JANUAR UDSALG Sidste chance kører lidt endnu
JANUAR UDSALG Sidste chance kører lidt endnu

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Mobil tilbehør til iphone, samsung, Oneplus., Motorola + meget mere

Alt i mobil tilbehør

Find lige præcist det tilbehør du leder efter. Hos Capida.dk tilstræber vi efter at have det bredeste og nyeste udvalg indenfor mobil tilbehør og vi vil gerne gøre det nemt at finde varen. Du kan finde produktet via vores bjælke til venstre med alle produktgrupper men vi har også en søgefunktion øverst på siden. Vi anbefaler at bruge menuen til venstre, det giver dig det største overblik over produktgrupperne.

Hvilken telefon har du?

Vi har tilbehør til alle de de største brands, så uanset om du søger efter udstyr til Apple, Samsung, Huawei, HTC, Sony, Microsoft eller OnePlus så finder du det her hos os.

Hvad end du søger er vi sikker på vi har det du mangler, om det er nyt cover eller etui til din mobiltelefon, eller bare vil have ekstra beskyttelse i form af beskyttelsesglas. Måske du har større behov for batteritid og søger efter en powerbank, den kan være uundværlig når du sidder på cafe, er en tur på stranden eller måske skal finde de næste Pokemons.

Har du en forfatter gemt i dig, så er vi sikker på du ikke kan undvære et tastatur til din mobil, det kan også være rart at have med på rejsen hvis du ikke helt kan slippe arbejdet eller skoleopgaven.

Den næste gave finder du her

Leder du efter en gave til dig selv eller en du holder af, Så hjælper Capida dig på vej. Det kan være du allerede ved hvad du søger efter, eller måske du ikke helt ved det men mangler inspiration, uanset hvad så kan du helt sikkert finde det her på siden. Vi er hele tiden opdateret med de nyeste trends.

Højttalere til mobilen er måske det du flere gange har savnet når du har siddet med vennerne/veninderne i parken eller måske vil spille vindersangen efter i har spillet fodbold. Og hvorfor ikke forevige øjeblikket med en af de populære selfiesticks der nu fåes med bluetooth

Vi står klar til at hjælpe

Der findes et hav af muligheder til din mobiltelefon og skulle du have svært ved at finde det du leder efter så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller send os en mail. Vores kontaktoplysninger finder du øverst til venstre under  ”kontakt”