WERGON - Tristan - Justerbar Alu holder med hjul - Laptop 10-17" / Tablet 4-14" - H:83-130cm - Sort

Tilbudspris 1.299,00 DKK Regulær pris 1.559,00 DKK
Fri fragt
På lager
Produkt nummer
68765

Super flot designet holder til din Laptop, smartphone & tablet der kan sørge for du får den rette synsvinkel når du f.eks ser film & serier og andet på din skærm. Har du ikke den rette synsvinkel og skal du selv sidde og holde din enhed kan det føre til ondt i øjne, arme, skuldre og andre led. En holder behøver ikke være grim og klodset, der er kræset for designet så den passer perfekt til det skandinaviske og vil se godt ud i de fleste hjem og kontorer.

Den passer til næste alle laptops, smartphones og tablets, og der er lås på alle hjul så den altid står super stabilt. Med hjul er den nem at flytte rundt på i hjemmet eller kontoret og for virksomheder er den ideel når de laves præsentationer og lignende. Du kan med fordel bruge den i hjemmet når du arbejder, ser serier og film, og den vil passe godt i både stue og soveværelset, men også perfekt til kontoret og arbejdspladsen til præsentationer.

WERGON leverer højkvalitets tilbehør og møbler til kontoret, og der gåes ikke på kompromis med kvaliteten eller designet. Simple is Best, udtrykkes meget klart gennem hele Wergons sortiment og er en af årsagerne til der opnås et robust og holdbart design og det enkle udtryk passer også ind i alle hjem og kontorer.

Har du brug for andre holdere til skærmen, laptops, tablet eller telefoner, så se

ALLE WERGON MODELLER

Specifikationer:
Brand: WERGON
Model: Tristan
Materialer: Aluminium + ABS
Justerbar højde: 83-130cm
4 x Hjul med lås
Roterbar holder: 360°
Holder kan vippes: -60~+90°
Holder kan roteres 90°
Max belastning: 11 kg
Kompatibel med:
Laptop, MacBook, Bærbar 12-17"
iPad / Tablet 4-14"
Smartphone / iPhone 4-14"
Pakken indeholder:
1 x WERGON - Tristan - Justerbar Alu holder med hjul - Laptop 10-17" / Tablet 4-14" - H:83-130cm - Sort
1 x Holder til Laptop
1 x Holder til Tablet