Til sport

Står du og mangler den helt perfekte cykelholder til mobiltelefonen, en par stabile høretelefoner til løbeturen eller måske endda en vandsikker taske til en svømmetur i Limfjorden med din smartphone som følgesvend - Uanset hvad du mangler, kan du finde alt tilbehør til sport og fritid her hos Capida.dk. Vi har alt tilbehør til Fritid. 

pr. side

Viser 1-36 af 149

Faldende orden
Side

Vi har alt tilbehør til Sport og Fritid

Januar er typisk kendt som den måned, hvor mange kæmper med næb og klør for at holde liv i deres nytårsforsæt. Efter en proppet julemåned, hvor lækker julemad er blevet serveret i en lind strøm, er manges nytårsfortsæt netop at genfinde formen. 

Før man har nået at blinke, er sommermånederne og den dertilhørende bikini-sæson på trapperne, hvorfor vi nu vil tilbyde lidt hjælp til vejen mod drømmeformen. Hos Capida.dk har vi nemlig samlet alt tænkeligt Tilbehør til Sport og Fritid, så du har alle forudsætninger for at pleje dit nytårsforsæt. 

Hos Capida.dk har vi et utroligt bredt udvalg at tilbehør til sport og fritid, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer; Trådløse Høretelefoner, Støttetape til ankler og fødder, Cykelcomputere og tasker samt mange andre produkter. 

Du kan læse mere om vores udvalg herunder;

Høretelefoner til din Work-Out

Mange sportsudøvere nyder at høre musik, mens de træner. Dette hjælper både på motivationen og koncentrationen, hvor du kan lave en hel playliste med alle de numre, som får dig op i gear. 

Her kan du naturligvis finde et bredt udvalg af høretelefoner, som er trådløse, så du får den bedste mobilitet uden at skulle døje med ledninger. I denne kategori finder du typisk stabile og robuste høretelefoner, som sidder godt fast på hovedet uden at genere.

Du kan også købe populære In-Ear høretelefoner, som altså er mindre høretelefoner, som du placerer inde i øret. Med disse kan du opnå god hørelse samt stabilitet, da disse ikke falder ud af øret eller sidder og forstyrrer under din Work-Out. 

Du kan finde et overblik over alle vores forskellige Bluetooth Høretelefoner lige her. Du kan ligeledes også finde en kategori med højtalere, hvis du dyrker motion med andre. Så kan i alle nyde musikken. 

Støttetape til anklen - Holder skader dig væk fra løbeturen?

De fleste kan nok nikke genkende til, at en ankelskade er noget af det mest irriterende, som kan ramme en. Dette hæmmer nemlig evnen til at dyrke motion, og i mange tilfælde stopper mange faktisk også helt med at motionere som følge af en ankeltskade. 

Hos Capida.dk har vi indkøbt lækkert Ankelbind, som virker som en støtte til anklen, hvis denne driller. Vores ankeltape er eksempelvis godt, hvis man ønsker at dyrke idræt, hvor man ofte belaster anklen - Dette kan både være til løbeturen, cykelturen eller deltagelse i holdsport. 

Først og fremmest skal du selvfølgelig følge de råd, som du har fået af din læge og fysioterapeut. Men hvis de siger god for en omgang let motion i ny og næ, kan det klart anbefales at købe vores smarte støttebind til ankel. 

Tasker og Armbånd til Sport - Du kan snildt have din mobil ved din side, når du dyrker motion

Hos Capida.dk forstår vi godt den tætte tilknytning, som mange har til deres mobil. Derfor er vi med på, at de fleste gerne vil have deres smartphone ved deres side, selv når de dyrker idræt eller en anden fritidsinteresse. 

Derfor har vi hos Capida.dk også samlet en række produkter, som netop gør det nemt for dig at have din smartphone med dig på farten - uanset hvad du laver. 

Her kan du eksempelvis finde mange forskellige cykelholdere, så du nemt kan placere din mobiltelefoner i en holder på cyklens styr. Dette betyder også, at du kan tracke egne resultater under cykelturen, høre inspirerende og motiverende musik undervejs eller besvare eventuelle opkald, som kan forekomme. 

Du kan finde en helt kategori fyldt med Cykel Tilbehør lige her. 

Hvis du vil forevige dine motionsmæssige resultater, kan du også anskaffe dig et Smart GoPro kamera. Dermed kan du filme dine bedrifter i allerbedste kvalitet, så disse kan foreviges. Du kan finde alt tænkeligt tilbehør til GoPro Kamera lige her. 

Du kan også finde løbearmbånd, som er helt perfekt til opbevaring af din smartphone under løbeturen. Det bliver hurtigt irriterende at have en smartphone, der vælter rundt i lommen på en, mens man løber. Med et løbearmbånd kan du nemt opbevare din smartphone ved din side, uden at denne generer dig under løbeturen. 

Du kan finde alle disse tasker, armbånd og alt andet rejsetilbehør lige her på Capida.dk 

Vil du have styr på kosten? - Vi har tilbehør, som gør madlavningen nemmere

Hvis du er på jagt efter drømmefysikken, så nytter det ikke meget kun at træne og motionere - her spiller kosten nemlig også en central rolle, hvis man vil opnå de ønskede resultater. 

At spise sundt og varieret kan for mange lyde som en uoverskuelig og besværlig opgave, hvorfor dette hurtigt bliver forsømt. Hos Capida.dk har vi dog samlet en hel masse produkter, som kan gøre det meget nemmere at spise sundt. 

Her kan du eksempelvis finde mange forskellige Køkkenmaskiner, som gør din hverdag sundere. Her kan du blandt andet købe en smart Blender, så du nemt og hurtigt kan lave lækre smoothies. Du kan også finde en populær AirFryer, hvori du kan tilberede måltider uden at tilsætte fedtstoffer som olie og smør. 

Du kan finde alt tilbehør Til Køkken lige her.