om du skal sætte gang i den helt store fest eller blot dele intime hyggestunder med venner og familie. 

Derfor kommer du også ofte til at punge ud, hvis du vil have fat i en højtaler af god kvalitet. Det er selv sagt supervigtigt at vælge en højtaler, som opfylder dine behov bedst, men lydkvaliteten skal man aldrig gå på kompromis med. 

Derfor kan du hos Capida.dk finde et bredt sortiment af højtalere, som giver dig den bedste lyd og de bedste oplevelser, så du kan skabe dine hele egne minder. 

Få adgang til den bedste lyd her på Capida.dk.

Små højtalere, stor lyd

Hvad karakteriserer en god højtaler? Nogle årtier tilbage var det yderst populært at rende rundt med store ghettoblasters eller stereoanlæg på skulderen, mens man kørte gennem byen på rulleskøjter iført et farverigt tracksuit - Jeg tænker godt, at du kan forestille dig denne karikerede beskrivelse. 

Her troede man fejlagtigt, at størrelse af højtaleren og lydkvaliteten hang sammen. Sådan behøver det dog ikke at være. 

Store højtalere kan til tider være upraktiske og klodsede, hvilket der slet ikke er nogen grund til. Hos Capida.dk kan du finde små og mobile højtalere, som på samme tid tilbyder en super god lydkvalitet og højt lydniveau. 

Mange af disse er samtidigt kompatible med Bluetooth, hvilket betyder, at du kan tage din højtaler med dig overalt. Du kan finde en samlet kategori over alle vores Bluetooth Højtalere lige her. 

Vi har alt tilbehør til højtalere

Vi har selvfølgelig også sørget for, at du på Capida.dk kan finde alt tilbehør til højtalere, så du aldrig løber tør for strøm eller innovative løsninger. Her kan du nemlig finde et bredt udvalg af diverse laderkabler, omformer stik og modtagere. 

Du kan endda finde Højtalere og Tilbehør til Bilen, hvor du eksempelvis kan finde Bluetooth modtagere, som du kan forbinde med din iPhone eller Samsung Smartphone, hvorefter du håndfrit kan besvare opkald og høre musik i bilen. Find alt tilbehør til iPhone lige her. 

Hos Capida.dk kan du også finde et bredt sortiment af diverse høretelefoner og hørebøffer, som gør, at du kan nyde musikken privat. Dette er eksempelvis genialt tilbehør til Sport, eller hvis du blot trænger til at koble lidt af. 

Du kan finde alle vores Høretelefoner lige her, hvor du kan finde et bredt udvalg af praktiske Bluetooth Høretelefoner. 

Har du spørgsmål til os?

På Capida.dk går vi utroligt meget op i, at vores kunder modtager den bedst mulige hjælp, og at de har en god oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os efter at besvare alle de spørgsmål, som kunne opstå i forbindelse med et besøg på Capida.dk, uanset hvad disse spørgsmål omhandler

Så hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, omkring vores hjemmeside eller noget helt tredje, så skal du endelig kontakte vores kunderservice på telefonnummeret +45 71747081, som har åbent fra 9:30 til 12:30 hver dag. 

Hvis du vil i kontakt med os udenfor telefontiden, er du velkommen til at skrive en mail til info@capida.dk - Denne mail har åbent i døgndrift. 

Vi glæder os til at høre fra dig!