Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Huawei P9 Covers

Covers

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Cover til Huawei P9

På denne side vil du finde et kæmpe udvalg af omslag til din telefon. Vi ved at beskyttelse er vigtigt, og der for har vi samlet et varieret udvalg der gerne skulle dække enhver smag og stil. Det er ikke altid billigt at investere i ny mobil, og et cover øger ikke prisen væsentligt, men til gengæld vil det stor sikkerhed for din mobil. Se alle de forskellige kategorier og find den vare du synes bedst om. Læder vil altid være et hit, da de meget ofte indeholder plads til betalingskort og lomme til kontanter, det er ideelt til alle dine gøremål i hverdagen. Det er som ofte også muligt at folde etuiet så du håndfrit kan nyde alle dine streaminger.  Der findes både luksus udgaver i ægte koskind eller kunstlæder som kan købes i mange forskellige farver.

Det vigtigste når du skal vælge er Huawei P9 cover er beskyttelsen, og nogle designs er med komplet sikkerhed til både front, bagside og kanter, mens andre vil behøve en skærmbeskytter for optimalt at være dækket ind. Gummi/tpu materialet er også altid en populær vinder, bland andet p.g.a. de fås i meget prisbillige udgaver, men det kan også være grundet de ikke fylder meget, eller de mange varianter af farver, eller en helt tredje ting. Det er meget individuelt hvilken model der vælges og du har sikkert også dine egne præferencer.

Skulle du vælge et hardcase så vil du ikke være alene, de er ofte meget tynde i designet, og passer rigtig godt til kontoret og hjemmet. Det kan være praktisk at købe flere forskellige da det giver mulighed for at tilpasse sig de forskellige arrangementer der deltages i. Er du i tvivl om hvad du skal vælge og om der er behov for særskilt beskyttelse af skærmen, så kontakt os endelig og vi vil være behjælpelige.

Valget er naturligvis dit, vi har blot stillet alle mulighederne op for at gøre valget lettere. Og om det er farven, designet, materialet eller andre unikke egenskaber der afgør dit valg er måske ikke altid nemt, men det er alligevel godt at have valgmulighederne.
Leder du efter et mobil cover til Huawei P9 Lite? Så se vores side om ”covers til Huawei P9 Lite