iPhone 14 Plus Tilbehør

iPhone 14 Plus Tilbehør

På Capida.dk kan du finde alt tilbehør til iPhone 14 Plus; Vi har alt fra covers og opladere til skærmbeskyttere samt mange flere produkter af forskellige kategorier. Uanset hvilken iPhone-model du har, så du kan du finde Tilbehør til Mobil på Capida.dk. Vi er eksperter i tilbehør til elektronik!

 

Tilbehør til iPhone 14 Plus

Hvis du står og mangler tilbehør til din nye iPhone 14 Plus, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Capida.dk har vi nemlig tilbehør til iPhone-modellerne, uanset hvilken model du ejer. 

Vi har samlet alt vores tilbehør på en enkelt side, hvor du blandt andet kan finde et nye og beskyttende Cover til iPhone 14 Plus. 

Her kan du vælge mellem mange forskellige covers eller etuier, som både kan findes i forskellige materialer, farver og størrelser. 

 

iPhone 14 Plus cover/etui

Et af de produkter, som vores kunder især er vilde med, er et af vores fantastiske covers eller etuier. Disse beskyttende covers er fremstillet af kvalitetsmaterialer, hvor du både kan finde etuier i et stilfuldt lædermateriale og covers i gummi/silikone

Hvis du kigger på kundernes anmeldelser på Trustpilot.dk, fremgår det tydeligt, at kunderne ofte er tilfredse med vores produkter. Især vores lækre Læder cover til iPhone er en favorit. Dette tilbyder beskyttelse og et stilrent design. 

Hvis du i stedet er til et mere robust og kompromisløst cover, så er vores iPhone 14 Plus Hard Cover helt perfekt til dig. Dette cover har en hård og beskyttende bagside, som beskytter mod alle slags skader. Derudover er designet enkelt og tidsløst.

 

iPhone 14 Plus Bil Tilbehør

Sommerferien nærmer sig med hastige skrift, hvilket betyder, at bilen skal klargøres til nogle lange køreture under sommersolen - Det kunne eksempelvis tænkes, at bilen skal klargøres til en bilferie sydpå, et besøg hos savnede familiemedlemmer langvejsfra eller blot mange køreture til stranden eller havet. 

Bilen kommer i hvert fald ikke til at stå i garagen hele sommeren - Derfor burde du klargøre den med en masse lækkert tilbehør, der gør køreturen lidt mere behagelig. Derfor har vi hos Capida.dk samlet en masse iPhone 14 Plus tilbehør til Bilen

I denne kategori har blandt andet smarte holdere til Smartphone, så du kan bruge telefon som GPS uden at skulle holde den, mens du kører. 

Ydermere har vi også smarte iPhone 14 Plus opladere og kabler til Bilen, så du kan connecte og oplade din mobil, mens du kører. 

Hvis sommeren strabadser har været hårde ved bilen, og den nu trænger til en grundig rengøring, har vi også trådløse, håndholdte bilstøvsugere, så du nemt og hurtige kan rengøre din bil