Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Smartwatch / Aktivitetsur

Smartwatch / Aktivitetsur

Står du og mangler et nyt og elegant smartwatch, som kan gøre din hverdag mere overskuelig? Hos Capida.dk kan du finde alt indenfor aktivitetsure, hvor du kan finde lige præcis det produkt, som passer til dine behov. Her kan du ligeledes også finde Remme og andet tilbehør. Find alt indenfor Bolig og Fritid på Capida.dk

Find det helt rigtige Smartwatch hos Capida.dk

Et smartwatch er på ingen tid blevet menneskets bedste ven, og har gennemgået en rivende udvikling i løbet af de seneste år. Dette kan også ses på salgstallene, hvor Smartwatches og tilbehør til smartwatches er eksploderet. 

Et smartwatch er en højteknologisk blanding mellem et klassisk armbåndsur og en supercomputer, som du nemt kan tilkoble til din iPhone eller Samsung Galaxy Smartphone. Du kan finde alt tilbehør til iPhone og Samsung Galaxy gennem de markerede links herover. 

Med et smartwatch kan du hurtigt optimere den travle hverdag, da du nemt kan bruge din smartwatch til at besvare opkald eller beskeder, mens de fleste smartwatches også har smarte funktioner som Apple Pay, så du nemt kan betale for dine varer i supermarkedet. 

Derudover har den også elegante funktioner, som gør, at du eksempelvis kan tjekke vejrudsigten eller kalender på dit smartwatch. Dit aktivitetsur kan naturligvis også nemt bruges som et almindeligt armbåndsur, hvor du både kan finde ure med digitalt eller manuelt optræk.

Ligeledes er et smartwatch også genialt som Tilbehør Til Sport, hvor du hurtigt kan tracke dine resultater uden at skulle døje med en telefon, der roder rundt i lommen. 

Du kan læse mere om vores elegante smartwatches herunder. 

Apple Watch - Find alt tilbehør til dit Apple Smartwatch

Størstedelen af de store producenter indenfor elektronik og mode er efterhånden involveret i Smart Watches, hvor du eksempelvis kan finde Samsung Smartwatch, Huawei Smartwatch og et Smartwatch fra Garmin

Det er dog alligevel  et Apple Smartwatch, det såkaldte Apple Watch, som er det mest populære indenfor denne kategori. Et Apple Watch er smækfyldt med smarte detaljer og elegante funktioner, som har revolutioneret markedet for teknologi. 

Hos Capida.dk har vi derfor samlet alt det tilbehør, som du kan få brug for, hvis du har anskaffet dig et Apple Watch. Her kan du eksempelvis finde en Apple Watch Rem, hvor du kan vælge den urrem, som passer bedst til din stil. Derfor kan du sætte dit helt personlige præg på dit Apple Watch. 

Du kan ligeledes også finde en oplader til Apple Watch, som passer til alle modellerne. Her kan du købe en trådløs lader med magnet, så du hurtigt og sikkert kan oplade din smartwatch. Denne lader er udstyret med et Lightning Kabel, så opladningen sker på ingen tid. 

Hvis du vil sørge for, at den smarte og elegante Apple Watch Skærm ikke går i stykker, så har vi naturligvis også en Apple Watch skærmbeskytter, så du nemt kan holde skærmen fri for skrammer, skader og andet snavs. 

Hos Capida.dk kan du finde tilbehør til alle Apple Watch modellerne - Lige fra Apple Watch SE til den nye Apple Watch Ultra og Series 8. 

Hvilket Smartwatch skal jeg vælge?

Det kan nogle gange være svært at vælge det helt rigtige Smartwatch, da der efterhånden findes mange forskellige ure, som alle har forskellige kompetencer og egenskaber. Her er der eksempelvis Smartwatches, der egner sig til hverdagslivet, mens andre er perfekte til sportsudøveren. 

Udover det populære Apple Watch kan du som sagt finde smartwatches fra en lang række producenter. Her er Samsung også en populære producent indenfor Smartwatches, hvor du ligeledes kan finde et bredt udvalg af tilbehør til de mange Samsung Smartwatch modeller. 

Her kan du eksempelvis finde Samsung Watch Active eller Gear Sport modeller med fleksible Samsung Smartwatch Remme, som gør uret perfekt til at dyrke sport eller generelt til at dyrke en aktiv livsstil. 

Du kan finde et bredt udvalg af Smartwatches og tilbehør til smartwatches her hos Capida.dk 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Her hos Capida.dk gør vi rigtig meget for, at vores kunder altid har den bedste oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os også på, at give vores kunder den bedst mulige hjælp, hvis dette er nødvendigt. 

Derfor vil vi med glæde besvare alle de spørgsmål, som der kunne opstå i forbindelse med et besøg på vores hjemmeside - om disse spørgsmål så omhandler bestemte produkter, spørgsmål om vores hjemmeside eller noget helt tredje. 

Du kan altid kontakte os på telefonnummeret +45 71747081, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hver dag i tidsintervallet 9:30-12:30

Hvis du vil i kontakt med Capida.dk uden for telefontiden, så er du velkommen til at skrive en email til info@capida.dk. Vores email er åben i døgndrift.

Vi glæder os til at høre fra dig.