Galaxy S22 5G Tilbehør

Hvis du står og søger tilbehør til din Samsung Galaxy S22 5G, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på Capida.dk. Her kan du finde et beskyttende Samsung Galaxy s22 cover. Hvis du istedet søger en oplader, et beskyttelsesfilm eller noget tredje, så kan du også finde dette på Capida.dk - Vi har alt Samsung Tilbehør

 

Samsung Galaxy S22 5G Cover

Hvis du er typen, der nyder at følge med i den teknologiske udvikling, blev du nok meget begejstret, da Samsung Galaxy lancerede den nye S22 model i foråret 2022.

Denne højteknologiske og revolutionerende smartphone blev udgivet i tre forskellige modeller; Den originale Samsung Galaxy S22 5G, Storebroderen Galaxy S22 Plus og den helt store Samsung Galaxy S22 Ultra. 

På Capida.dk har vi heldigvis valgt at dække os helt ind, da vi har indkøbt tilbehør til alle disse fantastiske modeller. Her kan du eksempelvis både finde et samsung galaxy s22 cover ogiginal, der er lavet i et beskyttende og stilrent lædermateriale. 

Hvis du istedet har anskaffet dig en af de andre modeller, kan du også både finde Samsung Galaxy S22 Ultra cover eller cover til Samsung s22 Plus. Med andre ord har vi det perfekte etui eller cover til dig, uanset hvilken Samsung Galaxy S22 model, du har anskaffet dig. 

Disse smarte, originale etuier kan eksempelvis findes som et Samsung Galaxy S22 Flip Cover, der både har indbygget kortholder og magnetisk lukning. Derfor er den superpraktisk for dig, der kan lide at have alle dine ting samlet et enkelt sted. 

Du kan finde disse etuier og meget andet beskyttelse til Samsung Galaxy S22 her hos Capida.dk 

 

Samsung Galaxy S22 beskyttelsesglas

Selvom vores mange covers og etuier naturligvis giver en fantastisk beskyttelse af din Samsung Galaxy S22, er det i nogle tilfælde ikke nok at udruste din smartphone med et cover. 

Sandheden er, at skærmen og glasset på bagsiden er ekstra sårbar over skader, hvorfor det klart anbefales af udruste din Samsung Galaxy telefon med et ekstra, beskyttende lag. 

Her tænkes der især på vores hærdede og yderst beskyttende beskyttesesglas til Samsung Galaxy S22 5G. Disse skærmbeskyttere er lavet af et højkvalitets-materiale af ægte behandlet glas, som ydermere har en anti-eksplosionsfunktion, der gør, at glasset ikke eksplodere i adskillige stykker, hvis telefonen tabes. 

Ydermere er beskyttelsesglasset ultratyndt og transparent, så der ikke tages noget fra brugeroplelvelser eller skærmfølelsen, når dette er monteret. 

Derudover tilbyder dette beskyttelsesfilm et ekstraordinært beskyttende lag til din Samsung Galaxy S22 5G, som især beskytter din skærm mod alle tænkelige skader. 

Oplader til Samsung Galaxy S22

Er du også typen, der lige nu ejer en oplader, der enten er beskadiget eller så faldefærdig, at den bruger utilgiveligt meget tid på at oplade din smartphone? Eller er du den glemsomme type, der ofte får dine opladere væk eller gemmer den mystiske steder? 

Uanset hvillen type du er, så fortjener du en god, hurtig og sikker adapter, som ikke koster en formue - og lige netop disse kriterier kan vi hjælpe med at opfylde på Capida.dk.

Det er beklageligvis de færreste, der ved, at din oplader har en stor indvirkning på levetiden på din Samsung Galaxys batteri. En oplader, der enten af beskadiget eller blot ikke passer til din smartphone, kan medføre skader på batteriet. 

DETTE KAN DOG NEMT UNDGÅS!!

Hos Capida.dk har vi samlet en pakke med Samsung Galaxy S22 opladere, laderkabler og adaptere, der er kompatible med Samsung Galaxy S22 5G - og som derfor sikrer en hurtig og komfortabel opladning af din smartphone. 

På Capida.dk kan du finde den helt perfekte Galaxy S22 oplader. Uanset om du søger en Samsung Galaxy S22 Ultra Oplader 45W, et klassisk Lightning Kabel eller måske endda en Samsung Galaxy S22 trådløs oplader

Uanset hvilke ønsker du sidder med, så kan disse blive til virkelighed på Capida.dk