Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Galaxy S22 Ultra 5G Covers

Covers

På Capida.dk har vi lavet en pakke med alle de bedste covers og etuier, som er kompatible med den nye Samsung Galaxy S22 Ultra 5G. Her kan du både finde lækre lædercovers, gummicovers og meget andet. Find alt tilbehør til Samsung Galaxy S22 Ultra 5G og mange andre produkter Capida.dk 

Sorter stigende

1-36 of 106

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sorter stigende

1-36 of 106

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

SAMSUNG Galaxy S22 Ultra 5G Tilbehør - Find alt til Samsung Galaxy

Står du lige nu og mangler et cover/etui, en oplader, et beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy eller måske noget helt fjerde, så står Capida.dk klar til at hjælpe dig. Vi er nemlig eksperter i tilbehør til elektronik. 

Capida.dk har efterhånden mange år på bagen, hvilket betyder, at vi har opnået en form for ekspertstatus på området - Og for at gøre det nemmere for vores kunder har vi samlet alt det bedste tilbehør til Samsung Galaxy S22 Ultra 5G i ÉN ENKELT KATEGORI!

Her kan du blandt andet finde den helt perfekte Samsung Galaxy s22 ultra Charger eller adapter, hvis din gamle oplader synger på sidste vers. En beskadiget eller forkert oplader kan være skadeligt for batteriet på din smartphone - Derfor burde du følge vores vejledning.

Hos Capadi.dk kan du finde alt tænkeligt tilbehør, som du kan købe til deciderede røverpriser, som ikke kommer til at gøre ondt på pengepungen. Vi har nemlig indført prisgaranti, så vi matcher priserne på markedet. 

COVER TIL SAMSUNG GALAXY S22 5G - Beskyt din smartphone med et lækkert etui. 

Når du handler på Capida.dk kan du være helt sikker på tre ting; Billige priser, hurtig levering og god service. Dette er ikke blot et salgstrick - Tjek bare kundernes anmeldelser eller Trustpilot.dk, hvor du skal lede langt efter dårlige anmeldelser.

Et af de produkter, som sælger allerbedst, er vores lækre og stilfulde covers og etuier. I denne kategori kan du finde alt fra Samsung Galaxy S22 Ultra Cover original til smarte og praktiske samsung galaxy s22 ultra flip cover

Omvendt kan du også finde et superblødt og beskyttende Original samsung galaxy s22 ultra silikone cover

Her kan du både finde lækre covers og etuier i et stilfuldt læder materiale, du kan finde hybridcovers eller covers af et blødt men beskyttende gummimateriale. 

Herunder har vi lavet en lille liste over de forskellige covers og etuier, som du kan finde på Capida.dk; 

Samsung Galaxy S22 Ultra Læder Cover

På Capida.dk kan du altid finde covers og etuier i allerbedste kvalitet. Når vi kigger indenfor denne kategori, er et lækkert cover i et lædermateriale en af kundernes favoritter.

Dette etui er lavet af det blødeste lædermateriale, som både giver komfort og en komplet beskyttelse. Ydermere er etuiet designet med indbyggede kortholdere, så du kan opbevare alle dine kort i dit cover.

Hertil er etuiet også udstyret med et magnetisk lukningsmekanisme, så du kan pakke din smartphone ind i det beskyttende lædermateriale. 

Du kan det findet det perfekte Samsung Galaxy S22 Ultra læder cover lige her!

Samsung Galaxy S22 Ultra Hybrid Cover

En anden favorit blandt kunderne er et stilfuldt etui lavet af et beskyttende og stilfuldt Hardcover i et hybridmateriale.

Her er vores populære hybrid cover til Samsung Galaxy S22 Ultra udstyret med en bagside, der er vævet i et stilfuldt nylon-tekstil.

Bag ved dette vævede nylontekstil er coveret udstyret med flere lag af et blødt gummimateriale, hvor det inderste lag er lavet af hårdt PC, der gør etuiet ekstra stabilt. Dette Hybryd-cover kan findes i flere forskellige farver.

Samsung Galaxy S22 Ultra gummi/silikone cover

Hvis du i stedet søger et blødt og behageligt Samsung Galaxy Silikone cover, så har vi også et hav af disse.

Dette cover er meget diskret og tager derfra ikke noget fra smartphonens originale design.

Derudover sikrer dette cover en god beskyttelse af din smartphone, mens det på samme tid er super enkelt at montere på din Galaxy S22 Ultra

Fælles for alle de covers og etuier er, at der ikke er skåret ned på kvaliteten. TIl gengæld er der skåret rigeligt af prisen, og du kan altid være sikker på at gøre en god handel på Capida.dk - og dette kommer ikke kun fra mig, men også fra de mange kundeanmeldelser.

Du kan finde alt tilbehør på Capida.dk