Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Beskyttelsesfilm til OnePlus 7 Pro

Beskyttelsesfilm

På Capida.dk kan du nemt og hurtigt bestille et højkvalitets beskyttelsesfilm til din OnePlus 7 Pro, der sikrer, at din elskede smartphone kan opretholde sit stilfulde og elegante look.Derudover tilbyder Capida.dk også et bredt sortiment af andet tilbehør til din OnePlus 7 Pro på Capida.dk, hvor vi garanterer Billige Priser, Hurtig Levering og 60 Dages Returret

Sorter stigende

3 vare(r)

Sorter stigende

3 vare(r)

Beskyttelsesfilm til OnePlus 7 Pro - Viden om Produkterne

På Capida.dk har vi en lang række produkter, der sikrer din OnePlus 7 Pro en komplet beskyttelse mod alle tænkelige stød, ridser, flyveture og hvad ellers, din elskede Smartphone kan blive udsat for. En OnePlus 7 Pro er en yderst stile og veldesignet smartphone, som indeholder en lang række lækre detaljer. Du skal dog ikke lade dig snyde helt! Bag det lækre design gemmer der sig også en utrolig kompakthed, der gør, at en OnePlus 7 Pro kan holde til lidt at hvert. 

Men hvis du alligevel vil være på den sikre side, så kan det klart anbefales, at du pakker din OnePlus 7 Pro ind i noget kvalitetstilbehør, der sørger for at holde den beskyttet mod alle slags skader. Tror alle kan blive enige om, at lang flænge på skærmen eller bagsiden af din smartphone er noget, der virkelig kan ødelægge ens gode humør - og pudsigt nok er det også på for- og bagskærmen, at langt de fleste ridser og andre skader opstår. Derfor har vi hos Capida.dk beskyttelsesfilm af høj kvalitet, der sikrer, at din OnePlus 7 Pro kan opretholde sit stilrene og elegante look. Her kan du blandt andet finde et ultraklart og et Mat LCD beskyttelsesfilm, der er tyndt og transparent, men som stadig sikrer en fornem beskyttelse af skærmens forside. 

Det er dog ikke kun på forsiden, at din OnePlus 7 Pro er sårbar overfor skader - bagskærmen er nemlig også værd at værne om, da skader herpå også forekommer hyppigt. Derfor har vi hos Capida.dk naturligvis også et produkt, der beskytter bagsiden af din OnePlus 7 Pro - her henvises der naturligvis til IMAK Hydrogel skærmbeskytter, dernemt og hurtigt kan monteres på bagsiden af din OnePlus 7 Pro. Dette produkt er en fantastisk investering, da denne skræmbeskytter er lavet af kvalitetsmaterialer, der beskyttet bagskærmen mod stød, bump og snavs. Alle disse produkter kan købes øverst på siden til superbillige priser!

Opnå en komplet beskyttelse af din OnePlus 7 Pro

Hvis du allerede har været inde og lægge et beskyttelsesfilm i indkøbskurven, så er du godt på vej mod en langvarig beskyttelse af din OnePlus 7 Pro. Alligevel synes jeg ikke, at du skal snydes for endnu et godt råd. Hos Capida kan du nemlig finde en lang række andre produkter, som i kombination med beskyttelsesfilm kan sikre en komplet beskyttelse af din OnePlus 7 Pro

Her vil en kæmpe anbefaling være, at du også anskaffer dig et af de mange OnePlus 7 Pro covers, som Capida.dk også tilbyder til superbillige priser. Her har Capida.dk et bredt udvalg af kvalitets-covere, der kan købes i alle slags materialer, så du helt selv kan vælge din egen stil: Her kan du blandt andet finde covere af gummi, hård plast, læder og meget mere.