iPhone Oplader-kabler Tilbehør

På denne side har vi samlet alle vores Opladere, Kabler, Trådløse Opladere, Adaptere og andre former for ladere, som alle passer til en iPhone. På denne side kan du finde opladere til alle vores iPhone-modeller. Du kan ydermere også finde tilbehør til Iphone hos Capida.dk - Vi har det hele

pr. side

Viser 1-36 af 199

Faldende orden
Side

Oplader til iPhone

Hos Capida.dk ønsker vi at hjælpe vores kunder sikkert i mål, når de handler hos os.

Et af de helt store minefelter i forhold til elektronisk tilbehør er opladere og adaptere. Apple lancerer ofte nye smartphones, og derfor kan det være besværligt at følge med i, hvilke iPhones der bruger hvilke oplader, kabler og indgange. 

Alle kender nok også følelsen af, at deres oplader forsvinder, går i stykker eller måske blot oplader utroligt langsomt - og derfor har du brug for en ny. Men hvilket er det bedste laderkabel? Hvilken oplader skal man vælge?

Først og fremmest skal det pointeres, at det bestemt ikke er ligegyldigt, hvilken oplader du vælger - En dårlig eller forkert adapter kan ende med at beskadige batteriet på din iPhone. Hos Capida.dk har vi udelukkende opladere og adaptere af højeste kvalitet, så de med garanti kan lade din iPhone hurtigt og sikkert. 

Hos Capida.dk kan du finde en god adapter eller andet iPhone tilbehør, uanset hvilken iPhone du har.

Her får du et lille overblik over, hvilke former for opladere, kabler og adaptere vi sælger hos Capida.dk;

 

Lightning Kabel

Et såkaldt lightning Kabel er det, som du kender fra langt de fleste af Apples iPhones og iPad opladere - Lige med undtagelse af iPhone 1 (2G), iPhone 3G 2008+2009, iPhone 4G, iPhone 4+4s samt enkelte iPads. 

Disse enkelte modeller benytter sig af en 30 pin laderkabel, som du også kan finde under iPhone 4 /4s oplader.

- Du kan finde et samlet overblik over iPhones med Lightning Kabel lige her!

Disse hurtige opladere til iPhone kan man købe flere forskellige steder til meget svingende priser og af svingende kvalitet. Hos Capida.dk har vi samlet alle de bedste Ligthning Kabler til iPhone i en enkelt kategori, hvor du kan være sikker på at finde en oplader til din iPhone. 

 

USB-C Oplader

Hos Capida.dk har vi også såkaldte USB-C ladekabler, som ligeledes fungerer som en Lightning Oplader.

USB-C oplader til Iphone er det nyeste, når det omhandler strøm og kommunikation mellem kabel og strømforsyning, hvor et sådanne kabel blot skal forbindes med en Oplader med type-C indgang.

På Capida.dk har vi udvalgt nogle af de bedste USB-C opladere, som passer perfekt til de fleste iPhones. 

 

Vægoplader

Selvom vores Lightning Kabler og USB-C opladere på mange måder er fantastiske, så kan de ikke ret meget uden en vægoplader, som de kan placeres i. 

Hos Capida.dk har vi en lang række vægopladere til iPhones, som nemt kan monteres i stikdåsen og tilkobles et USB-kabel. Her kan du finde flere forskellige typer af opladere med flere forskellige funktioner;

 

USB hurtigoplader - 1 USB Port

Du kan naturligvis købe den klasssike vægoplader, hvor der er plads til et enkelt Ligthning Kabel. Denne kan bruges til alle Iphones-telefoner, hvis den parres med det rigtige kabel

USB Oplader - 2 X USB Port

Hos Capida.dk har vi også en nogle kvalitets adaptere, hvos der er plads til 2 USB-kabler.

Dette betyder, at du kan oplade to telefoner på samme tid. Denne er udrystet med en Intelligent Chip, der automatisk oplader dine enheder på mest fordelagtig vis. 

USB Oplader - 4 X USB Port 

Hvis det er ikke er nok med 2 X USB port, så kan du også købe en plug-in oplader med fire USB Porte.

Dette betyder, at du hurtigt og sikkert kan oplade op til fire enheder på samme tid. 

USB-C Hurtig Oplader

Hvis du benytter dig af USB-C kabler, kan du naturligvis også finde en adapter, der er modtagelig overfor disse.

Vi har en række opladere, der er designet til netop USB-C, som sikrer en hurtig opladning, hvis et sådanne kabel haves. 

USB + USB-C Hurtig Oplader

For at det ikke skal være løgn, så kan du på Capida.dk også købe en vægoplader, hvor der både er en USB og en USB-C indgang. Dette er perfekt, hvis du ejer begge disse kabeltyper. 

Dette gør det muligt at oplade alle dine enheder med uset hastighed og sikkerhed. Køb dette produkt på Capida.dk

 

Oplader til bilen

Hvis du er typen, der ofte er på farten, vil en iPhone Adapter til Bilen til din Iphone være en genial løsning. Denne adapter passer ind i cigarettænderen i din bil, hvorefter du frit kan oplade din iPhone. 

Disse bilopladere kan du også finde med forskellige USB-indgange, så du kan bruge den, uanset hvilket kabel du bruger.

Her kan du både finde opladere med to eller flere indgange, så du kan oplade flere telefoner på samme tid.

Ydermere kan du også finde en Trådløs Oplader til bilen, så du kan oplade din iPhone, helt uden at diverse laderkabler snoer sig rundt i bilen. Denne oplader er udstyeret med en sugekop i bunden, som du kan montere på forruden eller forskærmen af bilen. 

Derudover har denne trådløse adapter en automatisk åbne/lukke funktion, som automatisk åbner, når du bevæger din iPhone hen til den - og ligeledes åbner den automatisk igen, når du bevæger hånden hen mod den for at tage din telefon igen. 

 

Trådløs Oplader til iPhone

Hos Capida.dk kan du også finde en række Trådløse Adaptere til iPhone, som du kan montere i hjemmet og derigennem sikre en hurtig, sikker og nem opladning. 

Her kan du både finde Oplade-stationer eller Dockingstationer til iPhone, Apple Watch, Apple Air Pods med mere. Ligeledes kan du finde Trådløse Hurtig Opladere, hvorpå du kan placere din Smartphone, og derigennem få din telefon opladt.