Apple Watch

Hos Capida.dk kan du finde alt tænkeligt tilbehør til dit elskede Apple Watch, så du kan sikre dig, at dit Smart Watch altid er i bedst stand. Her kan du eksempelvis finde en stilfuld urrem, som du kan montere til urskiven. Du kan finde alt tilbehør til Bolig og Fritid lige her på Capida.dk 

pr. side

Viser 1-36 af 277

Faldende orden
Side

Smartwatches og Tilbehør - Vi har det hele på Capida.dk 

Et smartwatch er de seneste år blevet danskernes foretrukne armbåndsur, og salget af forskellige smartwatches er eksploderet det seneste årti - og dette er der naturligvis en god grund til. 

Et smartwatch besidder en lang række praktiske og elegante funktioner, som gør hverdagen en hel del lettere for dig. På samme tid kan du selvfølgelig benytte det som et ordinært armbåndsur, hvor du både kan finde et smartwatch med manuelt eller digitalt optræk. 

Hos Capida.dk har vi samlet alle de populære smartwatches fra mange store producenter, hvor du eksempelvis også kan finde Samsung Smartwatches eller et Huawei Smartwatch. 

Du kan finde et samlet overblik over alle vores forskellige aktivitetsure her, så du kan finde det helt rigtige Tilbehør til Smartwatch.

Tilbehør til Apple Watch - Find alt tilbehør til Apple Produkter

På trods af den store konkurrende mellem producenter af Smartwatches, så er der fortsat en producent, der for alvor har fået patent på indenfor denne kategori. Her tænker jeg selvfølgelig på Apple, som i mange år har haft kæmpe success med deres Apple Watch. 

Apple lancerede deres første Apple Watch tilbage i 2015, det såkaldte Apple Watch Series 1, og derefter har de ikke set sig tilbage. Der er nu adskillige modeller af Apple Watches på markedet, hvor deres nyeste lancering hedder Apple Watch Series 8

Du kan finde tilbehør til alle Apple Watches her på Capida.dk.

Apple watches med mange smarte funktioner

En af de helt store årsager til, at Apple Watches er blevet så populære er, at et Apple watch på mange måder kan innovere og optimere din hverdag. Et Apple Watch besidder nemlig en række praktiske funktioner, som gør dit liv meget lettere. 

Et Apple Watch fungerer på mange måder som en lille Smartphone, som du blot har siddende rundt om håndleddet. Her kan du forbinde dit Apple Watch med din iPhone, og derigennem få adgang til kontakter og alle andre oplysninger, som er gemt på din iPhone. Dermed kan du eksempelvis besvare beskeder og mails med dit Apple Watch.

Du kan finde alt tilbehør til iPhone lige her. 

Derudover kan du forbinde dit kreditkort med dit Apple Watch, så du kan bruge det til trådløs betaling i det lokale supermarkedet.

Derudover er et Apple Watch udstyret med en række funktioner, som er med til at holde dig sikker og rask. Et Apple Watch kan eksempelvis måde iltindholdet i dit blod eller automatisk kontakte alarmcentralen og angivede nødpersoner, hvis du har været i en bilulykke. 

Hvilket tilbehør bør man købe? - Find populære produkter her

Hos Capida.dk har vi samlet det mest populære tilbehør, som du ikke kan undvære til dit Apple Watch. Herunder kan du læse meget mere om alt vores tilbehør. 

Et smartwatch kan hurtigt blive en del af ens personlige look, da man altid har sin tro følgesvend med sig på håndleddet. Derfor er der også mange, som ønsker at sætte deres personlige præg på deres Apple Watch. 

Derfor kan du købe din helt egen Urrem til Apple Watch. Her kan du finde et hav af forskellige Urremme, som kan købes i alle farver og materialer, så du kan finde den urrem, der passer bedst til din personlige smag. 

Derudover kan du også finde en sikker og kompatibel Oplader til Apple Watch, så urets batteri altid holder sig i topform. Ydermere kan du også finde en hærdet Skærmbeskytter til Apple Watch, så skærmen på uret altid er fri for skader og skrammer.