Mobil tilbehør til iphone, samsung, Oneplus., Motorola + meget mere

Find det bedste tilbehør til din mobiltelefon hos os! Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til iPhone, Samsung Galaxy samt mange andre populære brands. Her kan du finde alt fra covers og skærmbeskyttere til oplader og høretelefoner. Gratis fragt på ordrer over 399 kr. 

Alt i mobil tilbehør

Find lige præcist det tilbehør, som du leder efter. Hos Capida.dk tilstræber vi efter at have det bredeste og nyeste udvalg indenfor mobil tilbehør og vi vil gerne gøre det nemt at finde varen. Du kan finde produktet via vores bjælke til venstre med alle produktgrupper, men vi har også en søgefunktion øverst på siden.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmobiltilbehør, herunder mobilcovers, tilbehør til Samsung Galaxy og meget mere. Uanset om du ønsker at beskytte din telefon mod hverdagens stød og ridser eller ønsker at tilføje funktionalitet til din enhed, har vi det perfekte tilbehør til dig.

Vi forstår, hvor vigtig din mobil er for dig, og derfor har vi et omfattende udvalg af mobilcovers, der passer til din stil og behov. Vores mobilcovers er designet til at give enestående beskyttelse mod uheldige fald og slag, samtidig med at de bevarer telefonens elegante udseende.

Uanset om du foretrækker et slankt og minimalistisk cover eller et robust og slagfast cover, finder du det hos os. Her har vi eksempelvis et bredt sortiment af Tilbehør til iPhone, hvor du kan finde covers, opladere og meget andet tilbehør til stort set alle iPhone-modellerne.

Du kan eksempelvis finde en samlet kategori med alle vores covers fra den Azmaro, som er en dansk producent af tilbehør til smartphones. Du kan finde alt Azmaro Tilbehør lige her. 

Er du ejer af en Samsung Galaxy? Vi har et dedikeret udvalg af tilbehør til Samsung Galaxy-serien. Uanset om det er tilbehør til Samsung Galaxy S21, S20 eller S10, har vi alt fra skærmbeskyttere og opladere til kabler og høretelefoner, der er specielt designet til at komplimentere din Samsung Galaxy-oplevelse.

Hvis du allerede har alt det perfekte tilbehør til din smartphone, men i stedet mangler tilbehør til din iPad eller Tablet, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med dette. Vi har en helt kategori fyldt med Tablet/iPad tilbehør. 

Leder du efter et mobilcover med en kortholder? Vi har dig dækket. Vores udvalg af mobilcovers med kortholdere kombinerer stil og funktionalitet. Disse covers er perfekte til at holde dine kort og telefon samlet på ét sted, så du altid har dem ved hånden.

 

 

Hvilken telefon har du?

Vi har tilbehør til alle de de største brands, så uanset om du søger efter udstyr til Apple, Samsung, Huawei, HTC, Sony, Microsoft eller OnePlus, så finder du det her hos os.

Hvad end du søger, er vi sikre på, at vi har det, som du mangler. Om det er et nyt cover eller etui til din mobiltelefon, eller du bare vil have ekstra beskyttelse i form af beskyttelsesglas.

Måske du har større behov for batteritid og søger efter en powerbank, den kan være uundværlig, når du sidder på cafe, er en tur på stranden eller måske er et smut på en festival. 

Har du en forfatter gemt i dig, så er vi sikre på, at du ikke kan undvære et tastatur til din mobil. Det kan også være rart at have med på rejsen, hvis du ikke helt kan slippe arbejdet eller skoleopgaven.

Her kan du også fint supplere med et par lækre høretelefoner til smartphone. Vi har samlet alle vores bedste høretelefoner til din telefon i en overskuelig kategori, hvor du kan finde et hav af forskellige slags høretelefoner. 

 

Universal Tilbehør til smartphone

Leder du efter en gave til dig selv eller en du holder af, Så hjælper Capida dig på vej. Det kan være du allerede ved hvad du søger efter, eller måske du ikke helt ved det men mangler inspiration. Uanset hvad, så kan du helt sikkert finde det her på siden. Vi er hele tiden opdateret med de nyeste trends.

På Capida.dk har vi nemlig også en masse Universal Tilbehør til smartphone, hvor du kan finde produkter, der virker til stort set alle smartphones. Her kan du eksempelvis finde højtalere, der nemt og hurtigt kan forbindes til din smartphone via bluetooth. 

Højttalere til mobilen er måske det, du flere gange har savnet, når du har siddet med vennerne/veninderne i parken eller måske vil spille sejrssangen efter en fodboldkamp. Du kan finde et samlet overblik over Højtalere til smartphones lige her. 

 

Vi står klar til at hjælpe

På Capida.dk går vi utroligt meget op i, at vores kunder modtager den bedst mulige hjælp, og at de har en god oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os efter at besvare alle de spørgsmål, som kunne opstå i forbindelse med et besøg på Capida.dk, uanset hvad disse spørgsmål omhandler

Så hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, omkring vores hjemmeside eller noget helt tredje, så skal du endelig kontakte vores kunderservice på telefonnummeret +45 71747081, som har åbent fra 9:30 til 12:30 hver dag. 

Hvis du vil i kontakt med os udenfor telefontiden, er du velkommen til at skrive en mail til info@capida.dk - Denne mail har åbent i døgndrift. 

Vi glæder os til at høre fra dig!