Galaxy A02s Oplader-kabler

Er du på jagt efter en ekstraordinær oplader, der er både hurtig, sikker og kompakt? På Capida.dk tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige opladere og kabler, der opfylder alle tre nævnte kriterier. Vores komplette sortiment af opladere er designet til fuld kompatibilitet med Samsung Galaxy A02s. Udforsk alt vores tilbehør til Samsung Galaxy på Capida.dk og opgrader din opladeoplevelse.

 

pr. side

Viser 1-36 af 191

Faldende orden
Side

Samsung Galaxy A02s Oplader

Når vi taler om tilbehør til smartphones, er en oplader et afgørende emne. En smartphone er ikke særlig brugbar, hvis den løber tør for strøm.

Ikke desto mindre er der mange smartphone-brugere, der ikke er klar over, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige oplader.

Hos Capida.dk er vi eksperter i elektronisk tilbehør, og vi ved præcis, hvilken oplader der er perfekt til Samsung Galaxy A02s-modellen. Brug af en inkompatibel eller beskadiget oplader kan nemlig forårsage skader på batteriet.

Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte oplader ved at samle alle vores opladere, laderkabler og adaptere til Samsung Galaxy A02s i en enkelt kategori.

Så kan du altid sikre dig en hurtig og sikker opladning af din smartphone. Hvis du ejer en anden Samsung Galaxy Smartphone, har vi selvfølgelig også opladere, der passer perfekt til den - uanset hvilken model du ejer.

Se vores fantastiske udvalg af opladere og find den perfekte oplader til Samsung Galaxy her på Capida.dk.

 

Samsung Galaxy M52 5G USB Type-C oplader

For at være sikker på at få den helt rigtige opladning, er der nogle tekniske detaljer, du skal være opmærksom på.

Der kan opstå en smule forvirring omkring, hvilke kabler der skal bruges til de forskellige smartphones, da der efterhånden er kommet en del. Samsungs smartphones, herunder også Samsung Galaxy A02s, bruger typisk et såkaldt USB Type-C kabel. Disse USB-Type C kabler i høj kvalitet, lavet af TPE materiale, er holdbare over for skader og ridser.

USB Type C opladeren sikrer hurtigere og mere sikker dataoverførsel samt hurtigere opladning af telefonens batteri.

Find mange forskellige Samsung Galaxy USB-C kabler på Capida.dk og få et overblik over vores Samsung Galaxy opladere her på hjemmesiden.

 

Samsung Galaxy M52 5G Trådløs oplader

Hvis du er træt af opladningskabler, der altid går i stykker, har vi en smart løsning til dig. Hos Capida.dk har vi et udvalg af trådløse opladere til Samsung Galaxy, som er kompatible med alle Samsung Galaxy smartphones.

Disse trådløse opladere fås i mange former, nogle med plads til flere enheder ad gangen. Så kan du finde præcis den trådløse oplader, der opfylder dine behov bedst.

Du kan også købe trådløse opladere, der kan have plads til flere forskellige enheder på én gang - dette produkt kaldes en Docking Station. Find mange forskellige Samsung Galaxy Docking Station på Capida.dk, nogle trådløse, mens andre kræver et kabel.

Hvis du altid vil have en oplader ved din side, uanset hvad du laver, tilbyder vi den perfekte løsning. Hvis du bruger meget tid i bilen, kan du købe den ideelle biloplader.

Med en trådløs biloplader til Samsung Galaxy løber du aldrig tør for strøm, når du er på farten eller udforsker verden.

Hvis du allerede har mange USB-laderkabler, kan du også finde en Samsung Galaxy Biloplader, der kræver et laderkabel. Dette kan også købes til en god pris på Capida.dk.

 

Samsung Galaxy A02s Powerbank

De fleste kender følelsen af at løbe tør for strøm på sin smartphone, når man virkelig har brug for den. For eksempel efter en vild bytur, hvor alle er blevet spredt - men man kan ikke ringe til dem.

Eller på ferien, hvor man bare skal poste det perfekte billede på sociale medier - men man kan ikke tænde sin smartphone. Hos Capida.dk har vi et bredt udvalg af Samsung Galaxy A02 powerbanks, så du altid kan benytte din telefon.

Når du vælger din powerbank, er det vigtigt at forstå forkortelsen mAh (milliamperetimer). mAh angiver, hvor meget kapacitet powerbanken har. Det er vigtigt, at powerbanken har tilstrækkelig kapacitet til at løse de opgaver, du giver den.

På Capida.dk kan du finde både store powerbanks med op til 10.000+ mAh, hvilket svarer til at oplade din Samsung Galaxy A02s op til fire gange, samt mindre powerbanks med mindre kapacitet.

Endnu mere revolutionerende er vores udvalg af trådløse powerbanks, så du slet ikke behøver bekymre dig om laderkabler, når du oplader din telefon. Placer blot din smartphone på den trådløse powerbank.

 

Samsung Galaxy A02s Tilbehør

På Capida.dk kan du finde mere end bare opladere, laderkabler og powerbanks. Vi har også et bredt udvalg af andet tilbehør, der kan forbedre din oplevelse med Samsung Galaxy A02s.

Eksempelvis kan du finde et lækkert og beskyttende cover eller etui. Vores smarte cover til Samsung Galaxy A02s anbefales, da du her kan vælge mellem mange forskellige, der alle er kompatible med Galaxy A02s og beskytter mod ridser og skader.

I forlængelse af beskyttelse af Samsung Galaxy smartphones kan du supplere med en beskyttende og transparent beskyttelsesfilm til din skærm. Vores smarte beskyttelsesfilm er hærdet med anti-eksplosionsfunktion, der sikrer komplet beskyttelse af skærmen på din Samsung Galaxy M52 5G.

Se hele vores udvalg af tilbehør til Samsung Galaxy A02s på Capida.dk.