Galaxy A14 5G Oplader-kabler

Hos Capida.dk kan du finde alle former for strømforsyning til din Samsung Galaxy S23 5G. Her kan du finde alt fra ordinære USB-C laderkabler til trådløse ladestationer med plads til flere enheder - Du kan sågar finde opladere til bilen. Du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy smartphones her. 

pr. side

Viser 1-36 af 78

Faldende orden
Side

Tilbehør til Samsung Galaxy S23 

Hos Capida.dk kan du finde alt tilbehør til din Samsung Galaxy S23. Denne nye S23-model er Samsungs nye skud på stammen, som de lancerede i starten af februar 2023. Derfor er denne model også utroligt populær for tiden. Vi har samlet alt tilbehør til Samsung Galaxy S23 5G lige her. 

Capida.dk sigter efter at blive en af landets største indenfor salg af elektronik og elektronisk tilbehør. Derfor sætter vi også en ære i, at udvælge de helt rigtige produkter, som vi forsøger at sælge til den billigste pris muligt. 

Derfor har vi selvfølgelig tilbehør til flere af de nye udgivelser indenfor smartphones. Du kan eksempelvis finde en hel kategori, som er fyldt med tilbehør til iPhone smartphones og Tilbehør til iPad 

Du kan læse meget mere om vores store udvalg af Tilbehør til Samsung Galaxy S23 herunder. 

 

Samsung Galaxy S23 Cover

Hvis du har fået fat i den nye Samsung Galaxy S23, så skal der et cover eller etui på den - længere er den ikke!. En Samsung Galaxy S23 er en fantastisk smartphone, som helt sikkert fortjener de bedste vilkår for at kunne holde i mange år. 

Derfor har vi hos Capida.dk samlet alle de bedste Etuier og cover til Samsung Galaxy S23. Her kan du finde vores populære Samsung Galaxy Læder Cover, samt mange andre beskyttende og elegante Covers og etuier. 

Derudover kan du også finde mange andre beskyttende produkter hos Capida.dk. Vi har eksempelvis også indkøbt hærdede og transparente beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy S23. Disse vil sikre, at din smartphone ikke bliver ramt af skrammer og skader. 

Hvis du på samme tid også er typen, der hader fedtede fingre og andet snavs på den store Samsung Galaxy S23 skærm, så har vi også tilbehør, der kan hjælpe dig. Du kan nemlig få en praktisk Touch Pen til Samsung Galaxy S23 - Denne er både elegant og nem at bruge. 

 

Oplader til Samsung Galaxy S23 - Find alt indenfor strømforsyning

Man får ikke meget ud af en Galaxy smartphone, hvis man ikke har en oplader, der passer til den. Selvom den nye Samsung Galaxy S23 har et ekstraordinært holdbart batteri, så kan det naturligvis ikke holde for evigt. Derfor har vi samlet alle de bedste og kompatible opladere til netop Samsung Galaxy S23. 

En Samsung Galaxy S23 benytter et USB Type C opladerkabel, som generelt er populært blandt størstedelen af Samsung Galaxy smartphones. Dette kabel tilbyder hurtig og sikker overførsel af data samt opladning. Du kan finde en hel kategori fyldt med USB-C ladekabler til Galaxy S23. 

Hvis du efterhånden er ved at være træt af oplader med kabler, som har en imponernede evne til at vikle sig ind i absolut alting, så har vi også andre alternativer til dig. Hos Capida.dk kan du også finde Trådløse Opladere til Samsung Galaxy S23. En trådløs oplader er en lille platform, som du blot skal placere din smartphone på. 

Herunder kan du også finde smarte og praktiske Trådløse bilopladere til Samsung Galaxy S23, så du kan sikre dig, at du altid kan høre dine yndlingssange eller Podcast på bilturen.

Hvis du ikke har den rigtige omformer til at kunne høre musik i din bil, så har vi også samlet et hav af forskellige Lydkabler til Samsung Galaxy, så du altid kan gå på opdagelse i musikken.