Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Galaxy S23 5G Cover

Cover

Hos Capida.dk kan du finde et bredt udvalg af diverse Covers, Etuier og alt andet beskyttelse, som kan holde din smartphone beskyttet, ren og fejlfri. Vi har samlet alle vores bedste produkter, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Du kan finde alt Tilbehør til Mobil her på Capida.dk, hvor vi garanterer gode priser. 

Sorter stigende

1-36 of 106

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sorter stigende

1-36 of 106

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Cover til Samsung Galaxy S23 - Massevis af Covers og Etuier

Hos Capida.dk har vi så mange covers og etuier på vores hjemmeside, at du med garanti kan finde lige præcis det cover, der passer bedst til din smag. Vores brede udvalg gør dog også, at det til tider godt kan være svært at vælge det helt perfekte Cover eller etui til din Samsung Galaxy S23. 

For at gøre denne udvælgelsesproces mere overskuelig, så giver vi her et overblik over vores forskellige beskyttende produkter, så du har nemmere ved at vælge det helt rigtige cover. Her skal det først nævnes, at vi på Capida.dk skelner mellem forskellige kategorier indenfor Covers og Etuier. 

Læder Cover

Vores mest populære cover er er klassisk og stilfuldt Læder Cover til Samsung Galaxy S23. Med vores læder covers og etuier får du en helt særlig blanding af elegance og beskyttelse. Et læder cover besidder nemlig flere smarte funktioner såsom indbyggede kortholdere og magnetisk lukkefunktion. 

Denne lukke-funktion gør det netop muligt at lukke coveret sammen, så det også beskytter frontskærmen, hvilket betyder, at du får en All-around beskyttelse. Du kan finde dit læder cover i mange forskellige farver og former. 

Silikone Cover 

Du kan også finde et blødt og behageligt cover, som er lavet i et silikone/gummi materiale, som giver et stilrent og enkelt look, mens det også sikrer din smartphone mod skrammer og ridser. 

Her kan du både finde transparente covers, så du beholder det originale Galaxy-look, mens du også kan finde mere innovative covers af TPU-gummi og plastmaterialer, som tilbyder en ekstra hærdet og beskyttende dimension, hvilket gør, at coveret kan holde til noget mere. 

Ydermere kan du også finde Silikone Covers med Kick Stand, som gør, at du kan bruge din smartphone uden at holde ved den. Det er eksempelvis helt perfekt, hvis du skal se film eller høre lydbog. 

Find det helt perfekte Silikone Cover til Samsung Galaxy S23 lige her. 

Hard Cover 

Hvis du i stedet er på jagt efter et mere minimalistisk og kompromisløst cover, så er et af vores Hard Covers helt perfekt til dig. Med et Hard Cover får du et tidsløst design, som på samme tid sikrer god beskyttelse af din smartphone. 

Du kan både finde transparente og farverige Hard Covers her på Capida.dk. Find det helt perfekte Hard Cover til Samsung Galaxy S23

Tilbehør til Samsung Galaxy - Vi har alt tilbehør til elektronik

Hos Capida.dk sigter vi efter at have et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som du kan købe til de bedste priser på marked. Med andre ord har vi et stort ambitionsniveau, som vi hver eneste dag arbejder hårdt for at udleve. 

Det er også grundet dette høje ambitionsniveau, at vi kan prale af, at du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy Smartphones her på Capida.dk. Det betyder altså, at vi kan hjælpe dig med covers, opladere og meget andet tilbehør, uanset om du har den ældste eller den nyeste Samsung Galaxy-model. 

Vi har i ovenstående afsnit redegjort for tilbehør til den nye Samsung Galaxy Series 23. Denne nye lancering fra Samsung kommer dog også i to andre modeller; En samsung Galaxy S23 Plus og en Galaxy S23 Ultra, og disse modeller kan du naturligvis også finde tilbehør til. 

Du kan finde tilbehør til Samsung Galaxy S23 Plus lige her, mens du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy S23 Ultra via dette link. 

Du kan ligeledes også finde alt tilbehør til andre favoritter, hvor vi eksempelvis også har tilbehør til Samsung Tablets, hvor du ligeledes kan finde alt det, som du mangler - uanset hvilken model du ejer. 

Hvis du er typen, der ikke vil gå på kompromis med teknologien, så ejer du sikkert også et Smartwatch. Smartwatches er de seneste år blevet et af de mest populære accessories til både mænd og kvinder. Derfor kan du naturligvis også finde alt tilbehør til Smartwatch lige her. 

Tilbehør til Sport - Alt til fritidsaktiviteter og den aktive livsstil

Er du en af de mange danskere, der efter årsskiftet har lovet sig selv væk til en mere aktiv livsstil? Og synes du også, at det nogle gange kan være lidt svært at motivere sig selv til at komme ud af døren? Bare rolig, du er ikke alene. 

Mange danskere går ind i det nye år med forhåbninger om et sundere liv, men ofte falder nytårsforsættet hurtigt til jorden. Derfor har vi hos Capida.dk samlet en hel kategori, som virkelig hjælper dig på vej mod en mere aktiv livsstil. 

Her har vi nemlig samlet en hel kategori, som er fyldt med diverse tilbehør, som gør det mere overskueligt at komme igang med kalorieforbrændingen. Her kan du eksempelvis finde et bredt udvalg af diverse Bluetooth Hørebøffer eller andre former for Høretelefoner til mobil, så du kan lade musikken være din inspiration og motivation. 

Hvis motionen er noget, som du nyder at dele med dine venner, kan du også finde den helt perfekte Højtaler, så i sammen kan høre alle jeres yndlingstracks - Ofte er musikken lige præcis det, der kan bære en det sidste stykke, når det begynder at blive hårdt. 

Du kan finde alt Tilbehør til Sport her på Capida.dk. 

Har du spørgsmål til os?

På Capida.dk går vi utroligt meget op i, at vores kunder modtager den bedst mulige hjælp, og at de har en god oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os efter at besvare alle de spørgsmål, som kunne opstå i forbindelse med et besøg på Capida.dk, uanset hvad disse spørgsmål omhandler

Så hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, omkring vores hjemmeside eller noget helt tredje, så skal du endelig kontakte vores kunderservice på telefonnummeret +45 71747081, som har åbent fra 9:30 til 12:30 hver dag. 

Hvis du vil i kontakt med os udenfor telefontiden, er du velkommen til at skrive en mail til info@capida.dk - Denne mail har åbent i døgndrift. 

Vi glæder os til at høre fra dig!