Køb julegaver allerede nu returret frem til 31/01/24
  ★ Køb dine julegaver allerede nu - Returret frem til og med 31/01/2024 

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Galaxy S22 5G Covers

Covers

Har du anskaffet dig den nye Samsung Galaxy S22, og mangler du nu en masse tilbehør til den? Hvis ja, så burde du besøge Capida.dk. Vi har alt fra covers og etuier til Samsung Galaxy s22 opladere og adaptere. Du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy S22 og meget andet på Capida.dk. Vi er ekspereter i elektronisk tilbehør. 

Sorter stigende

1-36 of 137

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Sorter stigende

1-36 of 137

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Samsung Galaxy S22 5G Tilbehør

Hvis du har anskaffet dig den nye Samsung Galaxy S22 5G, så kan det klart anbefales, at du køber en masse tilbehør, som kan beskytte og vedligeholde den - En Samsung Galaxy S22 er på mange måder en investering i fremtiden! 

Capida.dk er din nye foretrukne forhandler af tilbehør. Efter mange år i branchen er vi nemlig blevet eksperter, når det omhandler tilbehør til elektroniske produkter. For at gøre det nemmere for vores kunder har vi samlet alt det bedste tilbehør til Samsung Galaxy S22 5G i ÉN STOR PAKKE!

Hos Capida.dk har vi alt fra Samsung Galaxy S22 Flip Cover og hurtige adaptere, til beskyttelsesfilm og Samsung Galaxy S22 panserglas

Har du fået din oplader væk, eller er den blot så beskadiget og langsom, at den gør mere skade end gavn, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Hos os kan du nemlig finde den helt perfekte Samsung Galaxy S22 Oplader eller et ladekabel, så du kan sikre en hurtig og sikker Samsung Galaxy S22 Opladning, der er smartphonen værdig 

Hos Capida.dk kan du finde en lang række helt fantastiske produkter, som gør det meget sjovere at eje en Samsung Galaxy. Find det hele til fortræffelige priser her på hjemmesiden. 

 

COVER TIL SAMSUNG GALAXY S22 5G

Hos Capida.dk har vi gjort en dyd ud af at garantere billige priser, hurtig levering og fantastisk service - Dette afspejles også på Trustpilot.dk, hvor de gode anmeldelser er mange, mens de dårlige er få. 

Hvis man spørger vores fantastiske kunder, er der en klar bestseller, som går igen. Dette er vores beskyttende og klassiske cover eller etuier. Her kan du blandt andet finde vores brilliante Samsung Galaxy S22 cover original, der er lavet i et lækkert og stilet lædermateriale. 

Hvis et læderetui ikke lige falder i din smag, kan du naturligvis også finde mange andre former for covers; Du kan eksempelvis finde et cover i et gummi/silikone materiale, hvor du ligeledes også kan finde et Hard Cover i et hybridmateriale. 

Dette kan du læse mere om herunder; 

Samsung Galaxy S22 Læder Cover

Hvis du søger et cover, der både er praktisk, klassissk og beskyttende, så er vores fantastisk læder cover det helt rigtige valg. Et sådanne etui tilbyder nemlig både komfort og beskyttelse, mens det på samme tid giver et klassisk og tidsløst look

Ydermere er det spækket med praktiske funktuoner, såsom magnetisk lukning og indbyggede kortholdere, som gør hele oplevelsen meget bedre.

Vores læderetuier er naturligvis af højeste kvalitet, og du kan finde det perfekte cover i alle regnbuens farver - og naturligvis til en fantastisk billig pris.

Du kan finde dette Samsung Galaxy S22 5G læder cover her på Capida.dk

 

Samsung Galaxy S22 Hard Cover

Udover et cover i læder, kan du som nævnt også finde covers og etuier i mange andre facetter og former. 

Her er et af vores Samsung Galaxy S22 Hard Covers også en klar favorit, hvor disse er lavet af et holdbart og beskyttende hybridmateriale

Dette hybrid cover er udstyret med et dobbelt lag af beskyttende TPU gummi og Plastmaterialer, der kombineret giver en komplet beskyttelse af din Samsung Galaxy S22 5G. 

Dette cover er perfekt til dig, der forventer, at din smartphone skal kunne modstå lidt af hvert - Der skal i hvert fald meget til at knække dette robuste cover. 

Samsung Galaxy S22 Plus gummi/silikone cover

Søger du istedet et blødt og komfortabelt etui, burde du istedet kigge på vores Silikone cover til Samsung Galaxy S22. Disse består af et fleksibelt og blødt gummi/silikone materiale, som giver et diskret men personligt præg på din Samsung Smartphone. 

Disse kan nemlig både findes i et gennemsigtigt og anonymt materiale, hvis du ønsker at beholde det klassiske Samsung Galaxy S22- udseende. 

Omvendt kan disse findes i så mange farver, at du kan være sikker på at sætte dit personlige præg på dit cover.

Fællesnævneren for alle etuier og covers er, at der ikke er taget noget fra kvaliteten. Til gengæld er der taget rigeligt fra, hvad prisen angår, da du altid kan være sikker på at finde dit cover til markedets måske laveste priser. 

Find alt tilbehør til Samsung Galaxy Smartphones på Capida.dk