iPhone 15 Pro Cover

På Capida.dk kan du finde dit nye Cover eller etui til din iPhone 15 Pro. Vi har samlet alle vores bedste covers og etuier i overskuelige kategorier, så du hurtigt kan finde lige præcis det cover, som du søger. Vi har et yderst bredt sortiment af tilbehør til mobil her, så du kan finde det hele. 

pr. side

Viser 1-36 af 156

Faldende orden
Side

Cover og etui til iPhone 15 Pro

På Capida.dk kan du opnå den ultimative beskyttelse af din iPhone 15 Pro ved at købe et at vores lækre Covers og etuier. Her kan du finde covers i mange forskellige farver, materialer og stilarter, så du med garanti kan finde det beskyttelse, som passer bedst til dig. 

Her kan du eksempelvis finde et populære Læder Cover til iPhone 15 Pro, som både giver dig beskyttelse, elegance og smarte funktioner. Her kan du finde et etui med indbygget kortholder og med magnetisk lukning, så din frontskærm hele tiden er beskyttet. 

Du kan også finde et blødt og stilrent Silikone Cover til iPhone 15 Pro, som giver dig chancen for at beholde det originale iPhone look og design, da de fleste af disse er transparente. Disse covers er ekstremt fleksible og nemme at montere på din smartphone. 

Hvis du ikke er til det bløde, men i stedet vil have et hårdt og robust cover, så kan du også finde mange forskellige Hard Cover til Iphone 15 Pro. Disse Hard Covers er typisk hybrider mellem TPU-gummi og Plastmaterialer, som derfor giver dig det bedste fra begge verdener. 

Hvis du vil have en specialiseret beskyttelse af frontskærmen på din Iphone 15, kan du fint supplere dit cover med et hærdet beskyttelsesfilm, som giver en komplet beskyttelse af frontskærmen. Disse film er både hærdede og transparente, så det ikke tager noget fra brugeroplevelsen. 

Find det perfekte Beskyttelsesfilm til Iphone 15 Pro lige her. 

 

Tilbehør til iPhone 15 Pro - Find det hele her!

På Capida.dk kan du som sagt finde alt tilbehør til den nye, fantastisk iPhone 15 Pro. Selvom der stadig er noget ventetid til, at den nye iPhone 15 udkommer i september 2023, så kan du allerede nu tage forskud på glæderne. Vi gør nemlig ventetiden noget nemmere ved at indføre tilbud på alt Tilbehør til iPhone 15 Pro

Hos Capida.dk kan du naturligvis også finde den helt perfekte Oplader til iPhone 15 Pro, så du kan sikre en hurtig og sikker opladning af din iPhone. Her kan du både finde et klassisk Lightning kabell, som er det laderkabel, der passer til stort set alle iPhones og iPads. Du kan finde alt tilbehør til iPad lige her. 

Ellers kan du finde et overblik over alle vores opladere, kabler og andet strømforsyning, der er kompatibelt med alle vores iPhones-modeller. Find vores brede udvalg af opladere til iPhone lige her. 

 

Iphone 15 Tilbehør til Sport

Hvis du er typen, der nyder en god cykel- eller løbetur, eller blot ofte er på farten, så har vi også samlet en hel kategori, som er perfekt til dig. Vi har lavet en helt kategori kun med Tilbehør til Sport. Her kan du finde tasker, cykelholdere og meget andet, så du kan have din smartphone med på turen. 

Her kan du ligeledes også finde helt perfekte Høretelefoner til iPhone 15 Pro, så du kan lade dig motivere af musikken, når du motionerer. Musik kan nogle gange give dig det sidste skub henover målstregen, eller få dig til at glemme smerten i øjeblik.  

Her har vi også specifikke kategorier, som er dedikeret til iPhone 15 Pro, hvor du blandt andet kan finde en hel kategori med smarte Løbearmbånd til iPhone 15 Pro, så du altid kan have din telefon i nærheden, men også uden at den er til gene. 

Ligeledes kan du også finde et bredt udvalg af Cykelholdere til iPhone 15 Pro, så du sikkert kan opbevare din smartphone ved din side, når du kører de danske landeveje tynde på jernhesten. 

 

Har du spørgsmål til os?

På Capida.dk går vi utroligt meget op i, at vores kunder modtager den bedst mulige hjælp, og at de har en god oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os efter at besvare alle de spørgsmål, som kunne opstå i forbindelse med et besøg på Capida.dk, uanset hvad disse spørgsmål omhandler

Så hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, omkring vores hjemmeside eller noget helt tredje, så skal du endelig kontakte vores kunderservice på telefonnummeret +45 71747081, som har åbent fra 9:30 til 12:30 hver dag. 

Hvis du vil i kontakt med os udenfor telefontiden, er du velkommen til at skrive en mail til info@capida.dk - Denne mail har åbent i døgndrift. 

Vi glæder os til at høre fra dig!