Galaxy S22 Plus 5G Tilbehør

Hos os på Capida.dk kan du købe alt tilbehør til din Samsung Galaxy S22 Plus - og denne fortjener virklig det bedste. Du kan eksempelvis finde et Samsung Galaxy S22 + Cover. Mangler du en oplader, et beskyttende film eller noget helt tredje, så kan vi også hjælpe med det. Find alt Samsung Tilbehør på Capida.dk

 

Samsung Galaxy S22 Plus 5G Cover

Ventetiden er endelig ovre! - Den nye Samsung Galaxy S22-model har omsider ramt det danske marked, hvor du kan købe den i tre forskellige modeeller; Den originale Samsung Galaxy S22 5G, eller som Galaxy S22 Ultra/ Galaxy S22 Plus

Forskellen på disse modeller begrænser sig til dens fysiske størrelse - Både i forhold til Skærmstørrelse og batterikapacitet, hvor Ultraen er den største efterfulgt af Galaxy Plus

Uanset hvilken model, som du har fået fat på, så er dette en velfungerende og fantastisk smartphone, der på mange måder er revolutionernede - Det er eksempelvis den første Samsung Smartphone med indbygget S-pen, som du kan bruge til at manøvrere rundt på den store skærm. 

Hos Capida.dk har vi været ude og indkøbe en ordenlig omgang Samsung Galaxy S22 Plus cover, hvor du både kan finde et Samsung Galaxy S22 cover original, som er betrukket med et blødt og beskyttende lædermateriale, der også giver et stilrent og klassisk look, som man aldrig går galt i byen med

Disse smarte, originale etuier kan eksempelvis findes som et Samsung Galaxy S22 Plus Flip Cover, der både har indbygget kortholder og magnetisk lukning.

Derfor er den superpraktisk for dig, der kan lide at have alle dine ting samlet et enkelt sted. 

Du kan finde disse og meget andet beskyttelse til Samsung Galaxy S22 Plus her hos Capida.dk 

 

Samsung Galaxy S22 Plus beskyttelsesglas

Når nu du er igang med at beskytte din Samsung Galaxy Smartphone med vores lækre produkter, så er vores hærdede beskyttelsesglas til Samsung Galaxy S22 Plus et uundgåeligt samtaleemne. 

Selvom et cover eller etui naturligvis bidrager med god beskyttelse og vedligeholdelse, så er skærmen på en smartphone bare altid ekstra sårbar. 

Derfor er et cover ikke altid nok, hvis du vil sikre en komplet beskyttelse af din Samsung Galaxy S22 Plus. 

Det er netop her, at et af vores lækre og højkvalitets- beskyttelsesfilm kommer ind i billedet. Denne form for skærmbeskytter er designet til at beskytte din mobilskærm, da den er lavet af ægte behandlet glas med anti-eksplosionsfunktion, så den kan modstå alle former for skader. 

Ydermere er glasset fuldstændig transparent og med god berøringsfølelse, så den ikke tager noget fra brugeroplevelser - Du bemærker næsten ikke, at beskyttelsesglasset sidder på skærmen. 

 

Oplader til Samsung Galaxy S22 Plus

Langt de fleste har nok befundet sig i en situation, hvor deres oplader enten er forsvundet, er beskadiget eller blot oplader utroligt langsomt - Disse er alle nogle frustrerende og irriterende situationer, som de fleste naturligvis gerne vil være foruden. 

Disse situationer kan heldigvis undgås supernemt. 

Hos Capida.dk har vi samlet en pakke med Samsung Galaxy S22 oplader, laderkabler og adaptere, der er kompatible med Samsung Galaxy S22 Plus 5G - og som derfor sikrer en hurtig og komfortabel opladning af din smartphone. 

På Capida.dk kan du finde den helt perfekte Galaxy S22 Plus oplader. Uanset om du søger en Samsung Galaxy S22 Plus Oplader 45W, et klassisk Lightning Kabel eller måske endda en Samsung Galaxy S22 Plus biloplader. 

Uanset hvilke ønsker du sidder med, så kan disse blive til virkelighed på Capida.dk