HTC U Play Tilbehør

Alt i Tilbehør til HTC U Play

HTC U Play, lanceret i februar 2017, med en skærm på 5.2” og vægt på 145g. er det absolut en letvægter med en proportionelt stor skærm. HTC fra Taiwan har med denne udgave haft en helt ny tilgang til designet, overflade er behandlet så det fremstår med et flydende look. Skærrme har Gorilla Glas beskyttelse og Fuld HD opløsning. Den kommer med indbygget 32 gb/64 gb, og man kan få ekstra 256gb med et microSD.

Absolutte must til HTC U Play

Selvom der er mange muligheder indenfor tilbehør, så er det svært at komme udenom et cover og beskyttelsesglas til mobiltelefonen. De vil forlænge levetiden og bevare investeringen og så kan du selv vælge det look du ønsker. Det kan også være smart at have et ekstra opladerkabel til de steder du opholder dig mest, så slipper du for irritation når man har glemt kablet derhjemme.

Alt det populære og ukendte

Der er grund til at kigge menuerne efter, for der er virkelig mange fede gadgets til din enhed. Powerbanks giver nærmest uendelig strøm, Højttalere løfter musikken til nye højder, og så finder du en masse dejligt udstyr til bilen og til cyklen. Samt smarte Sportsarmbånd til træningen eller gåturen i naturen. Oplader Docks er for mange ukendte, men de som køber disse fortryder det ikke, det er design der giver strøm til mobilen på en nem og elegant facon.