Galaxy Tab A8 10.5" (2021) Tilbehør

Her på Capida.dk har vi indkøbt alt tilbehør, der er kompatibelt med den nye Galaxy Tablet A8 10.5". Her kan du både finde cover til Samsung Tablet, skærmbeskyttere, opladere og alt andet tilbehør til Galaxy Tab A8 10.5. Capida.dk har alt tilbehør til Tablets, mobiltelefoner og alt andet elektronik til gode priser. 

Samsung Galaxy Tablet A8 10.5" (2021) Cover og etuier 

Denne nye Samsung Galaxy Tablet A8 10.5 fra 2021, er perfekt til dig, der vil have en stykke elektronik, der mestrer alle opgaver. Denne Tablet er både praktisk og fleksibel, hurtig men velovervejet og vigtigst af alt er den helt igennem fantastisk

Et sådanne stykke elektronik skal man selvfølgelig passe godt på - Derfor har vi hos Capida.dk lavet en pakke med de bedste covers til Galaxy Tab A8 10.5. Alle disse covers er fuldt kompatible med denne nye Samsung Galaxy Tablet. 

Hvilket cover er det bedste?

Selvom alle vores covers passer perfekt til den nye Galaxy Tablet, kan det alligevel være svært at finde det helt rigtige cover. Hos Capida.dk har vi nemlig et bredt sortiment af diverse etuier, skærmbeskyttere, covers og meget andet. 

Derfor har vi her samlet alt vores beskyttelse til Galaxy Tablet, så du kan få et overblik over vores mange produktkategorier

Læder Cover 

Blandt vores mange forskellige covers og etuier, så er et Læder Cover til Galaxy Tablet A8 10.5" en klar favorit blandt vores kunder. 

Vores læderetuier er lavet af et blødt og beskyttende materiale i højeste kvalitet, som gør, at din Tablet er godt beskyttet mod skrammer, ridser og andet skidt. Ydermere er disse lædercovers eller etuier ofte udstyret med smarte og praktiske detaljer.

- Eksempelvis har den indbygget TriFold, så din tablet selv kan stå oprejst. 

Derudover kan du også sætte dit personlige touch på din Tablet. Hos Capida.dk kan du nemlig finde disse læder-etuier i så mange forskellige farver, at du kan finde den, der passer bedst til din personelige stil. 

Hybrid Cover

Udover vores Læder Cover, kan du også finde et af vores smarte hybrid covers, som er en blanding af plast og silikone.

Dette Hybrid cover eller etui er et af de mest beskyttende og holdbare, da disse er Shockproof; Silikonebeklædningen evner nemlig at absobere vibrationer, hvis du skulle tabe den. Dette betyder også, at den er meget venlig overfor børn eller typer, der har klodsede tendenser. 

Ydermere er denne også udstyret med en smart og praktisk Kickstand på coverets bagside, så du kan se film, arbejde eller spille på den uden at skulle holde den. 

Samsung Galaxy Tab A8 10.5" Skærmbeskytter

Når vi alligevel snakker om beskyttelse, er det værd at nævne, at et cover eller etui nogle gange ikke er nok i sig selv. 

Selvom vores fremragende etuier og covers giver en god beskyttelse af din elskede tablet, så vil en tablet-skærm altid være ekstra sårbar overfor ridser, bump og skader. 

Derfor anbefales det stærkt, at du også anskaffer dig en skærmbeskytter til Samsung Galaxy Tab A8 10.5". 

Vores skærmbeskyttere er ultratynde og transparente, så du slet ikke opdager, at de sidder på skærmen. Derudover er de også lette at montere

Til gengæld er beskyttelsesfilmet superhærdet og kompakt, så den giver en komplet beskyttelse af din Tablet. Du kan finde disse på Capida.dk til billige priser.