Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring

Her på Capida.dk kan du finde alt tilbehør til garderobe og opbevaring. Med tilbehør fra Capida.dk kan du sikre dig, at du altid har de bedste fordusætninger for en ryddelig og nydelig garderobe, så du altid står helt skarp. Du kan finde alt tilbehør til bolig og fritid her på hjemmesiden. 

Sorter stigende

1-36 of 100

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sorter stigende

1-36 of 100

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tilbehør til garderobe og opbevaring

Velkommen til vores omfattende udvalg af tilbehør til garderobe og opbevaring! Hos os finder du alt, hvad du har brug for til at organisere og optimere dit hjem. Uanset om du leder efter smarte løsninger til tøjopbevaring, skoorganisering eller vasketøjsstyring, har vi de perfekte produkter til dig.

Her kan du finde alt hvad hjertet begærer, når vi snakker om praktiske og elegante løsninger til opbevaring og vedligeholdelse af dit tøj, dine sko og alt andet, som du gemmer i garderobeskabet. 

På Capida.dk kan du være sikker på at finde alt tilbehør til din bolig, så den altid er præsentabel og indbydende. Her kan du ligeledes også finde et bredt udvalg af tilbehør til haven, så din have er klar til de mange hyggestunder i det gode sommervejr. 

Og hvis du planlægger at invetere venner og bekendte over til en hyggelig middag, kan du også finde alt vores bedste tilbehør til køkken, hvor du kan finde et bredt sortiment af produkter, der gør madlavningen sjovere, nemmere og hurtigere. 

Du kan finde alle vores produkter her på hjemmesiden, hvor du kan få den bedste garderobe indretning inspiration, så du kan optimere dit hjem og din hverdag. 

Tørrestativer: Find statitiver til indendørs og udendørs brug

Nu er det endelig slut med at skulle bekymre sig om, hvorvidt der er plads nok til at tørre dit vasketøj. Mange stiller sig tilfredse med et tørrestativ, som i virkeligheden ikke opfylder de krav og de behov, som der er brug for. - typsik fordi folk ikke vil betale i dyre domme for et tørrestativ. 

Hos Capida.dk har vi derfor samlet en lang række af tørrestativer i forskellige størrelser, så der slet ikke er nogen begrænsninger for, hvad der er muligt. Mange tænker måske, at tørrestativer er en meget basal ting, men man kan alligevel komme til at bruge mange timer på at tørre sit tøj, hvis man ikke har det rigtige tilbehør.

Vores tørrestativer er praktiske og pladsbesparende, hvilket gør det let at tørre dit tøj indendørs. Med forskellige størrelser og designs kan du finde et tørrestativ, der passer perfekt til dine behov. Vores tørrestativer er holdbare og stabile, så du kan stole på, at dit tøj tørrer hurtigt og sikkert.

Du kan ligeledes også finde tørrestativer til udendørs brug, så du nemt og hurtigt kan tørre dit tøj i den lune sommervind. Og sidst men ikke mindt, så kan du finde alle vores tørrestativer til billige priser. Du kan finde alle vores tørrestativer her på Capida.dk. 

Når du er igang med at købe tilbehør, som optimerer hele processen med at vaske og tørre tøj, så kan du på Capida.dk også finde et bredt udvalg af forskellige tøjbøjler, så du kan sikre dig, at skjorten eller din yndlings t-shirt ikke bliver krøllet på tørrestativet, eller når den hænger i garderobeskabet. 

Vasketøjskurve - gør tøjvaskningen enkel og stilfud

Med vores udvalg af vasketøjskurve kan du nemt holde styr på beskidt tøj og samtidig tilføje et strejf af elegance til dit hjem. Vores kurve kommer i forskellige materialer og størrelser, der passer til dit rum og din personlige stil.

Praktiske håndtag og lette designs gør det enkelt at transportere dit vasketøj fra værelse til vaskemaskine. Vælg en vasketøjskurv, der gør vasketøjsrutinen til en leg! Du kan finde den helt perfekte vasketøjskurv, som passer perfekt ind i din garderobe, her på Capida.dk.

Hvis du på samme tid vil sikre dig, at dit tøj eller dit sengelinned aldrig bliver krøllet og beskidt, kan du også finde smarte vakuumposer til opbevaring her på hjemmesiden. Dette er den perfekte løsning, hvis du er et ordensmenneske, der gerne vil have, at dit hjem altid står helt skarpt. 

Garderobeskab og skohylder - Tilbehør til den stilfulde person

Få kontrol over dit tøjkaos med vores funktionelle garderobeskabe. Med forskellige rum, hylder og bøjlestænger, kan du organisere dit tøj efter dine præferencer. Vores garderobeskabe er fremstillet af holdbare materialer og kommer i stilfulde designs, der passer til enhver indretning.

Uanset om du har brug for mere plads til hængende tøj eller ekstra skuffer til tilbehør, har vi garderobeskabet til dig. Her kan du finde flere forskellige garderobeskabe i tekstil, som kan købes i flere forskellige størrelser alt efter behov og funktion. 

Du kan ligeledes også finde et bredt udvalg af forskellige skostativer, så du altid kan opbevare dine yndlings sneakers på den bedst mulige måde. Du kan finde et samlet overblik over vores løsninger i forhold til skoopbevaring lige her på Capida.dk.