Huawei P10 Tilbehør

Huawei P10 tilbehør

Huawei P10 blev lanceret i marts 2017 og er en virkelig fryd for øjet. De fortsætter bare med at gøre deres mobiltelefoner mere smarte og stærkere. Denne udgave har et solidt design, og batteritiden er dejlig lang, og så er den forsynet med en stor 5.1” skærm og har en hurtig Kirin 960 CPU processor 4 Gb ram. Og igen har Huawei fokus på at være blandt eliten når det kommer til kameraet med en forbedret udgave af Leica design, det skubber til hvad en mobil kan med dens kamera. Med dens tykkelse på 7mm. Og vægt på 142 g. er den super behagelig at have i hånden.

Det essentielle

Der er mange muligheder for at forkæle din mobiltelefon. Vi har covers i enhver afskygning, de er praktiske i hverdagen og giver god beskyttelse til din telefon. De findes i flere materialer og mange flotte farver og designs. Få beskyttet din skærm samtidig, med et hærdet glas til skærmen, det forhindrer små ridser og er afvisende mod fedtstoffer, og derfor også nemmere at gøre ren. Når du værner om din smartphone, så vil dens værdi også holdes i væsentlig længere tid. Et ekstra opladerkabel er ofte praktisk altid at have med i tasken. Du finder desuden alt i høretelefoner og højttalere, det giver dig mulighed for at nyde alle dine streamingoplevelser på et højere niveau.

Tilbehør til den aktive

Hvorfor ikke også få fat i smarte armbånd, de er fantastiske til gå og løbeturen, hør musik mens du dyrker din sport, og se resultaterne af dit sved efterfølgende via smarte app´s. Holdere til cyklen giver ekstra dimensioner til træningen, og så kan du omdanne din mobil til en gps og aldrig mere køre forkert. Og når sommeren står for døren, så er en powerbank altid vigtig at have til alle aktiviteterne udendørs, også når der fanges Pokémons.

Tilbehør til rejsen

En selfiestang er altid et hit på rejsen og til alle festerne derhjemme, de sørger for du kan få taget de bedste fotos i alle tænkelige vinkler, med Bluetooth funktion er ledningen nu også overflødiggjort. Sørg for at se alle vores produkter i tilbehør til bilen, der findes alle adaptere du får brug for, samt smarte holdere til din smartphone, både til ruden og til sædet så børnene kan nyde tegnefilm fra bagsædet. Et ekstern batteri er også dejligt at have med på turen, så slipper du for at telefonen slukker på vigtige tidspunkter, der skal altså strøm til når der tages mange feriebilleder.

Gode at have

Ryster du lidt på hånden og har du svært ved at ramme tasterne, så vil en touch pen blive din gode ven. Den gør det nemmere at skrive sms´er og mails. Eller hvad med et smart tastatur? Det kan give meget værdi hvis du skriver meget tekst, enten i forbindelse med arbejdet eller i skolen.

Der findes meget andet nyttigt tilbehør, og du kan finde det via vores brugervenlige menu, og er der et specifikt produkt du ikke kan finde, så kontakt endelig vores kundeservice, enten via mail eller telefon, vi står altid klar til at hjælpe.