JULE UDSALG SPAR OP TIL 70%            Vi bytter gaver frem til og med 31 januar
★ JULE UDSALG - SPAR OP TIL 70% - VI BYTTER GAVER FREM TIL OG MED 31 JANUAR ★

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Huawei P10 Lite Covers

Covers

Sorter stigende

8 vare(r)

Sorter stigende

8 vare(r)

Mobil cover huawei p10 lite

Alle mobiltelefoner fortjener at blive beklædt med et cover, det er trods alt afgørende at værne om sin investering, inden et eventuelt uheld skulle være indtræffe. Når du opbevarer telefonen i lommen bliver den ofte udsat for ridser, men indpakket i et cover beskytter du mobiltelefonen mod skader og din investering holdes intakt. Har du endnu ikke besluttet hvilken type cover ønsker, så læs med, og lad Capida guide dig igennem mulighederne, for det er meget forskelligt hvordan de forskellige Huawei lite mobil covers beskytter.

Mobil Huawei p10 lite cover i læder

Skal det være ægte eller kunstigt, det er ikke sikkert det betyder så meget for dig, og de vil begge yde en fremragende beskyttelse og se klassisk godt ud. For mange kan den helt erstatte ens tegnebog eller i hvert fald når man skal i byen, med plads til kreditkort og kørekort. Og de fleste lædercovers kan foldes så de håndfrit kan stå på en overflade, og det gør det mere bekvemt at se dine favoritprogrammer på din smartphone. Det er også ved disse covers, at de fleste dækker på begge sider af din enhed, det giver tryghed uanset hvor du befinder dig. Og selv i lukket tilstand, kan du med smarte åbninger nemt besvare alle opkald, uden først at skulle åbne fronten. Smag er forskelligt, og vi har indkøbt adskillige farver at mellem vælge, og tekstur og mønstre findes også i flere varianter.

Silikone/gummi til Huawei P10 Lite

Flotte covers og etuier der er lette at sætte på og meget modstandsdygtige mod smuds og snavs. Vi fører et stort udvalg af fede designs og farver, der sætter kulør på hverdagen. Blødt gummi gør det svært for din telefon at glide af bordet og ud af lommen, og er let at tørre af, hvis der kommer lidt snavs eller vand på. Du får også her et hårdfør cover mod slag, og såfremt du også investere i et beskyttelses glas, så har du en fantastisk allround beskyttelse.

Hardcovers til Huawei P10 Lite

Foldelige og hårdføre, der er mange udgaver, og det er forskelligt hvad der ønskes, men uanset dine præferencer finder du her et kæmpe sortiment af Hardcovers i god kvalitet til billige priser. Det kan være du slet ikke ønsker plads til kort eller kontanter, men blot ønsker et tyndt design, der ikke fylder meget, men stadig giver tryghed. Der er flere udgaver af etui/covers der blot klikkes på, og ikke gør meget væsen af sig, men er hårdføre mod ridser og dagligt slitage.