Galaxy S22 Plus 5G Oplader-kabler

På Capida.dk kan du finde alle hurtige og funktionelle opladere, der er kompatible med Samsung Galaxy S22 Plus. Vi har ydermere massevis af kabler, adaptere og alt andet udstyr, som sikrer en komfortabel og hurtig opladning. På Capida.dk kan du finde alt tænkeligt tilbehør til Samsung Galaxy S22 Plus, hvor du er garanteret gode priser. 

 

 

pr. side

Viser 1-36 af 76

Faldende orden
Side

Oplader til Samsung Galaxy S22 Plus 5G

Mangler du en Samsung Galaxy S22 Oplader, der ikke går i stykker efter et par dage? Eller som bruger 100 år på at oplade din mobil?

Hvis dette er tilfældet, får du her et meget konkret råd; KØB SAMSUNG GALAXY S2 OPLADER PÅ CAPIDA.DK

Samsung Galaxy S22 er Samsung nyeste lancering, og denne smartphone er på mange måder fantastisk. Eksempelvis burde du prøve at tage billedet med Samsung S22 kamera, da denne smartphone har en fantastisk kameralinse. 

Du kan købe denne Samsung Galaxy S22 i tre forskellige modeller; S22 5G, S22 5G Ultra og denne fantastiske S22 5G Plus. 

Hvis du har fået fingrene i en af de andre modeller, behøver du ikke nødvendigvis at købe en Samsung S22 Ultra lader eller en oplader til S22 5G modellen

- Disse tre modeller benytter sig nemlig af samme Type-C USB kabel, så du snildt kan bruge samme oplader uanset model; Dette kan du læse mere om herunder.  

 

 

 

Samsung Galaxy S22 Plus USB-C oplader 

Det er ikke nogen videnskab, at de fleste opladere består af to væsentlige dele; Selve opladeren (Den man sætter ind i stikkontakten), og så et laderkabel.

Mere kringlet bliver det dog, når man skal finde ud af, hvilket laderkabel der passer til hvilken oplader - Og ydermere hvilket laderkabel, der passer til din Smartphone

Du er derfor nødt til at finde ud af, hvilke indgange dine enheder bruger, hvis du vil sikre dig en perfekt og hurtig opladning af din Samsung Galaxy. Derfor får du her lidt hjælp; 

Samsung Galaxy S22 Plus - og egentlig også størstedelen af nyere smartphones - benytter sig af et Type-C USB kabel, som giver en hurtig opladning, hurtig dataoverførsel samt mange andre fordele. 

Dette betyder altså også, at du med en sådanne charger kan sikre, at batteriet vedligeholdes og plejes, når du skal oplade din Galaxy S22. 

Du kan finde en masse af disse USB-C laderkabler på Capida.dk

 

Samsung Galaxy S22 Plus biloplader

På Capida.dk har vi også fantastisk nyheder til dig, som bruger mange timer i din bil. Eller som blot nyder at jamme til noget godt musik, mens du sidder i bilen. I dette tilfælde vil en Samsung Galaxy S22 Plus biloplader være den perfekte løsning. 

Denne adapter passer ind i cigarettændere på bilen, hvorefter du kan oplade din telefon, så du kan høre fantastisk musik på hele bilituren, uden at din Samsung Galaxy løber tør for strøm. 

Disse bilopladere kan du også finde med forskellige USB-indgange, så du kan bruge den, uanset hvilket kabel du bruger. Her kan du både finde opladere med to eller flere indgange, så du kan oplade flere telefoner på samme tid. 

 

 

Tilbehør til Samsung Galaxy S22 Plus 5G

Der er ingen tvivl om, at Samsung Galaxy smartphones generelt er yderst højteknologiske og velfungerende. Dette er heller ikke nogen undtagelse, når vi snakker om den nye Samsung Galaxy S22-familie. 

Hos Capida.dk har vi derfor samlet alt vores tilbehør til Samsung Galaxy smartphones, så du kan sikre dig, at din Galaxy holder i storform i mange år frem. 

Selvom Samsung Galaxy S22 Plus både er robust og kompakt, så har skrammer og skader en imponerende evne til at finde vej til din smartphone, især skærmen. 

For at holde disse skrammer og skader væk, burde du købe et Samsung Galaxy S22 Plus Cover, der tilbyder en fantastisk beskyttelse. Her kan du eksempelvis finde et af vores populære samsung galaxy s22 cover original

Hvis du vil sikre en fuldkommen og komplet beskyttelse, burde du supplere dette cover eller etui med et transparent og beskyttende Samsung Galaxy S22 Plus beskyttelsesfilm. Disse beskytter især skærmen mod ridser og andre skader. 

Du kan finde alt Tilbehør til Samsung Galaxy S22 Plus på Capida.dk