Zenfone 8 Flip Tilbehør

Den unikke Asus Zenfone 8 Flip er udstyret med en fantastisk skærm og et revolutionerende kamera, der sætter nye højder for moderne smartphones. På Capida.dk kan du finde alt tænkeligt tilbehør til Asus Zenfone 8 Flip, samt tilbehør til alle de andre Asus smartphones. Find dette lige her!

Den nye Asus Zenfone 8 Flip er landet!

Asus har i de seneste år lanceret en lang række smartphones, der har været med til at hæve loftet for, hvad en smartphone kan - Og den nye Zenfone 8 Flip er ligeså revolutionerende, som sine forgængere. Asus Zenfone 8 Flip er propfyldt med lækre detaljer og overdådigede funktioner. Smartphonen er udstyret med en 6.67" NanoEdge skærm af højeste kvalitet. Derudover har Asus Zenfone 8 Flip et tredobbelt Flip kamera med front- og bagkamera. Ydermere har den et stort batteri med 30W hurtigopladningsunderstøttelse, så du kan lade din Asus Zenfone 8 Flip på ingen tid. Denne Smartphone er virkelig toppen af poppen, og har så mange detaljer og smarte funktioner, at det næsten ikke er muligt at nævne dem alle. 

Hos Capida.dk har vi samlet alt tilbehør til din Asus Zenfone 8 Flip, så den bliver vedligeholdt og plejet for fuld kraft - lige som den har fortjent. På Capida.dk kan du både finde covers, opladere, skærmbeskyttere og meget andet tilbehør, der virkelig sætter prikken over i`et på dette mesterstykke. Find det hele på Capida.dk

Velkommen til Capida.dk

Capida.dk er en online webshop, som er i rivende udvikling. Virksomheden består af alt fra progammører og SEO-medarbejdere til lagerarbejdere og logistikmedarbejdere. Derudover hos vi i Capida.dk svoret på at gøre en dyd ud af at sælge produkter at højeste kvalitet, som du kan købe til billige priser. Derudover har vi gjort det så nemt og sikkert for dig at handle; Vi tilbyder en udviddet returret på 60 dage, 1-2 dages levering, der ovenikøbet er gratis, hvis du handler for over 299,- Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores telefonnummer, som du kan finde øverst på forsiden.