Galaxy A22 5G Tilbehør

Når du besøger Capida.dk opdager du nok hurtigt, at vi har rigtig meget tilbehør - Faktisk er vi et helt mekka, når det omhandler tilbehør til elektronik. Derfor har vi naturligvis også alt tilbehør til Samsung Galaxy A22 5G, som du kan finde lige her. Find alt tilbehør til Samsung Galaxy smartphones her. 

Samsung Galaxy A22 5G Cover - Beskyt din Galaxy A22 Smartphone

Samsung Galaxy A22 modellen udkom i 2021, og er til dags dato en af de mest populære udgivelser fra Samsung. Denne fantastiske smartphone udkom både i en 5G udgave, men også som en 4G. Du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy A22 4G lige her. 

Her kan du blandt andet finde et smart og beskyttende samsung galaxy a22 cover 4g

Men for at vende tilbage til 5G-modellen, så har vi naturligvis også et bredt sortiment af tilbehør til denne Galaxy A22 5G Smartphone. Heriblandt kan du finde en helt kategori, der er dedikeret til beskyttende cover samsung a22 5g originale. 

I denne kategori kan du finde mange forskellige covers og etuier i forskellige materialer, men som alle tilbyder en fantastisk beskyttelse af din Samsung Galaxy Smartphone. En af vores mest populære modeller er et samsung galaxy a22 5g flip cover med magnetisk lås, som giver en god All-Around beskyttelse. 

Dette cover er lavet af et blødt og stilfuldt materiale af ægte læder, som giver en stilrent og tidsløst look. I disse etuier er der også indbygget kortholdere, så du ikke er tvunget til at have din pung med dig overalt.

Du kan sågar finde et læder cover med indbygget window funktion, så du hurtigt kan tjekke vigtige information. Dette er også indbygget med en touch funktion, så du kan besvare opkald helt uden at skulle åbne etuiet. 

Du kan finde dit nye Læder etui eller et andet Cover til Samsung Galaxy A22 5G lige her. 

Hvis du ikke føler, at et cover eller etui er nok, så kan du også finde et af vores smarte Beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy A44 5G. Vores smarte skærmbeskyttere giver en specialiseret beskyttelse af frontskærmen på din smartphone, som er den mest sårbare flade på en smartphone.

Vores beskyttelsesfilm er lavet af hærdet, ægte behandlet glas, som ikke splintrer, hvis det tabes. Filmet er ultratyndt og transparent, så det heller ikke tager noget fra brugeroplevelsen. 

Samsung Galaxy A22 5G Touch Pen

Hvis du vil sikre, at din frontskærm altid holder sig ren og fin, og ikke er fyldt med fedtede fingre eller andet snavs, så bør du anskaffe dig en smart Touch Pen til Samsung Galaxy A22 5G.

Denne Touch Pen giver en glidende og "Smooth" fornemmelse af skærmen og er perfekt, hvis du gerne vil imponere kollegaerne og chefen til det næste møde. Denne Pen er nemlig ikke kun praktisk, men får dig til at ligne en ekspert - uanset hvad du laver. 

Du kan finde denne Touch Pen lige her på Capida.dk, hvor du kan vælge mellem mange forskellige Touch Pens i alverdens farver og stilarter. 

Oplader til Samsung Galaxy A22 5G

En Smartphone er ikke så meget værd, hvis der ikke er noget strøm på den. Derfor har vi naturligvis også samlet en kategori med et af de vigtigste stykker tilbehør; Nemlig opladeren.

Her er det også vigtigt at pointere, at man ikke skal købe hvilken som helt oplader - Det kan faktisk godt betale sig at være lidt kræsen. En inkompatibel eller beskadiget oplader kan nemlig medføre skader på batteriet. 

Vi har derfor samlet en hel kategori fyldt med opladere, der giver en sikker, hurtig og fordelagtig opladning af batteriet på din smartphone. 

Her kan du blandt andet finde et af de smarte USB-C Kabler til Samsung Galaxy, der netop er det laderkabel, som en Galaxy A22 benytter sig af. Disse USB-C kabler giver en hurtig opladning og overførsel af data. 

Dette USB-C kabel skal blot tilsluttet en USB Vægoplader til Samsung Galaxy, hvorefter du kan oplade din smartphone uden nogle bekymringer. 

Herunder kan du også finde et samlet overblik over alle vores opladere til Samsung Galaxy smartphones og tablets. 

Ydermere har vi også nogle mere innovative former for opladere, som revolutionerer hele måden af tænke opladning på. Du kan eksempelvis finde kategorien; Samsung Galaxy A22 5G Biltilbehør. Her kan du finde mange forskellige trådløse opladere, opladere til cigarettænderen og Docks til Sasmung Galaxy A22 5G

Alle disse er med til at gøre køreturen meget mere behagelig og smart, da du kan oplade alle dine enheder, mens du er på farten. 

Du kan være sikker på at finde den perfekte oplader til Samsung Galaxy A22 5G her på Capida.dk 

Har du spørgsmål til os?

På Capida.dk går vi utroligt meget op i, at vores kunder modtager den bedst mulige hjælp, og at de har en god oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os efter at besvare alle de spørgsmål, som kunne opstå i forbindelse med et besøg på Capida.dk, uanset hvad disse spørgsmål omhandler

Så hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, omkring vores hjemmeside eller noget helt tredje, så skal du endelig kontakte vores kunderservice på telefonnummeret +45 71747081, som har åbent fra 9:30 til 12:30 hver dag. 

Hvis du vil i kontakt med os udenfor telefontiden, er du velkommen til at skrive en mail til info@capida.dk - Denne mail har åbent i døgndrift. 

Vi glæder os til at høre fra dig!