Oplader-kabler Tilbehør

Hos Capida.dk er vi eksperter i elektronisk tilbehør - Derfor forstår vi også vigtigheden i at have en god oplader. På Capida.dk har vi samlet en kategori med alle vores bedste opladere og andre strømforsyninger, der er kompatibel med Samsung Galaxy Smartphones. Find alt tilbehør til Samsung Galaxy på Capida.dk 

pr. side

Viser 1-36 af 211

Faldende orden
Side

Oplader til Samsung Galaxy

Hos Capida.dk har vi sat os for, at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder at handle hos os. Derfor har vi her samlet en hel side med alle vores bedste opladere, laderkabler, adaptere samt mange andre former for strømforsyning til din Samsung Galaxy Smartphone. 

I de gode, gamle og simple dage fik man en gratis oplader og endda et par høretelefoner med, når man købte sig en ny Samsung Galaxy eller iPhone - Men disse simple tider er desværre forbi, og nu skal du selv ud og investere i en oplader. 

Dette kan dog til tider godt volde problemer, da der hele tiden bliver produceret nye opladere og nye kabler - og innovative løsninger som Trådløse opladere og Docking Station indtræder på det i forvejen brede marked. 

Det kan med andre ord godt være svært at gennemskue, hvilken oplader man lige skal vælge - og det kan godt betale sig at være lidt kræsen, når du vælger en oplader. Det ses nemlig tit, at en oplader ikke holder mere end et par uger eller dage.  

Hos Capida.dk består vores sortiment udelukkende af produkter fra øverste hylde, hvor kvaliteten ikke er noget, vi går på kompromis med. Derfor kan du være sikker på at købe en god og stabil oplader, når du handler hos Capida.dk 

Hvis du ikke ejer en Samsung Galaxy Smartphone, men er typen der foretrækker en iPhone, så kan du også finde en hel kategori med de bedste iPhone oplader. 

Du kan herunder læse mere om vores forskellige former for strømforsyning og blive klogere på de forskellige produkter - Hvis du allerede har en oplader og istedet søger andet tilbehør, kan du kigge i kategorien Universal Tilbehør til Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy USB-C Kabel

Noget af det første du skal vide, hvis du vil købe dig en oplader til din Samsung Galaxy Smartphone, er, at et stort flertal af Samsungs Smartphones benytter sig af et USB-C Laderkabel. 

Med et Samsung Oplader USB-C kabel får du en hurtig og sikker opladning af dit device. Dette kabel skal blot sammenkobles med den rigtige USB Vægoplader, hvorefter du får den optimale opladning, der også vedligeholder batteriet.

Dette Samsung oplader kabel original kan købes til så billige priser, at du ligeså godt kan købe en masse af dem hjem. Køb dit nye Samsung Galaxy USB-C Kabel lige her!

Ligeledes kan du også finde et USB-C til USB-C laderkabel, hvor begge indgange altså er USB-C. Her skal du altså bruge en vægoplader med USB-C indgang, for at sikre en hurtig og sikker overførsel af data og opladning. Du kan finde en Samsung Galaxy USB-C til USB-C her. 

Vægoplader til Samsung Galaxy

Du kommer ikke så langt med din opladning, hvis du kun har et kabel - Du skal naturligvis også anskaffe dig en vægoplader, som altså er den adapter, du stikker ind i stikkontakten. Her skal du være opmærksom på, at du både kan få vægoplader med USB indgang og USB-C indgang. 

Vi har altså derfor vægopladere, der passer til begge slags laderkabler, så du kan være sikker på at finde en hurtig oplader Sasmung på Capida.dk.

Hvis du er typen, der ejer mange forskellige devices, kan du også finde en vægoplader med 2 eller 4 USB-Indgange. Dette betyder, at du kan oplade alle dine Devices på en gang. 

Hvis du har dårlige erfaringer med opladere, og synes de går i stykker alt for hurtigt, har vi indsat 5 Års Garanti på de fleste af vores opladere. Derfor behøves du ikke bekymre dig om at købe en oplader, der går i stykker efter få dage. 

Du kan finde en Samsung Galaxy Vægoplader via dette link. 

