iPhone 14 Plus Cover

På Capida.dk kan du forvente gode priser, fantastisk betjening og hurtig levering. Derudover er vi også eksperter, når det omhandler tilbehør til elektronik. Vi har alt tilbehør til iPhone 14 Plus. Hvis du endnu ikke har skaffet en iphone 14 Plus, har vi alt tilbehør til iPhone - Find et overblik her.

pr. side

Viser 1-36 af 203

Faldende orden
Side

iPhone 14 Plus Tilbehør

På Capida.dk stræber vi mod at blive din nye forhandler af kvalitets tilbehør til mobiltelefoner

For at holde din smartphone beskyttet og forlænge dens levetid, er det især vigtigt at anskaffe et godt og beskyttende Cover eller Etui. Netop Covers og Etuier er vi eksperter i hos Capida.dk

Selvom denne nye iPhone 14 Plus lige er blevet lanceret, har vi allererede indkøbt et hav af forskellige covers til iPhone. 

Disse forskellige former for Beskyttelse, Covers og Etuier, kan du læse mere om herunder; 

 

iPhone 14 Max Læder Cover

Et klassisk og stilfuldt Læder Cover er en klar bestseller, når det omhandler covers og etuier til iPhone 14 Max. Hos Capida.dk har vi derfor indkøbt en håndfuld forskellige læder cover til iPhone 14 Plus. 

Dette fantastiske Læder Etui giver en god beskyttelse af både bagside og forside på din iPhone. Samtidig er det fyldt med smarte detaljer, såsom magnetisk lukning samt indbyggede kortholdere. 

 

iPhone 14 Max Silikone Cover

Et andet cover, som vores kunder er vilde med, er et blødt og beskyttende silikone cover. Vi har indkøbt en række covers, der er lavet af det blødest gummi/silikone materiale. Dette sikrer en fantastisk beskyttelse af især bagsiden af din iPhone 14 Max, mens det på samme tid ikke tager noget fra udseende eller brugeroplevelsen. 

Du kan finde vores Silikone cover til iPhone 14 Max lige her! 

 

iPhone 14 Max Hard Cover

Modsat det bløde cover i silikone/gummi, har vi også et fanstatisk Hard Cover til iPhone 14 MaxDette hårde cover er stilrent, enkelt og praktisk, mens det på samme tid sørger for at holde din iPhone fri for skrammer og skader. 

Dette cover beskytter både bagsiden og kanterne på din smartphone

 

iPhone 14 Max Eksklusive Covers

Hvis du er typen, der vil have toppen af poppen, er denne kategori lige noget for dig. Vi har været så behjælpsomme at samle alle de meste eksklusive og fantastiske covers og etuier i en enkelt kateori, som vi kalder iPhone 14 Max Eksklusive Covers 

Dette vil typiske være et cover eller etuier, der udmærker sig i forhold til udseende, beskyttelse og/eller praktiske funktioner.