Smartwatch til Børn

Hos Capida.dk har vi et bredt sortiment af smartwatches til børn og unge, som gør hverdagen til et eventyr, hvor kun fantasien sætter grænser. Med et smartwatch følger et hav af smarte og praktiske funktioner, og disse kan du læse mere om herunder. Find dit nye smartwatch på Capida.dk 

pr. side

18 varer

Faldende orden

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er et forholdsvist nyt begreb, som i de seneste år for alvor har vundet indpas på teknologi-markedet. Dette har også medført, at langt størstedelen af de helt store elektronik-giganter har forsøgt sig med deres helt eget design af et smartwatch. Her er Apples smartwatches blevet en stor succes og inspirationskilde for mange. 

Et smartwatch er en blanding af en GPS, Smartphone og supercomputer, som er pakket ind i et stilfuld og elegant design, som du kan have siddende omrking håndleddet - ligesom et ur. Disse smartwatches har et uendeligt antal af smarte funktioner, som kan gøre din hverdag mere optimal. 

På Capida.dk kan du finde mange forskellige smartwatches til børn. Her er alle de bedste smartwatches til børn samlet under en en overskuelig kategori, hvor du både kan finde smartwatch til børn med simkort, smartwatch børn med GPS og endda vandtætte smartwatches. 

Fælles for alle vores smartwatches er, at de er smækfyldt med smarte detaljer og funktioner, mens de på samme tider er holdbare og stabile. Du kan læse mere om de forskellige funktioner, som vores smartwatches besidder, herunder. 

Et smartwatch til børn har mange smarte funktioner. 

Som skrevet i ovenstående afsnit, så besidder disse smartwatches utroligt mange smarte funktioner. Disse vil vi prøve at give et overblik over i dette afsnit, så du kan være sikker på at finde det ur til dit barn, som passer bedst. 

Typiske funktioner ved et smartwatch til børn fra Capida er følgende: 

- GPS-sporingssystem

- Touchscreen

- Vandtæt

- 4G Opkald + SOS-opkald

- Simkort

- Forbindelse gennem WIFI og Bluetooth

- Holdbart batteri

- Lærerige og sjove spil

- Kamerafunktioner

- Personlig Baggrund

- Chatfunktioner

- Indbygget vækkeur/alarmur

Mange gode grunde til at købe et smartwatch til børn

Hvis den imponerende liste over smarte funktioner ikke har overtalt dig, vil vi i dette afsnit komme med nogle uddybende pointer i forhold til de mange gode grunde der er til at købe et smartwatch på Capida.dk. Her kommer en præsentation over nogle af disse funktioner 

Smartwatch med indbygget GPS-funktioner og SOS-opkald - Få trygheden tilbage!;

Mange af vores smartwatches har indbygget GPS, som gør det muligt for dig at få adgang til dit barns lokation, uanset hvor dit barn befinder sig. Dette giver selvfølgelig en helt enorm tryghed, og gør det på samme tid muligt for dit barn at udforske sine omgivelserne uden bekymringer. 

På capida.dk kan du også finde smartwatch med en SOS-opkald funktion, som gør, at dit barn med få tryk kan komme i kontakt med dig, hvis der skulle opstå utrygge situationer eller hjemveen begynder at melde sig - Dette gør både dig og dit barn mere trygt. 

Brug dit smartwatch som en telefon; 

Størestedelen af vores smartwatches tilbyder muligheden for at foretage opkald og videopkald, hvilket naturligvis er en stor fordel - især hvis dit barn ikke har en telefon. Dette gør, at dit barn altid kan ringe til sine venner og lave aftaler - eller måske ringe hjem og fortælle alt om dagens mange oplevelser. 

Med et smartwatch kan du altid komme i kontakt med dit barn. 

Stor Touchskærm med uendelige muligheder; 

Med en smartwatch får du også en supercomputer med en touchskærm, der giver dit barn uendelige muligheder for at være sociale eller udfolde sig kreativt. Med de fleste smartwatches medfølger muligheden for at spille sjove og udfordrende spil, der både underholder og udvikler dit barn. 

Ydermere kan dit barn vælge personlige baggrunde og sætte sit helt eget særpræg på sit smarte ur. Hvis dit barn er nået teenage-alderen og har brug for at kunne komme i kontakt med sine veninder/venner 24/7, så har de fleste smartwatches også chat-funktioner, der muliggører dette. 

Langtidsholdbart batteri - Kan holde i flere dage;

Med et smartwatch medfølger også et superholdbart batteri, der kan holde i op til tre dage, alt efter hvor meget uret bruges. Dette betyder, at du aldrig kommer til at stå i en situation, hvor du pludselig ikke kan få fat på dit barn, fordi telefonen er løbet tør for strøm. 

Priser alle kan være med på;

På Capida.dk har vi sigtet efter at sælge smartwatches til priser, som alle kan være med på. Derfor har vi på hjemmesiden smartwatches i alle prisklasser. Her kan du købe smartwatches til et par hundrede kroner, mens du også kan finde højteknologiske smartwatches, der derfor koster en del mere. 

Men uanset hvad du er ude efter, så kan du på Capida.dk finde et smartwatch, der ikke gør ondt på pengepungen. 

Har du spørgsmål til os?

På Capida.dk går vi utroligt meget op i, at vores kunder modtager den bedst mulige hjælp, og at de har en god oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os efter at besvare alle de spørgsmål, som kunne opstå i forbindelse med et besøg på Capida.dk, uanset hvad disse spørgsmål omhandler

Så hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, omkring vores hjemmeside eller noget helt tredje, så skal du endelig kontakte vores kunderservice på telefonnummeret +45 71747081, som har åbent fra 9:30 til 12:30 hver dag. 

Hvis du vil i kontakt med os udenfor telefontiden, er du velkommen til at skrive en mail til info@capida.dk - Denne mail har åbent i døgndrift. 

Vi glæder os til at høre fra dig!