iPhone 14 Tilbehør

iPhone 14 tilbehør

Den nye iPhone 14 er netop landet i Danmark. Dette fejrer vi hos Capida.dk med gode priser på alt tilbehør til iPhone 14. På Capida.dk kan du finde Cover, Beskyttelsesfilm, Opladere og meget andet tilbehør til iPhone 14. Du kan finde alt tilbehør til iPhone på Capida.dk. 

 

iPhone 14 cover

Den nye iPhone 14 er Apples nyeste produkt og denne revolutionerende iPhone har netop ramt det danske marked.

Hos Capida.dk har vi været hurtige ude af starthullerne og har allerede nu indkøbt et bredt sortiment af kvalitets tilbehør til iPhone 14. 

Hvis du har været ude og investere i denne nye iPhone, så burde du udstyre den med et af vores lækre iPhone 14 covers. Et cover er et af de mest essentielle stykker tilbehør, og derfor har vi selvfølgelig købt en række forskellige etuier og covers, så du kan sikre den perfekte beskyttelse. 

På Capida.dk har vi så mange covers og etuier, at det kan virke helt uoverskueligt. Derfor har vi lavet en lille guide med vores forskellige kategorier af covers, så du kan finde det helt rigtige cover. Find alle iPhone Cover Apple her på Capida.dk

 

iPhone 14 beskyttelsesfilm

Hvis du allerede har anskaffet dig et cover eller et etui til den fantastiske iPhone 14, så er du ret godt beskyttet - Du er dog alligevel ikke helt forsikret.

For at opnå en komplet og fuldkommen beskyttelse af din iPhone, må du anskaffe dig en skærmbeskytter.

Med en skærmbeskytter eller beskyttelsesfilm forsikrer du især, at forskærmen på din iPhone holder sig ren og skadesfri. 

Denne skærmbeskytter er lavet af et ultratyndt og transparent materiale, som ikke taget noget fra skærmfølelsen eller brugeroplevelsen.

Til gengæld sørger den for, at din skærm er immun overfor skrammer og skidt, så du kan nyde den fantastiske skærmkvalitet uden forstyrrende elementer. 

Køb et lækkert beskyttelsesfilm til iPhone 14 på Capida.dk.

 

iPhone 14 oplader

Jeg tror alle kender følelsen af at have en oplader eller et laderkabel, der er beskadiget eller måsket slet ikke virker.

Det er meget frustrerende, hvis det tager flere timer at oplade din iPhone. Ydermere kan en forkert eller beskadiget oplader ødelægge batteriet på din iPhone 14. 

Hos Capida.dk har vi samlet en pakke med opladere til iPhone 14. 

Disse adaptere er specielt udvalgt til netop iPhone 14, og tilbyder derfor en hurtig og sikker opladning.

Du kan finde en oplader til iPhone 14 lige her - uanset om du søger en iPhone oplader med kabel, en oplader til bilen eller en trådløs oplader.