iPhone 14 Pro Tilbehør

Iphone 14 Pro Tilbehør

Hos Capida.dk kan du finde alt tilbehør til iPhone 14 Pro. Vi har både cover til Iphone 14 Pro, opladere og meget mere. Uanset hvad du manlger, så kan Capida.dk hjælpe dig. Hvis du har en anden iPhone, så har vi heldigivs alt tilbehør til iPhones. Find alt lige her! 

iPhone 14 Pro Cover/Etui

Apple har for nylig lanceret deres nyeste iPhone; iPhone 14 generationen, hvor du både kan finde Tilbehør til iPhone 14, Tilbehør til iPhone 14 Plus og Tilbehør til iPhone 14 Pro Max.

Hos Capida.dk har vi været hurtigt ude af starthullerne og har allerede nu indkøbt et bredt sortiment af kvalitets tilbehør til iPhone 14 Pro. Hvis du vil sikre, at du kan nyde din iPhone 14 i mange år frem, så burde du bestille et af vores lækre iPhone 14 Pro Covers.

Disse covers og etuier sikrer din smartphone mod bump, stød, ridser og andre skader

På Capida.dk har vi så mange covers og etuier, at det kan virke helt uoverskueligt. Derfor har vi lavet en lille guide med vores forskellige Covers til iPhone så du kan finde det helt rigtige cover. Alt dette kan du finde på Capida.dk 

 

iPhone 14 Pro beskyttelsesfilm

Hvis du allerede har anskaffet dig et cover eller et etui til den fantastiske iPhone 14 Pro, så er du ret godt beskyttet - Du er dog alligevel ikke helt forsikret. For at opnå en komplet og fuldkommen beskyttelse af din iPhone, må du anskaffe dig en skærmbeskytter.

Med en skærmbeskytter eller beskyttelsesfilm forsikrer du især, at forskærmen på din iPhone holder sig ren og skadesfri. 

Denne skærmbeskytter er lavet af et ultratyndt og transparent materiale, som ikke taget noget fra skærmfølelsen eller brugeroplevelsen. Til gengæld sørger den for, at din skærm er immun overfor skrammer og skidt, så du kan nyde den fantastiske skærmkvalitet uden at blive forstyrret. 

Køb et lækkert beskyttelsesfilm til iPhone 14 Pro på Capida.dk.

 

iPhone 14 Pro oplader

Jeg tror alle kender følelsen af at have en oplader eller et laderkabel, der er beskadiget eller måsket slet ikke virker. Det er meget frustrerende, hvis det tager flere timer at oplade din iPhone. Ydermere kan en forkert eller beskadiget oplader ødelægge batteriet på din iPhone 14 Pro. 

Hos Capida.dk har vi samlet en pakke med opladere til iPhone 14 Pro. Disse adaptere er specielt udvalgt til netop iPhone 14 Pro, og tilbyder derfor en hurtig og sikker opladning. Du kan finde en oplader til iPhone 14 Pro lige her - uanset om du søger en iPhone oplader med kabel, en oplader til bilen eller en trådløs oplader.