Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G Cover

Covers

Har du et cover på din smartphone? Hvis ikke, kan vi klart anbefale dig at købe et af vores fantastiske covers eller etuier. Hos Capida.dk kan du finde alle former for covers og etuier til din Samsung Galaxy, så den er godt beskyttet. Find alt tilbehør til Samsung Galaxy smartphones på Capida.dk 

Sorter stigende

24 vare(r)

Sorter stigende

24 vare(r)

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G Cover

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G blev lanceret i efteråret 2020, og var dengang revolutionernede med sin dobbelt fold skærm - og det er den egentlig stadigvæk. Denne nytænkning var sjældent set før blandt smartphones, og uderover det smarte design og koncept, så er denne også propfylgt med teknisk overskud. 

Galaxy Z Fold 3 er nemlig ekstraordinær på mange forskellige måder. Eksempelvis har den en fantastisk processor, der får alting til at gå lyhurtigt, når man bruger den. Denne smartphone har dog også vundet indpas på det internationale marked. 

Det kan også ses, hvis du undersøger Samsung Galaxy Z Fold 3 5G anmeldelser, hvor mange roser den for sin høje oplysning og skærmkvalitet. Netop skærmen er noget, som mange kunder påpeges som en kæmpe fordel, hvis man eksempelvis skal bruge denne til at arbejde på eller spille mobile spil

Hvis man vil have det optimale ud af denne store skærm, kan det anbefales af anskaffe sig en Samsung Galaxy Z Fold 3 Touch Pen. Med en samsung fold 3 pen kan du forhindre fedtede fingre eller andet snavs i at finde vej til den store skærm, så du altid kan nyde skærmen fra sin bedste side. 

Et sådanne teknologisk mesterstykke fortjener naturligvis de bedste betingelser for en lang levetid uden ridser og andre skader - Derfor kan det klart anbefales, at du anskaffer dig et cover eller etui, som du kan montere på denne for at give den en fantatisk beskyttelse. 

Hos Capida er vi eksperter i elektronisk tilbehør, og derfor har naturligvis også samlet en pakke med alle vores bedste covers og etuier, som alle er kompatible med Samsung Galaxy Z Fold 3 5G.

Her kan du eksempelvis finde det helt perfekte galaxy z fold 3 case eller et klassisk Hard Cover til din smartphone. 

Her på Capida.dk kan du finde alt tilbehør til Samsung galaxy Z fold 3 

Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy Z Fold 3

Afslutningsvist i forrige afsnit kom vi lidt ind på emnet; Beskyttelse til Samsung Galaxy Z Fold 3. Her nævnte vi covers og etuier, som den bedste måde at beskytte din smartphone på. Dette er dog også på sin plads, da disse covers og etuier tilbyder en fantastisk beskyttelse. 

- Der er dog endnu en tangent, som man kan spille på, hvis man vil have den optimale beskyttelse af sin Samsung Galaxy Smartphone. Sandheden er, at skærmen på alle smartphones er et så udsat og sårbart område, at et cover eller etui i nogle tilfælde ikke kan forhindre det i at blive beskadiget. 

Derfor anbefales det, at du supplerer med et af vores fantastisk og hærdede beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy Z fold 3

Disse beskyttelsesfilm er ultratynde og transparente, og det tager derfor ikke noget fra skærmfornemmelsen eller brugeroplevelsen. Omvendt er det lavet af ægte behandlet glas, der er hærdet, så det kan klare de fleste stød eller bump.

Denne skærmbeskytter er perfekt til dig, der ønsker en fejlfri og ren skærm. 

Tilbehør til Samsung Galaxy Z Fold 3 - Hvorfor nøjes med en skærm, når du kan få to?

På Capida.dk kan du selvfølgelig også finde et hav af andet tilbehør, som ikke nødvendigvis fokuserer på at beskytte eller værne om din Samsung Galaxy Fold. Et andet stykke, der er mindst ligeså vigtigt, er en god og komfortabel oplader til din smartphone. 

Hos Capida.dk er vi eksperter i opladere, og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er af have en god og kompatibel oplader. En beskadiget eller inkompatibel oplader kan nemlig opføre skader på batteriet, hvilket kan ende i en stor regning. 

Før du køber din nye Samsung Galaxy oplader, er det vigtigt at påpege, at langt de fleste Samsung Galaxy Smartphones, herunder Galaxy Z Fold, benytter sig af et såkaldt USB Type-C kabel, som skal tilsluttes din adapter. 

Du kan finde disse Samsung Galaxy Z Fold 3 USB C laderkabler her på Capida.dk 

Derfor har vi hos Capida.dk samlet en lang række opladere og laderkabler. Find den perfekte Samsung Galaxy Z Fold 3 oplader her på Capida.dk. 

Hvis du allerede har et hav af opladere, men i stedet er typen, der elsker at rejse og udforske verden, så er en powerbank til Samsung Galaxy Z Fold 3 perfekt. En powerbank gør det nemlig muligt at oplade din telefon, uden at du behøver at være i nærheden af en stikdåse. 

Her er vores "største" powerbank, hvad kapacitet angår, på 10400 mAh. Forkortelsen mAh fortæller kort sagt, hvor meget elektrisk kapacitet det pågældende produkt besidder. En kapacitet på 10400 mAh svarer cirka til, at du kan oplade din smartphone 4 gange. 

 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Her hos Capida.dk gør vi rigtig meget for, at vores kunder altid har den bedste oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os også på, at give vores kunder den bedst mulige hjælp, hvis dette er nødvendigt. 

Derfor vil vi med glæde besvare alle de spørgsmål, som der kunne opstå i forbindelse med et besøg på vores hjemmeside - om disse spørgsmål så omhandler bestemte produkter, spørgsmål om vores hjemmeside eller noget helt tredje. 

Du kan altid kontakte os på telefonnummeret +45 71747081, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hver dag i tidsintervallet 9:30-12:30

Hvis du vil i kontakt med Capida.dk uden for telefontiden, så er du velkommen til at skrive en email til info@capida.dk. Vores email er åben i døgndrift.

Vi glæder os til at høre fra dig