Køb julegaver allerede nu returret frem til 31/01/24
  ★ Køb dine julegaver allerede nu - Returret frem til og med 31/01/2024 

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Galaxy S8 Covers

Covers

Sorter stigende

13 vare(r)

Sorter stigende

13 vare(r)

Alt i Covers til din Samsung Galaxy S8

Covers er ofte det første tilbehør der bliver købt, og det er der god fornuft i. Beskyttelse af sin telefon har aldrig været vigtigere, din enhed er uundværlig/og har sikkert heller ikke været helt billig, derfor skal den også behandles ekstra varsomt, indtil du har investeret i lidt tilbehør. Covers er vel nok det produkt hvor du finder den mest allround beskyttelse, uden et cover er din enhed nemlig udsat for ridser, slag og stød, samt væske der ligger på bordet. Yderligere er det her, hvor du virkelig kan sætte dit eget præg på udseendet af telefonen.

Hos Capida har vi samlet et bredt sortiment af covers i høj kvalitet. Du finder alle typer af materialer, og der findes mange forskellige mærker at vælge mellem. Designet er med garanti også en faktor når du skal købe dit næste cover, og der mangler bestemt ikke muligheder, du finder mange flotte og spændende farver, lækre farvekombinationer og mønstre og flere små fine detaljer.

Lædercovers til Galaxy S8

Klassiske og elegante, læder tager sig ofte rigtig godt ud. Vi har i vores sortiment både ægte læder og Pu-Læder, de yder en fremragende beskyttelse da de ofte beskytter på begge sider af din telefon. Rigtig mange foretrækker læder covers da de ofte er forsynet med plads til kreditkort og visitkort, det giver mulighed for at lade pungen blive i hjemmet når man skal i byen. Flere udgaver har indbygget stand/fold, dette er meget populært og praktisk da man så helt håndfrit kan lade sin enhed stå på bordet, så kan man nyde sine videoer og underholdning, mens man mageligt kan læne sig tilbage. I vores udvalg er der mange flotte farver og designs at vælge mellem, og du finder flere forskellige typer af struktur på overfladen, der er med til at gøre småridser og slitage sværere at se.

Gummi/Silikone covers til Galaxy S8

Covers I TPU materiale giver en fremragende beskyttelse til bagsiden og kanterne på din mobiltelefon. Gummiet er ofte blødt og fleksibelt, og derfor meget nemt at montere og tage af igen. Materialet er især modstandsdygtig mod snavs og skidt, og rengøringen er meget overkommelig. Grundet sin bløde struktur absoberer coveret også effektivt mod stød og slag, og de fleste udgaver har forhøjede kanter, det giver beskyttelse mod skærmen når din enhed ligger med forsiden nedad. Det kan dog være en god investering samtidigt at anskaffe et panserglas, for ekstra beskyttelse af skærmen.

Hardcovers til Galaxy S8

Som navnet hentyder er det covers med en hård ydre. De findes i mange variationer, nogle er ultratynde etuier, som fås helt gennemsigtig så man bevarer sin telefons originale udtryk mest muligt, men som vil beskytte mod ridser og vand på bagsiden. Fælles for de fleste hardcovers er det slanke design, der er ikke tilføjet for meget lag, og det gør det mere praktisk såfremt telefonen liger i lommen af bukserne eller jakken. Der er utrolig mange farver og mønstre at vælge mellem, og det kan da også være at du ikke kun ønsker et enkelt cover, men ønsker at have flere at skifte mellem.