iphone mobil tilbehør

Hos Capida.dk kan du finde alt det bedste tilbehør til din nye iPhone - uanset hvilken model, du ejer. Vi har nemlig Tilbehør til iPhone 4-modellerne, som er de ældste på marked. Ligeledes kan du allerede nu finde tilbehør til iPhone 15, som først udkommer i efteråret 2023. 

Alt i iPhone tilbehør 

Iphone er ikke bare en telefon, det er for mange en livsstil. Hvem har ikke hørt om Steve Jobs, der revolutionerede markedet for smartphones med det unikke design, den høje kvalitet og de smarteste features. Vi ved det er vigtigt at have det helt rigtige udstyr, derfor er vi meget opsatte på at have det bredeste udvalg, og vi opdaterer hele tiden med de nyeste varer. Vi har tilbehør til alle iPhone udgaver og vi har udstyr indenfor alle kategorier. Vi har mange spændende kendte og ukendte produkter, og flere forskellige brands. 

Beskyttelse til din iPhone 

Når du er forsigtig med din mobil, så vil den også have mere værdi når du engang skal bytte til en nyere model, men det er svært helt at undgå at den får lidt knubs. Det bedste du kan gøre er at investere i et cover eller etui, de fås i mange variationer og giver alle beskyttelse i forskellig grad. Vælg mellem vores materialer i læder, gummi/silikone og polykarbonat. Der findes overvældende mange flotte og fede designs, glatte covers, og andre er bløde og skridsikre, du får mulighed for at vælge helt din egen stil, og ikke være begrænset til telefonens ydre design. Uanset om du er på kig efter et cover til iPhone 7 Plus eller cover til iPhone 7, eller en helt tredje model, så finder du det ved hjælp af vores menu i venstre side. 

For at få den mest optimale beskyttelse, så anbefaler Capida at du samtidig køber et beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm til skærmen, det er effektivt mod ridser, skidt og snavs, de findes i ultratynde udgaver, som er næsten usynlige, men meget modstandsdygtige. Det er muligt at beskytte hele fronten med et glas med komplet dækning, det viser du holder af din telefon. 

Sørg for strøm til din iPhone 

Du har måske allerede en opladerkabel, men da vi medbringer vores mobiltelefon alle vegne, kan det være fornuftigt at sørge for et ekstra kabel til kontoret/arbejdet og hvis du ikke gider konstant at tilslutte en ledning så invester i en af vores smarte docking stationer, de er især perfekte til kontorbordet og på reolen i hjemmet. Du placerer blot telefonen i holderen, så er du sikret der hele tiden er strøm på din enhed. En powerbank er også en effektiv måde at sikre sig umådelig lang batteritid, de kan nemt være i tasken, de hverken fylder eller vejer meget, og designet er lige i øjet. De er som regel kompatible med alle typer af smartphones, så i kan sagtens deles om den. 

Til den aktive

Der er intet der hindrer dig i at have din Iphone med på løbeturen eller cykelturen. Vælg blot et af vores armbånd, så du altid kan have musikken på til træningen og følge dine data på apps. Vi har også et stort udvalg af cykelholdere, så kan du bruge din mobil som gps, og ikke køre forkert, og du kan følge din rute og se hvor langt du har cyklet. Det kan være med til at motivere en til at holde fast i rutinen, da det giver mulighed for flere fornøjelser, både under og efter din workout.

God lyd til din iPhone

Vi fører et godt udvalg af høretelefoner og højttalere i god kvalitet. Tiden går hurtigere i bussen og toget når man kan nyde sin musik og underholdning på mobilen, men det er også vigtigt at lyden holdes i øret og ikke spredes i hele lokalet, vi har flere gode brands og med mange forskellige funktioner. Nyd også musikken i stuen eller haven med en lille og smart Bluetooth afspiller, du slipper for ledninger og Kn nyde dine favoritnumre.

 Vi hjælper dig

Kontakt gerne vores kundeservice for hjælp til at finde det du mangler, der er mange varer at søge mellem og selvom du måske ikke lige synes du kan finde det, så er det måske på siden alligevel, vi tager alle henvendelser seriøse.