BLACK WEEK ER IGANG  - Alle tilbud stadig online 
★ BLACK WEEK ER IGANG Alle tilbud er stadig online ★

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Huawei P9 Lite Covers

Covers

Sorter stigende

4 vare(r)

Sorter stigende

4 vare(r)

Huawei P9 Lite cover

Denne populære Huawei model fra 2015 er en flot mobil til en fornuftig pris. Der er sket meget indenfor mellemklassen, og man kan virkelig få meget for pengene nu. Den skønne mobil fortjener også at blive værnet godt om, og det første der tænkes på her er beskyttelse. Man udsætter sin for meget bare på en almindelig hverdag og der kan nemt ske et hændeligt uheld. Covers er en ideel løsning til komplet beskyttelse og afhængig af modellen kan en skærmbeskytter give yderligere sikkerhed. Undgå ridser, slag og stød, og fedtede fingre på skærmen er heller ikke rart.

Cover til Huawei P9 Lite

Disse findes i et væld af udgaver og de tilbyder hvert unikke features. Udgaver i læder vil altid være meget eftertragtede da de ofte indeholder plads til dine kreditkort og id-kort samt lommer til kontanter, dette kan være meget praktisk til hverdagens gøremål. Der findes både dyrere modeller i ægte læder samt kunstlæder, og der vil selvfølgelig være en prisforskel, da kvaliteten og håndværket er forskelligt. Men uanset hvilken du vælger vil din telefon være fremragende beskyttet og du kan sætte dit eget præg ved at vælge den farve og stil du synes bedst om. Og med det rigtige Huawei P9 Lite cover vil der også være indbygget håndfri visning, så kan du virkelig nyde alle dine serier og film uden at skulle støtte telefonen, det er mere afslappende.

Der findes også andre materialer at vælge mellem. Du vil måske være mere interesseret i en udgave af gummi eller silikone, de beskytter utrolig mod slag og stød og så fylder de ofte ikke meget. Det kunne være et diskret tyndt tpu cover der elegant dækker kanter og bagsiden, og så kan man tilføje et beskyttelsesglas til skærmen for optimal sikring. Der findes et væld farvemuligheder og mønstre, og det kan sagtens være du ikke kan nøjes med bare et stk., det kan være dejligt at have et til forskellige lejligheder og måske det skal matche tøjet eller andet. Er der børn i familien så vil disse også ofte være forsynet med antislip, så skulle der komme et lille skub når mobilen ligger på bordet, vil den ikke glide ned så let.

Der er også varianter i hardcover, igen kan det være din smag der afgør valget, her findes meget stilrene og moderne designs der passer til forretningsmanden eller kvinden. De fås i slanke former der ikke tager meget plads i lommen eller tasken, og der er nogle gange også gjort plads til et kreditkort eller flere. I sidste ende er det kun dig kan afgøre hvilken beskyttelse du ønsker, men der er mange muligheder indenfor de fleste prisklasser.