Galaxy S23 Plus 5G Cover

På Capida.dk kan du være sikker på at finde alt det bedste tilbehør til din elskede Samsung Galaxy S23 Plus 5G. Hvis du eksempelvis sidder og tænker over, hvor man kan købe mobil cover, så er capida.dk det helt rigtige sted. Find alt tilbehør til Mobil her på Capida.dk, hvor du kan være sikker på at gøre en god handel. 

pr. side

Viser 1-36 af 105

Faldende orden
Side

Hvilket cover skal jeg vælge?

Dette er netop et spørgsmål, som mange sidder og grubler over, når de skal udvælge et cover til deres Samsung Galaxy S23 Plus. Der er efterhånden så mange forskellige covers og etuier, at det kan være helt svært at vælge. 

Du hører ofte samme moralske prædiken om, hvor vigtigt det er at have et godt og beskyttende cover, når du shopper tilbehør til smartphones - så denne smøre vil jeg spare dig for. I stedet vil jeg her give dig et overblik over de forskellige covers og etuier, som du kan købe på Capida.dk 

Dermed bliver det let og overskueligt for dig at vælge det helt rigtige cover eller etui, alt efter hvilke krav og behov du vil have opfyldt. Hos Capida.dk har vi inddelt vores covers og etuier i tre overordnede kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde lige præcis det cover, som du søger. 

Derudover kan du naturligvis også finde alt andet tilbehør til Samsung Galaxy S23 Plus lige her. 

 

Læder Cover til Samsung Galaxy S23 Plus

Et cover eller etui i læder er en helt klar bestseller hos Capida.dk, og dette er der naturligvis en god grund til. Et cover af læder er efterhånden blev et klassisk og uundværligt stykke tilbehør til smartphones. 

Derfor har vi samlet alle vores bedste Læder Cover til Samsung Galaxy S23 plus, hvor du kan finde et læder etui i mange forskellige facetter og farver. Her kan du også finde etuier med smarte funktioner som magnetisk luknung og indbyggede kortholdere. 

 

Samsung Galaxy S23 Plus Cover i Silikone

Du kan også finde et bredt udvalg af enkle og elegante covers i et blødt silikone-materiale. Disse covers er fremstillet af en hård pc-plast ramme, hvor alle hjørnerne er beskyttet af et blødt gummimateriale, så du opnår en All-Around beskyttelse af din smartphone. 

Her kan du altså finde mange silikone-covers, der er transparente, så dit cover ikke tager noget fra det originale Samsung Galaxy design. Derudover er alle vores covers fleksible og utroligt lette at montere. 

Du kan finde et samlet overblik over alle vores Samsung Galaxy S23 Plus Silikone Cover her. 

 

Hard Cover til Samsung Galaxy S23 Plus

Omvendt det bløde og enkle silikone-cover, kan du naturligvis også finde de populære Hard Covers til Samsung Galaxy S23 Plus. Disse covers er lavet af et hybrid-materiale, som er en blanding af Hårdt TPU-gummi og plastmateriale. 

Disse Hard Covers er eksempelvis perfekte, hvis du har børn eller arbejder i en branche, hvor din telefon skal kunne modstå lidt af hvert - eksempelvis fysisk arbejde som tømrerfaget eller lignende erhverv. 

Du kan finde et overblik over alle vores Hard Covers her.