iPhone 15 Pro Oplader-kabler

Hos Capida.dk har vi massevis af hurtige og sikre iPhone opladere. Vi har indkøbt flere forskellige former for opladere, hvor du både kan finde USB-C Kabel, Adaptere, trådløse opladere og meget andet. Find din nye yndlings adapter på Capida.dk 

 

 

 

pr. side

Viser 1-36 af 110

Faldende orden
Side

 

Oplader til iPhone 15 Pro

Står du med en ødelagt eller beskadiget oplader, og er du desperat efter at finde en, der ikke går i stykker efter få dage? 

- Hvis ovenstående appellerer til dig, så er du havnet det rigtige sted. Hos Capida.dk ved vi alt om elektronik og tilbehør dertil. Derfor har vi naturligvis også indkøbt et bredt sortiment af opladere, laderkabler og meget mere til den nye iPhone 15 Pro

Hvis du endnu ikke har fået opdateret til den nye iPhone 14, har vi til dit held en oplader til iPhone, uanset hvilken model du ejer. 

Hvilken oplader passer til iPhone 15 Pro?

Det er altid dejligt at opgradere sin smartphone til en nyere model, men dette medføre naturligt også nogle spørgsmål eller bekymringer; Passer min gamle iPhone 13 Oplader til den nye iPhone 15? Skal jeg købe en helt ny oplader?

Denne forvirring vil vi gerne prøve at hjælpe dig af med. Derfor har vi her lavet en guide over vores opladere, kabler og tilbehør; 

 

iPhone 15 Pro Lighting Kabel

iPhone 15 Pro benytter sig af et såkaldt USB-C Kabel, som du kender fra de fleste iPhones. Disse typer af opladere har vi heldigvis mange af og til så billige priser, at du næsten burde købe et helt lager af dem. 

Udover Ligthning Kabel har vi også en lang række andre ladere, ladestationer og kabler, der hurtigt og sikkert kan opalde din iPhone.

 

iPhone 15 Pro USB-C oplader 

Ligeledes findes der også en USB-C oplader, som blot betyder, at den passer med en adapter med en type-C port. Den passer dog alligevel perfekt til en iPhone 15 Pro . Du kan finde mange forskellige iPhone 15 Pro USB-C oplader. 

Denne type af adapter sikrer ligeledes, at batteriet vedligeholdes og velplejes, mens du oplader din iPhone. Derudover giver den også en hurtig opladning

 

iPhone 15 Pro biloplader

Hvis du er typen, der ofte er på farten, vil en iPhone 15 Pro biloplader være en genial løsning. Denne adapter passer ind i cigarettænderen i din bil, hvorefter du frit kan oplade din iPhone. 

Disse bilopladere kan du også finde med forskellige USB-indgange, så du kan bruge den, uanset hvilket kabel du bruger. Her kan du både finde opladere med to eller flere indgange, så du kan oplade flere telefoner på samme tid. 

 

Tilbehør til iPhone 15 Pro

En iPhone 14 Pro Max er et fremragende stykke elektronik, som naturligvis fortjener de bedste vilkår for at kunne holde sig på toppen i mange år. Derfor har vi hos Capida.dk indkøbt alt det tilbehør, som en iPhone kunne få brug for.

Eksempelvis du købe et af vores beskyttende iPhone 15 Pro covers, der suppleret med en transparent skærmbeskytter til iPhone 15 Pro, tilbyder en komplet beskyttelse mod ridser og skader.