iPhone 13 Covers

Hos Capida.dk har vi alt tilbehør til din iPhone 13, som du kan købe til billige priser. Eksempelvis har vi et bredt sortiment af covers og etuier, som kan købes i mange forskellige stilarter, farver og materialer, så der er lidt til enhver smag. Du kan også købe covers og andet tilbehør til de andre iPhone-modeller lige her!

pr. side

Viser 1-36 af 133

Faldende orden
Side

Vi har massevis af covers på Capida.dk

Denne nye iPhone 13 er udstyret med en fantastisk skærm, som virkelig bidrager til en fantastisk overfladefornemmelse og brugeroplevelse - derfor skal du for alt i verden undgå, at denne bliver udsat for ridser, skrammer eller andre skader. Dette vil netop gå ud over af både overfladefornemmelse og brugeroplevelse. Hos capida.dk har vi en meget simpel løsning på dette problem. Vi har nemlig indkøbt bunkevis af lækre kvalitetscovers og etuier, som passer perfekt til din iPhone 13 og sikrer en fremragende beskyttelse af den. Når du tænker på covers forestiller du dig nok sådan en klods af et cover, der både ødelægger det elegante look, som iPhone 13 har, og som er for stort til at kunne opbevare din telefon i lommen..... MEN MEN MEN, sådan behøver det ikke at være. Hos Capida.dk har vi nemlig covers i alle forskellige størrelse, stilarter, materialer og farver, så du kan finde det cover, der passer bedst til din stil. Du kan eksempelvis få et elegant og praktisk lædercover med plads til alle dine kort, eller et smalt og blødt silikonecover, som du nærmest ikke lægger mærke til sidder på din iPhone 13. Derudover har vi mange flere eksklusive og unikke covers, som vil pynte på din iPhone 13. Fælles for alle disse covers er, at de er lavet af gode materialer, der tilføjer et solidt og beskyttende lag til din iPhone 13. 

 

Capida.dk har også skærmbeskyttere og meget andet tilbehør

Hos Capida.dk sælger vi ikke andet end tilbehør, der er af allerbedste kvalitet. Derfor kan vi også skrive under på, at vores mange covers virkelig tilbyder en fremragende beskyttelse af din iPhone 13. Men hvis du alligevel vil være på den sikre side, kan du anskaffe dig et af vores transparente og hærdede beskyttelsesfilm eller andre skærmbeskyttere. Disse vil i samarbejde med et cover gøre både forsiden og bagsiden af din iPhone 13 immun overfor skrammer og andre skader. Du kunne praktisk talt kaste den ind i væggen uden af der vil ske noget - DETTE ANBEFALES DOG IKKE! Disse skærmbeskyttere er lavet af et ultratyndt, transparent og superhærdet materiale, der virkelig holder din skærm beskyttet mod alt tænkeligt skidt. Derudover har vi hos Capida.dk også meget andet tilbehør til iPhone 13, som gør hele iPhone-oplevelsen en hel del sjovere. Find det hele på Capida.dk