Galaxy S23 5G Tilbehør

Her på Capida.dk har vi gjort det nemt og overskueligt for vores kunder. Vi har nemlig samlet alt tilbehør til den nye og populære Samsung Galaxy S23 5G Smartphone. Ligeledes kan du finde tilbehør til de andre S23-modeller. Du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy her. 

pr. side

Viser 1-36 af 1068

Faldende orden
Side

Tilbehør til Samsung Galaxy S23 - Alt tilbehør til de nye modeller

Den nye Samsung Galaxy Series 23 er netop landet, og dette har vi valgt at fejre her hos Capida.dk. Denne nye model har været længe ventet, og den er smækfyldt med smarte og praktiske detaljer. Eksempelvis har denne nye smartphone et langtidsholdbart batteri og en kraftigere processer end nogensinde før. 

Hvis ikke du har fået anskaffet dig denne nye Samsung Galaxy Smartphone, vil jeg anbefale dig at få det gjort - Hvis du til gengælde allerede har været ude og købe en af de nye modeller, vil jeg foreslå dig at læse med her. Vi har nemlig samlet alt vores bedste Tilbehør til Samsung Galaxy S23. 

Denne nye Series 23 kan yderligere også købes i en S23 Ultra eller S23 Plus model, og disse har vi selvfølgelig også indkøbt tilbehør til. Du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy S23 Plus og tilbehør til Samsung Galaxy S23 Ultra via disse links. 

Derudover kan du finde alt Mobil Tilbehør lige her. 

 

Samsung Galaxy S23 Cover - Vi har alt beskyttelse til din smartphone

Et Cover eller Etui er et obligatorisk stykke tilbehør, hvis du ejer en smartphone. Med et cover eller etui kan du nemlig holde din smartphone fri for skrammer og skader, så denne kan holde sig i topform mange år. 

Selvom den nye Samsung Galaxy S23 er en robust og holdbar smartphone, så er der ingen grund til at tage nogle chancer. Derfor har vi samlet alle de bedste Cover til Samsung Galaxy S23.

Blandt disse Covers og etuier kan du finde populære kategorier som et stilfuldt Læder Cover til Samsung Galaxy S23, som både giver et elegant og stilfuldt look, mens det på samme tid sikrer en All-around af din smartphone. Du kan ligeledes også finde mere minimalistiske Hard Cover til Samsung Galaxy S23, som kan købes i flere farver.

Hvis du er mere til de bløde værdier, kan du også erhverve dig et blødt, behageligt og på en og samme tid beskyttende Silikone Cover til Samsung Galaxy S23. Her kan du både finde klassiske transparente Silikone Covers, mens du også kan finde moderne Covers med Kickstand. 

 

Beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy S23

Selvom et Cover i mange tilfælde klarer skærene, så er det bestemt ikke nogen dum ide at supplere med andet beskyttende tilbehør. Hos Capida.dk kan du eksempelvis købe skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S23, som er specielt designet til at passe på telefonens frontskærm. 

Alt vores beskyttelsesfilm er ultratynd og transparent, så det på ingen måde tager noget fra den gode oplevelse af skærmen - du opdager ikke engang, at beskyttelsesfilmet sidder på. Til gengæld er dette beskyttelsesfilm lavet af et hærdet materiale, som gør, at skærmen ikke får ridsker eller andre skader, hvis du taber den. 

Du kan finde et hærdet og beskyttende beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy S23 lige her. Hvis du på samme tid vil forhindre kameralinsen i at blive udsat for skader eller fedtede fingre, kan du ligeledes købe skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S23, som netop beskytter dette område. 

 

Oplader og strømforsyning til Samsung Galaxy S23

Du kan naturligvis også finde alle former for strømforsyning til din Galaxy S23 her på Capida.dk. Mange tager for givet, hvor vigtigt det er, at have en oplader, der er kompatibel til ens smartphone. Beskadigede eller inkompatible opladere kan nemlig påføre skader på batteriet. 

Hos Capida.dk har vi samlet en hel kategori, som er dedikeret til Galaxy S23 opladere og andre former for strømforsyning. Her kan du eksempelvis finde et USB-C kabel, som er det nyeste USB-laderkabel. Find det helt rigtige USB-C laderkabel til Galaxy S23 lige her. 

Hvis du er typen, der godt kan lide at høre musik, mens du kører bil, så har vi også de helt rigtige opladere til dig. Vi har nemlig samlet kategorier, som er fyldt med Biloplader til Samsung Galaxy S23

Her kan du både finde et ordinært opladerkabel med USB indgang, som passer direkte ind i bilens cigarettænder. Du kan også finde mere innovative forslag, hvor du eksempelvis kan finde en Trådløs Biloplader til Galaxy S23. Her skal du blot montere den trådløse oplader på instrumentbrætter i bilen. 

Du kan finde alt Tilbehør til Bilen lige her.