Galaxy S23 Plus 5G Tilbehør

Her hos Capida har vi samlet alt det tilbehør, som du skal bruge til den nye Samsung Galaxy Plus 5G. Denne model er netop blevet lanceret i starten af februar 2023, og den er allerede utroligt populær. Du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy til gode priser hos os. 

pr. side

Viser 1-36 af 1069

Faldende orden
Side

Tilbehør til Samsung Galaxy S23 Plus

Hos Capida.dk har vi samlet alt vores bedste tilbehør til den nye Samsung Galaxy S23 Plus, som netop er blevet lanceret af Samsung Galaxy. Her kan du altså finde et bredt sortiment af diverse skærmbeskyttere, covers, opladere samt meget andet. 

Selvom Samsung Galaxy smartphones er kendte for deres holdbare og robuste design, så er det oftest en god ide at være på den sikre side - Det er netop her, at vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig samlet alt Tilbehør til smartphones på vores hjemmeside. 

Her kan du eksempelvis også finde alt tilbehør til iPhone, hvor du allerede nu kan finde alt indenfor iPhone 14 Tilbehør. Her kan du altså både kan finde opladere, skærmbeskyttere eller et nyt Cover til iPhone 14, som er den nyeste lancering inden for iPhones. 

Ligeledes kan du også finde alt Tilbehør til iPads og Tablets, hvor du kan købe tilbehør til tablets fra alle de store producenter; Apple, Samsung, Sony Huawei og mange flere. 

 

Beskyttende Cover til Samsung Galaxy S23 Plus

Covers og etuier er tilbehør, som er mere eller mindre uundværlige, hvis du ejer en smartphone. Den moderne teknologi har nemlig gjort, at smartphones er blevet så intregreret en del af den moderne hverdag, og derfor vil det være helt katastrofalt at skulle undvære sin elskede Samsung Galaxy S23 Plus. 

Derfor har vi hos Capida.dk samlet alle de bedste Covers, Etuier samt meget andet beskyttelse til Samsung Galaxy. Med et lækkert cover eller etui fra Capida.dk kan du sikre dig, at din smartphone er beskyttet mod ridser, skrammer og andre former for skader. 

Her kan du eksempelvis købe det populære Læder Cover til Samsung Galaxy S23 Plus, som giver en fornem All-Around beskyttelse af din smartphone, mens den på samme tid tilbyder en lang række praktisk og elegante detaljer såsom indbygget kortholder og magnetisk lukning. 

Du kan endda finde et Læder Cover til Samsung Galaxy S23 Plus med Window View, som er et transparent område på forsiden af coveret, der gør det muligt at tjekke klokken samt andre praktisk informationer uden at skulle åbne for coveret. 

Du kan finde et overblik over alle Samsung Galaxy S23 Plus Covers og Etuier lige her. 

 

Opladere og Strømforsyning til Samsung Galaxy S23 Plus

At oplade sin smartphone er en del af hele den rutine, der medfølger, når man ejer en mobil. Mange sætter sin telefon til opladning om aftenen, inden de går i seng, så den er fuldt opladt og klar til morgendagen. Andre oplader den i løbet af dagen, så man kan spare lidt på strømmen og sikre batteriet mod overbelastning. 

Uanset hvordan din opladnings-rutine ser ud, så vil vi hos Capida.dk sørge for, at din opladning ikke bliver unødvendig upraktisk. De fleste kender nok følelsen af, at opladeren er viklet ind i andre kabler eller at opladeren bliver beskadiget - eller måske endda stopper helt med at virke. 

Hos Capida.dk har vi samlet alle vores bedste Opladere til Samsung Galaxy S23 Plus, så du kan sikre, at din opladning bliver nem, sikker og fri for problemer. Her har vi eksempelvis et bredt udvalg af forskellige USB Type C kabler, som netop er det opladekabel, som de nye Galaxy S23-modeller bruger. 

Derudover har vi også samlet en masse innovative og smarte produkter, som gør din opladning meget lettere. Her kan du eksempelvis finde en Trådløs oplader til Samsung Galaxy S23 Plus, så du helt er fri for at skulle døje med et kabel. 

Ligeledes kan du også finde deciderede opladestationer, hvor du kan oplade flere forskellige enheder med såkaldte Samsung Galaxy S23 Plus Docks. Her kan du også finde docks med plads til en enkelt enhed, som eksempelvis pynter fint på kontoret eller i hjemmet. 

Du kan finde et samlet overblik over alle vores Opladere og Kabler til Samsung Galaxy lige her, så du kan finde det produkt, der passer bedst til dig - Uanset hvilken Samsung Galaxy model, du ejer. 

 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Her hos Capida.dk gør vi rigtig meget for, at vores kunder altid har den bedste oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os også på, at give vores kunder den bedst mulige hjælp, hvis dette er nødvendigt. 

Derfor vil vi med glæde besvare alle de spørgsmål, som der kunne opstå i forbindelse med et besøg på vores hjemmeside - om disse spørgsmål så omhandler bestemte produkter, spørgsmål om vores hjemmeside eller noget helt tredje. 

Du kan altid kontakte os på telefonnummeret +45 71747081, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hver dag i tidsintervallet 9:30-12:30

Hvis du vil i kontakt med Capida.dk uden for telefontiden, så er du velkommen til at skrive en email til info@capida.dk. Vores email er åben i døgndrift.

Vi glæder os til at høre fra dig.