WERGON - Willow Lounge - Laptop / Tablet / Monitor - Justerbar stand med bord - H:30-90cm - Hvid

Tilbudspris 719,00 DKK Regulær pris 939,00 DKK
Fri fragt
På lager
Produkt nummer
68761

Eksklusiv og flot designet stand alone holder med bord fra Wergon, den kan bruges i hjemmet, på kontoret, i loungen og andre steder hvor der er brug for et bord der står selvstændigt og kan f.eks bruges til din laptop eller tablet når du arbejder eller sidder og slapper af med en kop kaffe og samtidigt stiller din tablet på bordet og ser nyheder eller nyder en god film. der findes uendeligt mange muligheder for brugen af dette kvalitetsmøbel. Du justerer nemt til den rette højden så du altid har en optimal arbejdshøjde og synsvinkel.

Den passer til næsten alle laptops, tablets og skærme, og den er udført så den altid står super stabilt. Bordet har en god størrelse, så du får bedre muligheder for at opnå en ergonomisk korrekt arbejdsstilling og kan udføre alle opgaver. Du kan med fordel bruge den i hjemmet når du arbejder, ser serier og film, og den vil passe godt i både stue og soveværelset, men også perfekt til kontoret og arbejdspladsen til præsentationer.

WERGON leverer højkvalitets tilbehør og møbler til kontoret, og der gåes ikke på kompromis med kvaliteten eller designet. Simple is Best, udtrykkes meget klart gennem hele Wergons sortiment og er en af årsagerne til der opnås et robust og holdbart design og det enkle udtryk passer også ind i alle hjem og kontorer.

Har du brug for andre holdere til skærmen, laptops, tablet eller telefoner, så se

ALLE WERGON MODELLER

Specifikationer:
Brand: WERGON
Model: Willow Lounge
Materialer: Aluminium + ABS
Justerbar højde: 30-95cm
Højde af stang: 90cm.
Bord str: 53x35x1.5 cm
Roterbar holder: 360°
Kompatibel med:
Laptop, MacBook, Bærbar, monitor, Tablets

Pakken indeholder
1 x WERGON - Willow Lounge - Laptop / Tablet / Monitor - Justerbar stand med bord - H:30-90cm - Hvid