Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

iPhone 14 Pro Oplader/kabler

Oplader/kabler

Hos Capida.dk har vi et bredt sortiment af sikre og hurtige opladere til din iPhone 14 Pro. Derudover har vi også et bredt sortiment af andre opladerstik og kabler, som passer til denne iPhone. Find alt tilbehør til din iPhone 14 Pro, hvor du kan være sikker på at finde en masse lækre produkter til billige priser. 

Sorter stigende

1-36 of 96

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sorter stigende

1-36 of 96

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Oplader til iPhone 14 Pro

Hvis du står og mangler en hurtig og fejlfri oplader til din iPhone 14 Pro, så er jeg sikker på, at du bliver tilfreds med Capida.dk - vi har nemlig et hav af opladereladerkabler og sågar opladere til bilen. Alle disse opladere passer perfekt til iPhone 14 Pro.

Nogle gange kan det dog være svært at købe en oplader, da man naturligvis gerne vil have en, der passer til sin telefon. Derfor har vi her lavet en lille oversigt over de forskellige opladere, som vi har; 

iPhone 14 Pro Lighting Kabel

iPhone 14 Pro benytter sig af et såkaldt Lightning Kabel, som du kender fra de fleste iPhones. Disse typer af opladere har vi heldigvis mange af og til så billige priser, at du næsten burde købe et helt lager af dem. 

Udover Ligthning Kabel har vi også en lang række andre ladere, ladestationer og kabler, der hurtigt og sikkert kan opalde din iPhone.

iPhone 14 Pro USB-C oplader 

Ligeledes findes der også en USB-C oplader, som blot betyder, at den passer med en adapter med en type-C port. Den passer dog alligevel perfekt til en iPhone 14 Pro. Du kan finde mange forskellige iPhone 14 Pro USB-C oplader. 

Denne type af adapter sikrer ligeledes, at batteriet vedligeholdes og velplejes, mens du oplader din iPhone. Derudover giver den også en hurtig opladning

Phone 14 Pro biloplader

Hvis du er typen, der ofte er på farten, vil en iPhone 14 Pro biloplader være en genial løsning. Denne adapter passer ind i cigarettænderen i din bil, hvorefter du frit kan oplade din iPhone. 

Disse bilopladere kan du også finde med forskellige USB-indgange, så du kan bruge den, uanset hvilket kabel du bruger. Her kan du både finde opladere med to eller flere indgange, så du kan oplade flere telefoner på samme tid. 

Tilbehør til iPhone 14 Pro

En iPhone 14 Pro er et fremragende stykke elektronik, som naturligvis fortjener de bedste vilkår for at kunne holde sig på toppen i mange år. Derfor har vi hos Capida.dk indkøbt alt det tilbehør, som en iPhone kunne få brug for.

Eksempelvis du købe et af vores beskyttende iPhone 14 Pro covers, der suppleret med en transparent skærmbeskytter til iPhone 14 Pro, tilbyder en komplet beskyttelse mod ridser og skader.