Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Hørebøffer

Hørebøffer

Mangler du et headset til gaming, til at snakke med vennerne, til at høre alle dine yndlingssange eller et perfekt headset til løbeturen? Uanset hvad du skal bruge dit headset til, så kan du finde det helt perfekte på Capida.dk. Vi har alt tilbehør til Tablet/iPad. 

Sorter stigende

1-36 of 221

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter stigende

1-36 of 221

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Høretelefoner til Tablet eller iPad - Vi har hundredevis af headsets 

På Capida.dk har vi et helt ekstremt bredt udvalg af høretelefoner - mere præcist kan du finde 300+ forskellige headsets, som alle er kompatible med iPad, Tabler eller smartphone. Her kan du både finde Noise-Cancelling headphones, høretelefoner med Bluetotth og populære Ear-Buds, som passer perfekt i øret. 

Her kan du finde høretelefoner i alle prisklasser, så du kan købe de høretelefoner, der passer lige præcis til dine behov - Uanset om du er Gamer, Musikentusiast, Sportudøver eller måske bare vil efterlades i fred på vej hjem i bussen

Når du skal finde et par høretelefoner, er der selvfølgelig en lang række kriterier, som du skal vælge ud fra. Disse vil vi forsøge at addresere nu, hvor vi vil komme med bud på nogle af vores mest populære høretelefoner 

Hvis du ønsker at finde høretelefoner til smartphone, så har vi også en helt kategori dedikeret til disse. Mange af vores høretelefoner er både kompatible med Tablets og Smartphones, men der er alligevel få undtagelser. Derfor bør du tjekke vores udvalg af Høretelefoner til Mobil ud lige her. 

Bluetooth Høretelefoner

På Capida.dk har vi et bredt udvalg af høretelefoner, der kan forbindes til din Tablet eller Smartphone via bluetooth. Dette gør, at du er fri for diverse ledninger, der altid ender med at være i vejen på den ene eller anden måde. 

Vores Bluetooth høretelefoner er helt perfekte til dig, som nyder at høre musik, mens du er på farten eller ude at løbe/cykle en tur. Her kan du trygt opbevare din smartphone i din lomme eller i en løbe/cykel holder. 

Disse bluetooth høretelefoner er både praktiske og elegante, og kan bruges i stort set alle situationer - også til gaming eller når du skal snakke med vennerne. 

Noise Cancelling Headphones

Noise Cancelling Headphones er et helt genialt koncept, og er perfekt til dig, der præsterer bedst uden omgivelsernes støj og larm. Som navnet også fortæller, så er disse høretelefoner i stand til at lukke alt udefrakommende støj ude, så du kan koncentrere dig om spillet, arbejdet eller musikken, der spiller i dine øre. 

Derfor er disse høretelefoner helt perfekte til dig, som skal koncentrere sig om at vinde næste runde af dit yndlingsspil, eller til kontorarbejderen, der bedst koncentrerer sig uden støjen fra de mange kollegaer, som han/hun deler kontor med. 

Høretelefoner til Gaming

Gaming er blevet et mere og mere udbredt fænomen, og er endda et helt erhverv, som man kan leve af. Derfor er der også kommet mere fokus på gaming-udstyr, hvor det på ingen måder er tilfældigt, hvilket headset man bruger. 

Hvis man vil have et perfekt Gaming-headset er der nogle kriterier, som man bør vælge ud fra. Først og fremmest vil det være fordelagtigt at vælge Noise Cancelling Headphones eller blot høretelefoner, der dækker hele øret. 

På denne måde kan du holde mest muligt forstyrrende støj væk, så du kan koncenterere dig fuldt ud om spiller. 

Et andet godt råd er at finde høretelefoner med bluetooth, så du ikke risikerer at komme til at rykke stikket ud af dine høretelefoner, mens du spiller. Mange gange lever man sig så meget ind i spillet, at man kommer til at bevæge sig en hel del. 

Hos Capida.dk har vi et bredt udvalg af høretelefoner, som er helt perfekte til gaming. 

In-ear høretelefoner - perfekt til dig, der ofte er på farten

På Capida.dk kan du også finde et bredt sortiment af Ear-buds, Air-pods eller klassiske In-ear høreteleoner med ledning. Disse er perfekte til dig, der ofte er på farten, eller som nyder en god løbetur eller cykeltur. 

Disse høretelefoner sidder, som navnet også antyder, inde i øret, hvilket gør, at de sidder godt fast og ikke falder ud. Disse er også blevet utroligt populære, da de både giver komfort, god lydkvalitet og frihed i forhold til bevægelse. 

Find et bredt sortiment af In-ear høretelefoner på Capida.dk 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Her hos Capida.dk gør vi rigtig meget for, at vores kunder altid har den bedste oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os også på, at give vores kunder den bedst mulige hjælp, hvis dette er nødvendigt. 

Derfor vil vi med glæde besvare alle de spørgsmål, som der kunne opstå i forbindelse med et besøg på vores hjemmeside - om disse spørgsmål så omhandler bestemte produkter, spørgsmål om vores hjemmeside eller noget helt tredje. 

Du kan altid kontakte os på telefonnummeret +45 71747081, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hver dag i tidsintervallet 9:30-12:30

Hvis du vil i kontakt med Capida.dk uden for telefontiden, så er du velkommen til at skrive en email til info@capida.dk. Vores email er åben i døgndrift.

Vi glæder os til at høre fra dig