JANUAR UDSALG alle tilbud er online
JANUAR UDSALG i gang alle tilbud er online

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

iPhone 14 Pro Max Cover

Cover

iPhone 14 Pro Max Cover

Et beskyttende cover eller etui er essentielt, hvis du ejer en iPhone. Derfor har vi hos Capida.dk specialiseret os i Covers, hvor du kan finde det perfekte Apple Cover til iPhone 12, iPhone 13 og nu også iPhone 14. Find alt tilbehør til iPhone på Capida.dk 

Sorter stigende

1-36 of 168

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter stigende

1-36 of 168

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

iPhone Cover/Etui

På Capida.dk stræber vi mod at blive din nye forhandler af kvalitets tilbehør til mobiltelefoner

For at holde din smartphone beskyttet og forlænge dens levetid, er det især vigtigt at anskaffe et godt og beskyttende cover eller etui. Netop Covers og Etuier er vi eksperter i hos Capida.dk

Selvom denne nye iPhone 14 Pro Max lige er blevet lanceret, har vi allererede indkøbt et stort udvalg af forskellige covers til iPhone. 

Disse forskellige former for Beskyttelse, Covers og Etuier, kan du læse mere om herunder; 

iPhone 14 Pro Max Læder Cover

Et klassisk og stilfuldt Læder Cover er en klar bestseller, når det omhandler covers og etuier til iPhone 14 Pro Max. Hos Capida.dk har vi derfor indkøbt en håndfuld forskellige læder cover til iPhone 14 Pro Max. 

Dette fantastiske Læder Etui giver en god beskyttelse af både bagside og forside på din iPhone. Samtidig er det fyldt med smarte detaljer, såsom magnetisk lukning samt indbyggede kortholdere. 

iPhone 14 Pro Max Silikone Cover

Et andet cover, som vores kunder er vilde med, er et blødt og beskyttende silikone cover. Vi har indkøbt en række covers, der er lavet af det blødest gummi/silikone materiale. Dette sikrer en fantastisk beskyttelse af især bagsiden af din iPhone 14 Pro Max, mens det på samme tid ikke tager noget fra udseende eller brugeroplevelsen. 

Du kan finde vores Silikone cover til iPhone 14 Pro Max lige her! 

iPhone 14 Pro Max Hard Cover

Modsat det bløde cover i silikone/gummi, har vi også et fanstatisk Hard Cover til iPhone 14 Pro Max. Dette hårde cover er stilrent, enkelt og praktisk, mens det på samme tid sørger for at holde din iPhone fri for skrammer og skader. 

Dette cover beskytter både bagsiden og kanterne på din smartphone

iPhone 14 Pro Max Eksklusive Covers

Hvis du er typen, der vil have toppen af poppen, er denne kategori lige noget for dig. Vi har været så behjælpsomme at samle alle de meste eksklusive og fantastiske covers og etuier i en enkelt kateori, som vi kalder iPhone 14 Pro Max Eksklusive Covers 

Dette vil typiske være et cover eller etuier, der udmærker sig i forhold til udseende, beskyttelse og/eller praktiske funktioner.