Samsung Galaxy Biloplader - Vi har også Trådløse Bilopladere

Det nymoderne menneske bruger generelt mange timer på at køre i bil - Om det så er til og fra arbejde eller bilferien mod sydens varme. Derfor har vi hos Capida.dk samlet en pakke med opladere til bilen, som gør bilturen noget mere overskuelig. 

Alle vores Bilopladere er designet til at kunne passe ind i cigarettænderen i bilen, hvorefter du har fri adgang til strøm - Så længe bilen er tændt. 

Her kan du både finde bilopladere med USB indgang og USB-C indgang. Flere af vores bilopladere har også to USB-indgange, så du kan oplade to devices på en gang. Find den perfekte Samsung Galaxy Biloplader lige her. 

Hvis du efterhånden er blevet tung i hovedet af de mange forskellige former for laderkabler og USB-indgange, der findes, så har vi selvfølgelig også en innovativ løsning til dig. 

Du kan nemlig også købe en Samsung Galaxy Trådløs Biloplader. Alle disse Trådløse Opladere er monteret på en form for holder, som du kan montere forskellige steder i bilen. Du kan eksempelvis finde bilopladere med sugekop, som kan placeres omkring instrumentbrætter eller på forruden. 

Ydermere kan du også finde Trådløse Opladere, som kan indsættes i luftkanalen, hvorefter du kan indsætte din Samsung Galaxy Smartphone for at oplade. 

De fleste af vores Trådløse Bilopladere er udstyret med automatisk åben/lukke funktion, så du nemt og hurtigt kan indsætte og fjerne din Smartphone fra den Trådløse Oplader, så du kan holde fokus på vejen. 

Samsung Galaxy Trådløs Oplader

Du kan naturligvis også finde en standard Trådløs Oplader til Samsung, som er perfekt at have i hjemmet eller på kontoret. Du kan finde disse trådløse opladere i mange forskellige størrelser og med mange forskellige udseender. 

Her kan du eksempelvis finde trådløse opladere med magnet, som sikrer, at din smartphone ikke glider af platformen, mens den lader. Du kan også finde Trådløse Opladere, der understøtter hurtig opladning (Quick Charge), som kan give en ekstra hurtig opladning - Dette kan du læse mere om under de enkelte produkter. 

Du kan endda også finde Trådløse Opladere, der både har plads til din smartphone, dit smartwatch og dine trådløse høretelefoner. Disse trådløse opladere læner sig meget op af Docking Station-koncepter, som du kan læse mere om herunder. 

Find den perfekte Samsung Galaxy Trådløs Oplader her på Capida.dk 

Docking Station Samsung 

Som vi præsenterede i ovenstående afsnit, kan du også finde disse populære og praktiske Docking Station. Dette er kort sagt en Station udstyret med en eller flere USB-indgange og andre former for strømforsyning

Her kan du finde en helt klassiske Docking Station med plads til en enkelt enhed - Her kan du både få en Dockign Station med USB-C indgang og USB-indgang. Ligeledes kan også finde en Docking Station med to USB-C indgange, hvor du kan oplade to devices ad gangen. 

Du kan også finde større Docking Station med 5x USB indgang, 1X USB-C indgang og en trådløs oplader indbygget. 

Vores største Docking Station har plads til 10 enheder ad gangen. Her får du en Station med 10X USB Porte. 

Find den Samsung Galaxy Docking Station, der passer dig bedste lige her. 

Samsung Kabel - Du kan få Kabler til Lyd, Video og Netværk

På Capida.dk har vi ikke kun laderkabler - Vi har også en lang række andre kabler, som gør det muligt at tilslutte din Samsung smartphone til TV´et, til høretelefonerne eller til netværket. 

Du kan eksempelvis købe et smart Samsung Videokabel, som gør, at du kan tilslutte din smartphone til fjernsynet. Her kan du finde kabler med USB-C og HDMI, som gør, at du nemt kan få din smartphone op på fjernsynet. 

Ligeledes kan du også finde en masse lydkabler til Samsung Galaxy, så gør, at du kan tilkoble din smartphone til høretelefoner, Højtalere og endda bilen gennem et Jack Stik eller AUX indgang. 

Sidst men ikke mindst kan du også finde et række produkter, der gør det muligt at tilkoble din Smartphone til internettet. Du kan finde et smart Samsung Galaxy Netværkskabel på Capida.dk