Galaxy Tab S8 5G Tilbehør

Samsung Galaxy Tab S8 5G tilbehør

På Capida.dk har vi et bredt sortiment af tilbehør til den smarte Samsung Galaxy Tab S8 5G. På Capida.dk kan du finde dit nye cover, beskyttelsesfilm eller oplader. Du kan naturligvis også finde alt tilbehør til Samsung Galaxy, uanset hvilken tablet du har. Find alt på Capida.dk

 

Samsung Galaxy Tab S8 5G cover

Den nye Samsung Galaxy Tablet S8 er overlegen på mange måder, blandt andet fordi den mestrer mange forskellige funktioner. Den store skærm gør den perfekt som en lille hjemmebiograf, mens den hurtige og optimerede indmad gør den perfekt til at arbejde på.

Denne lækre tablet fortjener naturligvis den bedste beskyttelse, som den overhovedet kan få.

Derfor har vi hos Capida.dk købt et bredt sortiment af lækre covers og etuier til Galaxy Tab Ultra 5G, der bidrager med en komplet beskyttelse. Derudover har vi naturligvis også købt cover og andet beskyttelse til alle de andre Samsung Galaxy tablets. Du kan eksempelvis også finde Samsung Galaxy S8 Ultra cover og cover til Samsung Galaxy Tab S8 Plus. 

Læder cover

Når vi snakker om cover og etuier til Galaxy Tab S8-modellerne, så er det enkle, stilfulde og beskyttende læder cover en klar favorit. På Capida.dk har vi mange forskellige typer af sådanne covers og etuier. Du kan eksempelvis købe disse i så mange forskellige farver, at du kunne lave en hel regnbue ud af dem.

Fælles for alle disse smarte cover og etuier er, at de har smarte deltaljer såsom en indbygget Tri-Fold, så din tablet kan stå selv. Ydermere tilbyder alle disse lækre covers og etuier en fremragende beskyttelse af din Galaxy Tab S8 Ultra. 

Gummi cover

Udover et etui i læder, så har vi hos Capida.dk også covers, der er lavet i et tyndt, blødt og fleksibelt gummi-materiale. Vi har både gummicovers i et transparent og et mat design. Begge modeller er nemme af påsætte på din tablet, og tilbyder en super beskyttelse af bagsiden af din Galaxy Tab S8 Ultra. 

Keyboard til tablet

Hvis tabletten skal bruges til at arbejde på eller blot til at slå tiden ihjel med sjove spil, så kan det helt klart anbefales at købe et keyboard til tablet. Med et smart tastatur kan du hurtigt skrive vigtige beskeder eller løse arbejdsrelaterede opgaver.

På Capida.dk kan du vælge mellem to tastaturer; Et til dansk og et til engelsk. Begge tastaturer kan hurtigt, nemt og trådløst forbindes med din tablet via bluetooth, så du hurtigt kan komme igang med at skrive. 

Samsung Galaxy Tab S8 5G beskyttelsesfilm

Når du har fået fingrene i et af vores lækre covers, så er du godt på vej mod en komplet beskyttelse af din Galaxy Tab S8. Der er dog alligevel en foranstaltning mere, som du burde udnyttet.

Selvom et cover fra Capida.dk tilbyder en god beskyttelse, så har skader og ridser en skræmmende evne til at ramme der, hvor en tablet er mest sårbar - Nemlig på skærmen. Løsningen på dette problem kan du nemt finde på Capida.dk. Vi har nemlig indkøbt et bredt sortiment af beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy Tab S8 5G. 

Vores beskyttelsesfilm er super transparente og tyndt, så du nærmest ikke bemærker, at det sidder på skærmen. Til gengæld er det superkompakt og hærdet, så det kan modstå diverse stød og slag. Dette betyder også, at din Galaxy tablet virkelig er beskyttet mod alle tænkelige uheld, som kan ramme din elskede Tab S8. Du kan finde alt tilbehør på Capida.dk