Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Iphone 7 Plus Covers

Covers

Sorter stigende

1-36 of 45

Side:
 1. 1
 2. 2

Sorter stigende

1-36 of 45

Side:
 1. 1
 2. 2

Covers til iPhone 7 Plus

Her på siden vil du finde alt hvad hjertet begærer af flotte og smarte covers til din iPhone 7 Plus, udvalget er stort og varieret, og du vil få muligheden for at give din telefon det look der matcher dine ønsker. Det er dog ikke kun udseendet der er vigtig her, og måske betyder det ikke meget for netop dig. Den måske væsentligste årsag til at anskaffe sig et etui eller omslag er beskyttelse, ens smartphone er konstant udsat for skader og slitage, og hver dag kan der ske uheld, derfor bør du hurtigt investere i et cover der vil give ekstra liv til din enhed. Det er ikke alle covers der beskytter lige meget, og vi vil her ridse op hvad du kan finde i de forskellige kategorier.

Læder covers:

Du får her noget af den bedste komplette beskyttelse du kan finde på markedet, vores læder covers findes i både ægte skind, eller Pu-Læder og de beskytter som regel på begge sider og giver dermed en omfattende sikkerhed til din smartphone. Der er ofte plads til kreditkort og lidt sedler, og du kan finde split covers designet som en pung med rum til alle dine kontanter, billeder, og kort. Der er næsten også altid stand indbygget, det gør du håndfrit kan stille din iPhone på bordet og se alt dit indhold uden selv at skulle holde på telefonen. Der findes et væld af farver og mønstre, og det kan være fristende at vælge mere end bare et enkelt cover, så bliver du aldrig træt af at se den samme farve hver dag.

Gummi/Silikone:

Der kan gives mange svar på hvorfor du skal vælge denne type cover/etui. Mange af vores TPU gummi cases er lavet af blødt stærkt materiale, der gør overfladen skridsikker, og det virker ekstra beskyttende når din enhed ligger på bordet eller i lommen, så glider den ikke nemt ned på gulvet og går i stykker. Og gummiet yder også god beskyttelse mod slag og stød, og så er det ekstra nemt at påsætte eller tage af. Da de fleste udgaver kun beskytter din front delvist, vil det være en god idé at investere i et beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm, det modvirker ridser og fedtstoffer på din skærm og gør rengøringen endnu hurtigere. Alle udskæringer er lavet så alle knapper er tilgængelige, og gør ikke noget ved følsomheden.

Hardcovers & Bumpers

Ønsker du et design der ikke fylder meget, så finder du det lige her. Med flere tynde udgaver der ikke ændrer meget ved din iPhones originale facon, så får du let plads til din mobil i lommen og tasken. De slanke udgaver er stadig meget kraftige og yder effektive beskyttelse mod ridser og slag, coveret er ofte hævet ved kanterne, det gør du ikke ridser skærmen selvom fronten ligger nedad. Igen vil vi anbefale at kombinere med et beskyttelsesglas til skærmen for optimal beskyttelse. Der findes mange farver at vælge mellem, og du kan også vælge et gennemsigtigt etui, eller et med flotte mønstre, smag er en privatsag og du bestemmer udseendet på din makker.