Galaxy A03s Tilbehør

Her på hjemmesiden har vi samlet en kategori med alt det bedste tilbehør til Samsung Galaxy-smartphones. Her kan du eksempelvis finde alt til den nye Samsung Galaxy A03s, hvor vi både har covers, opladere, beskyttelsesfilm og meget mere. Capida.dk er din nye forhandler af elektronisk tilbehør med lave priser og hurtig levering. 

Samsung Galaxy A03s Cover

Her hos os kan du finde alt tænkeligt tilbehør, som du skal bruge for at holde din Samsung Galaxy A03s beskyttet mod hverdagens mange ridser, stød og bump.

Når vi snakker om beskyttelse er vores fantastisk covers og etuier et emne, der ikke er til at undgå. På Capida.dk kan du nemlig finde et bredt sortiment af diverse covers og etuier, som alle sammen er lavet af de bedste materialer. 

Dette betyder, at du kan opnå en formidabel beskyttelse af alle kanter, flader og hjørner af din smartphone. Det er netop derfor, at det helt perfekte cover eller etui er et uundværligt stykke tilbehør. 

Hos Capida.dk er vi efterhånden blevet eksperter inden for elektronisk tilbehør, hvilket også gælder, når det handler om tilbehør til de mange fantastisk Samsung Galaxy Smartphones, herunder også den nye Galaxy A03s. Derfor har vi oprettet en kategori fyldt med fantastiske covers og etuier, som er kompatible med netop denne smartphone. 

Her kan du både finde de velkendte klassiske etuier i læder, som har magnetisk lukning og indbyggede holdere til kort. Vi har også robuste og minimalistiske hybridcovers i hård plast og gummi med mange praktiske funktioner. Du kan også finde mange flere covers og etuier på Capida.dk 

Du kan læse meget mere om vores forskellige Samsung Galaxy A03s Cover lige her!

Samsung Galaxy A03s Beskyttelsesfilm

Hvis du har allerede har købt et af vores beskyttende covers, eller måske blot sidder og overvejer dette, så er du kommet langt i forhold til at sikre en god beskyttelse af din elskede Samsung Galaxy Smartphone. 

Men er du typen, der trives bedst, når der virkelig er styr på tingene, så burde du også anskaffe dig et af vores hærdede beskyttelsesfilm. Hos Capida.dk har vi nogle forskellige beskyttelsesglas, som du kan montere på din smartphone for at opnå en komplet beskyttelse.

Denne form for skærmbeskyttelse er et perfekt supplement til et cover eller etui, da denne giver en målrettet beskyttelse af frontskærmen på din smartphone - og det er netop på frontskærmen, at langt de fleste ridser og skader opstår, da dette bare er et ekstremt sårbart punkt. 

* Derfor er dette beskyttelsesfilm genialt, da det kan modstå stort set alle former for slag, bump eller ridser. 

Dette beskyttende og hærdede beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy A03s er lavet af et transparent og ultratyndt materiale, som ikke tager noget fra brugeroplevelsen eller skærmfølelsen, når du benytter din telefon. 

Vores smarte skærmbeskyttere er lavet af det danske firma Azmaro, der primært er kendt for at være yderst detaljeorienterede. Derfor får du altså et produkt, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje. 

For at gå ind i de mere tekniske detaljer, så er filmet først og fremmest hærdet, så det kan tåle stort set alle former for bump og slag. Filmet er ydermere fremstillet af ægte glas, der er blevet kemisk forarbejdet. Dette medfører eksempelvis, at glasset har en anti-eksplosions funktion, hvilket betyder, at glasset ikke splintrer i flere stykker, hvis dette tabes

Samsung Galaxy A03s Oplader

På Capida.dk har vi naturligvis ikke kun produkter, der tilbyder beskyttelse. Vi har også en lang række produkter, der spiller andre roller i forhold til at forhøje den oplevelse det er at eje en Samsung Galaxy Smartphone. 

Det er nemlig også utroligt vigtigt at have en passende og korrekt strømforsyning til sin Samsung Galaxy Smartphone. 

Desværre er det de færreste, der ved, at en forkert oplader kan forårsage skader på Galaxy-batteriet, hvilket kan resultere i en udskiftning er batteriet - Og dette er bestemt ikke billigt. 

Når vi italesætter en oplader som værende "forkert", så dækker dette både over opladere, der er beskadiget på den ene eller anden måde. Det kan også blot være en oplader, der ikke er fuldt ud kompatible med det konkrete device - Begge dele kan medføre skader på batteriet.

Heldigvis har vi hos Capida.dk samlet en komplet pakke med opladere, så du kan finde den bedste oplader til Samsung Galaxy A03s. Her kan du også læse mere om, hvilke opladere, der er kompatible med hvilke smartphones, og hvordan du sikrer dig en komfortabel og hurtig opladning.

En lille fingerregel er dog, at alle de opladere, som du finder i kategorien, er kompatible med netop den smartphone, som kategorien passer med.

Du kan finde et hav af forskellige opladere og laderkabler på Capida.dk 

 

Powerbank til Samsung Galaxy A03s

De fleste kender nok følelsen. Du står til den fedeste festival, ligger på den smukkeste strand eller blot befinder dig i en situation, hvor du er nødt til at forevige øjeblikket med et billede. - Men så har du ikke mere strøm på din smartphone

Her kunne du virkelig godt have brugt en af vores fantastiske powerbanks, som gør det muligt for dig at oplade din smartphone, uanset hvor i verden du befinder dig - om det så er i midten af Sahara ørkenen. 

På Capida.dk har vi en masse kvalitets powerbanks, som gør det utroligt nemt for dig at oplade din Samsung Galaxy A03s, mens du er på farten. 

Når vi snakker om powerbanks, og strøm mere generelt, så er forkortelsen mAh utrolig vigtig at forstå. mAh står for det mere kringlede udtryk "milliampere timer", som kort sagt er et måleforhold for kapaciteten af strøm

I daglig tale betyder dette egentlig blot, at jo højere mAh et elektronisk produkt besidder, jo mere strøm dette opbevare

På Capida.dk kan du finde powerbanks i mange forskellige størrelser, hvor den powerbank med mest kapacitet ligger på 10.400 mAh. Dette betyder, at den kan oplade din smartphone omtrent 4 gange, før den løber tør for strøm. Ydermere tager det fire timer, hvis denne powerbank skal oplades 100 %

Alle vores powerbanks har to eller flere USB-indgange, så denne kan benyttes til at oplade stort set elektroniske devices. 

Du kan finde den perfekte Samsung Galaxy A03s Powerbank på Capida.dk 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Her hos Capida.dk gør vi rigtig meget for, at vores kunder altid har den bedste oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os også på, at give vores kunder den bedst mulige hjælp, hvis dette er nødvendigt. 

Derfor vil vi med glæde besvare alle de spørgsmål, som der kunne opstå i forbindelse med et besøg på vores hjemmeside - om disse spørgsmål så omhandler bestemte produkter, spørgsmål om vores hjemmeside eller noget helt tredje. 

Du kan altid kontakte os på telefonnummeret +45 71747081, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hver dag i tidsintervallet 9:30-12:30

Hvis du vil i kontakt med Capida.dk uden for telefontiden, så er du velkommen til at skrive en email til info@capida.dk. Vores email er åben i døgndrift.

Vi glæder os til at høre fra dig.